מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי גווןיעל17/05/2009
שלום,
תמיד צבעתי את השיער בצבע חום בהיר בגוון 7 או 7.3.(השיער הטיבעי שלי הוא חום כהה).
לאחרונה הלכתי לספרית חדשה, וניסיתי גוון שונה שמעורבב עם כמה גוונים(לא בסיס) וכנראה שבחרתי בחירה לא נכונה מתוך קטלוגי הצבע, כי הצבע יצא עליי כחום מאוד מאוד כהה.
אני מאוד רוצה לחזור לחום בהיר ולמה שהיה לי.
האם על מנת שאוכל לחזור לחום בהיר מדרגה 7 אני חייבת לעשות הבהרה, או שזה יהיה בסדר בצביעה הבאה לצבוע בצבע מספר 7 והתוצאה תהיה כמו של 7?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין18/05/2009כדי לתת המלצה מדויקת עלי לראות את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל דליל .שירלי17/05/2009
היי.
יש לי שיער מתולתל דליל.
רציתי לדעת מה ההבדל בין מסיכה לקונידשינר אינטיבסיבי [השתמשתי לאחרונה בגו'ן פרידה]?
אתה יכול להמליץ לי על מסיכה טובה שאפשר לקנות בפארמים?
ועוד משהו קטן,יש כאלה שאומרים שסיליקון מעולה לשיער מתולתל ועוזר לו ואחרים אומרים שזה אסור בתכלית האיסור.
מישהו יכול להכריע בין שני הדעות?אני מבולבלת.S:
תודה מראש(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדריה
קורן אריכא17/05/2009אני ממליץ לך על מסכה של שוורצקוץ על מנת להחזיר את הברק והרכות לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הם הלכו עם השם עד הסוף
שירלי17/05/2009חחח..
אני לא מכירה את החברה.איך האריזה נראת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטע מוזר..יסמין17/05/2009
היי,
מגיל 16 בערך (היום בת 22) נהגתי לצבוע את שערי..בד"כ זה היה צבעים חומים..לפני שנה הגעתי למסקנה שהצבע הטבעי שלי סך הכל יפה אז החלטתי שאני לא רוצה לצבוע יותר גם כדיי שיהיה בריא..
הצלחתי להגיע למצב שכל השיער שלי עכשיו טבעי ובלי צבע..אבללללל שמתי לב לקטע ממש מוזר..
כשהייתי צובעת את השיער הוא היה יותר בריא ונראה הרבה יותר יפה מאשר עכשיו.. עכשיו הוא נהיה יבש מחצי השיער ומטה, שומני מאוד בקרקפת ובקיצור אני ממש מבולבלת כי הורדתי את הצבע כדיי שייראה בריא והוא בדיוק הפוך..כבר עדיף לחזור לצבעים בשיער..למה זה ככה??האם זה הגיוני מה שקרה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
יסמין19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמפולות...16/05/2009
הייתי היום אצל ספרית ..השיער שלי מאוד יבש והיא המליצה לי על אמפולות.
היא אמרה שאני יכולה לשים את זה אחרי כל מקלחת ! ואז לחכות 6 דקות ולשטוף.
באמת אפשר לשים את זה כל פעם שאני חופת שיער?שזה 3 פעמים בשבוע בגלל שהוא יבש..
ואיך אני אדע אם זאת אמפולה טובה?בסביבות הכמה עולה אמפולה של חברה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות
אנג'לה טטרו17/05/2009אמפולות זה יותר טיפולי ממסכה ומומלף לשיער שהוא יבש ,לא ציינת של איזה חברה החומר
כדי שנדע מה המרכיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת בדיוק ..
...17/05/2009קרטס משהו כזה..ברח יל השם !!!
יש להם מסכה כתומה...איך האמפולות שלהם?כל כמה זמן כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות
קורן אריכא17/05/2009אני ממליץ לך לקנות את האמפולות מפני שהן מעולות על בסיס ענבים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשי16/05/2009
שלום,
יש לי שיער גלי ואני רוצה חלק אך לא בהחלקה יש משהו שיכול לעזור לי להוריד נפח וגלים בשיער?
תודה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי שלום
אנג'לה טטרו16/05/2009שי אין חומר שמשתמשים והשיער נעשה חלק רק בהחלקה או בפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוון כתום בשורשיםקרן16/05/2009
שלום- מתנצלת מראש על האורך
עד אתמול היה לי שיער עם גווני צבע כתום-צהוב (על שורשים חום כהה. ללא צבע רקע)] .
אתמולהמליצה לי הספרית כדי שהשיער לא "יראה מת ויהרס מהגוונים", לעשות צבע אחיד בצבע חום, לא רצתי אולם שוכנעתי שלא אצטרך לבוא כל חודש ואוכל לצבעו בבית, (נתנה לי את המספר) ולבוא פעם ב..,
לאחר הצביעה א. זה היה רחוק מחום. ב. השורשים שלי כתומים, היתר בסדר כי הוא יצא מעיין גוון דבש ומעט אדמדם. הצבע לדבריההוא 7 + 8.1 של לוריאל. ביחס של 50:50
ניסינו על חברתי שגם לה היה אותו מצב כמו שלי בשיער קודם לכן (גוונים..)שיערה יצא אפרפר...
שאלותיי:
1. איך נמנעים מקרקפת כתומה (מכוער.)
2. איך נמנעים מגוון אדום (איני אוהבת אני חושבת שהצבע המתאים לי ביותר הוא חום עד דבש כהה כהה או חום בהיר עד כהה)
3. האם היחסים של 1/2:1/2 נכונים? כי נראה לי שמה- 8.3 שהוא גוון צהוב אפור היה צריך לשים מעט.
4. איך מגיעים במצבי לגון חום עד דבש כהה או חום בהיר עד כהה. מבלי שיצא ירוק אפור או אדם, באמצעות שטיפה או צבע שאני יכולה לעשות בבית?
5. למה זה קורה- אפור/ירוק או שורש כתום זוהר.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן
אנג'לה טטרו16/05/2009את לא צריכה להתנצל השאלה שלך ברורה מאוד,ההבחנה של הספרית לא היתה נכונה:
א. 7.1 8 זה צבע בהיר ולא חום.
ב, יש צבע מנטרל כתום צהוב.
לא תמיד מה שיצא לחברתך יצא גם לך כי לכול אחד יש פיגמנט שונה.
אם את רוצה להגיע למצב טבעי את צריכה לקחת צבע בדרגה 5, עם מנטרל כתום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית - האם יש סיכון בריאותירעות ימיני14/05/2009
אני עושה החלקה יפנית כבר שנתיים (כל חצי שנה עושה שורשים) ומרוצה מאוד. אני עכשיו לפני חידוש (פעם אחרונה עשיתי לפני 8 חודשים) ופתאום עולה בי החשש על הסכנות הבריאותיות הכרוכות בדבר .
אחרי הכל מדובר על חומר כימי....
שמעתי לדוגמה שהחלקה ברזילאית מאוד לא בריאה .
מה לגבי החלקה יפנית - האם ניתן להגיד חד משמעית שאין בה סכנה בריאותית?
תודה מראש,
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
רונן פלג15/05/2009אין שום סכנה בריאותית בהחלקה יפנית......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ..
דניאל15/05/2009לפני כמה זמן הייתה כתבה בעיתון על החלקה יפנית. אמרו שבהחלקה יפנית יש חומרים מסרטניים, חוצמזה שזה גם חומרים כימיים שלא טובים לשיער.
מכאן רק שיקולך אם להמשיך בכך או לתת לשיער לגדול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל אני רוצה לתקן אותך
זאב לוין18/05/2009הכתבה שיצאה היא על החלקה ברזילאית ולא יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
אנג'לה טטרו15/05/2009בשנים אחרונות נכנסו לשוק הרבה מאוד החלקות כדאי מאוד ליבדוק היטב אצל הספר שיש אישור ממשרד הבריאות ולבקש מהספר לראות את האישור בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלאבי14/05/2009
שלום , רציתי לשאול יש לי שיער מתולתל ויבש עכשיו יש לי בעיה שהשיער גודל לי קצת מתחיל להיות לי הרבה קצוות בשיער שזה ממש מגעיל ובגלל זה אני כל הזמן מוריד תשיער שהוא גודל לי קצת מה אפשר לעשות במצב הזה ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להתייחס בבקשה
אבי17/05/2009למה ששאלתי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש יחסית וקשה לסידורליאת14/05/2009
הי לכם!
יש לי שיער ארוך מתולתל הוא יבש . אני חופפת פעמיים בשבוע בשמפו פנטן למגע משי והוא עושה לי אותו רך יחסית וגם אני שמה קרם לחות לשיער של פנטן- בהתחלה השיער קשה ונראה כמו כאילו שמתי ג'ל אבל אח"כ הוא נהיה רך .
כשאני חופפת פעם שניה באמצע שבוע אז הוא יותר יבש מאשר בתחילת שבוע (אולי זה מהסיבה שבשישי שבת אני לא שמה קרם?) קשה לי מאוד לסדר אותו וזה ממש משגע אותי
אני לא יודעת מה לעשות חשבתי על החלקה אל אני לא יודעת אם יתאים לי חלק אלא יותר מתולתל
ואם עושים החלקה ורוצים שיער מתולתל ,אז גם במכשיר שעושה תלתול לא יצא לי תלתלים שמתאימים לי.
האם תוכלו לעזור לי ?
בתודה מראש,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
רונן פלג14/05/2009היי ליאת,
ברמת העיקרון לשיער מתולתל עם קושי עיצוב + בעיית נפח (אם יש...חחח) אני מאוד ממליץ לעשות פתיחת תלתלים, שזה בעצם החלקה קלה שמורידה את הנפח ועוזרת בעיצוב השיער.
כמובן שיש גורם מאוד מכריע שהוא התספורת שתהיה מתאימה לסוג שיער שלך.
לגבי יובש השיער.... הייתי ממליץ לך להתחיל להשתמש בשמפו + מסכה(ולא קונדישינר) מקצועיים שהם יותר מזינים ומטפחים את השיער.
אשמח לעזור , צרי קשר
רונן פלג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה רק רציתי לתקן
ליאת14/05/2009השיער שלי הוא בחלקו גלי ובחלקו מתולתל .
עשיתי פתיחת תלתלים לפני כמה שנים וזה לא התאים מתאים לי יותר בייבי ליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
קורן אריכא14/05/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום בנוסף גם מסכה לשיער יבש על מנת להחזיר את הברק והרכות לשיער בהצלחה--עוד מעט עולה לאויר אתר חדש בשם "פרודקס" ושם יהיה את כל מוצרי השיער מהחברות המובילות בעולם במחירים הכי זולים שיש בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים כהים מדייעל13/05/2009
שלום,עשיתי גוונים ויצא קצת כהה ממה שרציתי. הצבע ידהה קצת?זה יהיה יותר בהיר?כמה זמן זה לוקח?הרבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
קורן אריכא14/05/2009אני ממליץ לחכות עד שהגוונים יתבהרו וכמובן ללכת למספרה מקצועית על מנת לעשות דיאגנוזה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן לשיער...13/05/2009
שמעתי ששמן קוקוס טוב לשיער, אבל נראה לי שעדיף לא לשים כל יום כי אז צריך לשטוף ואסור לשטוף כל יום, נכון?יש לי שיער יבש מאוד אגב
אז מה שלעשות זה לחפוף 3 פעמים בשבוע ולפני שאני חופפת לשים שמן קוקוס ..ובמקלחת מסכה...זה בסדר ככה?זה לא הורס את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלונת
קורן אריכא14/05/2009אני לא ממליץ על שמן קוקוס מפני שהוא שומני חבל על הזמן וגם זה יכוללפגוע במרקם השיער ,עדיף לשים סרוםעל בסיס אורגני שהוא פחות שומני-----עוד מעט נפתח אתר בשם "פרודקס " שם יש לך את כל מוצרי השיער בהכי זול שיש וכל החברות המובילות שיש בענף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר להשיג תוספות שיער?פלג13/05/2009
איפה אפשר למצוא תוספות שיער שיהיה אפשר לשים עם קליפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחנות של MISS CIMOTA
טל02/09/2009מחירים מאוד זולים יחסית לתוספות משיער טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפה אחרי פתיחת תלתליםאלה13/05/2009
שלום לכם,
עשיתי אתמול פתיחת תלתלים והיום (כעשרים שעות אחרי פתיחת התלתלים) חפפתי את השיעור (לא ידעתי שאסור...) עד כמה זה בעיתי? מה אפשר לעשות עכשיו? יש עוד דברים שמהם צריך להמנע או להזהר בימים הקרובים ובכלל אחרי פתיחת תלתלים?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלה
קורן אריכא14/05/2009עדיף לא לחפוף יומיים מן המקרה ואני מאמין שהכל יהיה בסדר בכל אופן אני ממליץ לך להתייעץ עם הספר על מנת להגיע לתוצאה מושלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראסטות?ליהי13/05/2009
אני הרבה זמן רוצה לדעת איך להגיע למן "ראסטות" כאלה אבל הן לא בדיוק ראסטות..
האם אתה יודע מה זה ואיך אפשר לעשות את זה בשיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראסטות
קורן אריכא14/05/2009יש מספרה בקינג גורג של ראסטות אני ממליץ לך ללכת לשם והם מומחים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לצבוע ???שאלה12/05/2009
האם אפשר לצבוע את הצבע aubergine (חציל) על שיער בלונדיני? או שזה יצא צבע מוזר?
ואם לא מה אני יכולה לעשות כדי כן לצבוע לצבע הזה? (יש לי שיער צבוע לבלונד)
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעה
רונן פלג14/05/2009השאלה מה רמת הבלונד שלך .....
כעיקרון את יכולה לצבוע אבל עדיף להשתמש בצבע ללא אמוניה... ולא אמורה להיות בעיה של צבע ...
בהצלחה
רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)