מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרונות לשיער עבהגלי19/06/2008
השיער שלי חלק לגמרי אבל מאד עבה ובגלל זה אני לא מפזרת אותו אף פעם. אילו פתרונות
קיימים שיוכלו לשוות לשיער שלי מראה דק? לכמה זמן הם מחזיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרונות לשיער עבה - תגובה
רוני חתוכה16/08/2013שלום רב
החלקה יפנית תשווה לך שיער דק ביותר..ומבריק והפיתרון היחידי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי
זאב לוין19/06/2008אני לא חושב שאפשר לעשות לשיער מראה דק אולי בתספורת אבל בשביל זה אני חייב לראות את השיער כדי לתת תשובה מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער עבה
דנה15/08/2013השיער שלי גלי ו
עבה ועם הלחות הוא נהיה עוד יותר עבה וקשה , יש לך איזשהו עצה למסכה או לקרם שיפחית מנפח השיער שלי וגם יגרום לו להיות יותר רך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייהמיכלי19/06/2008
שלום, יש לי שיער חום כהה במקור. לאחר פעמיים שצבעתי אותו לאדום עמוק, ופעם השנייה למעין נחושת (קצת מזכיר ג'ינג'י) , אני רוצה לחמצן הכל לבלונד. יש לי עור מעט כהה, ואני בכל זאת מאוד רוצה בלונד. האם זה יצא טוב על ג'ינג'י? איפה כדאי לעשות את זה?
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכלי
זאב לוין19/06/2008זה תהליך מאוד מורכב לצאת מצבעים אדומים וג'ינג'ים אני ממליץ לגשת למעצב שיער מקצועי שיוכל לפתור לך את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חוזרת עם גוונים לשיערנוגה19/06/2008
אני בת 23, יש לי שיער חום בהיר. בכל פעם שאני הולכת למספרה, וכבר הייתי בעשרות מקומות, הצבע של הגוונים יוצא או- חיוור נורא, ממש לבן, או- אדום.
אין לי מושג למה, אל בכל פעם שאני מתקנת זה מסתדר יותר, ובפעם הבאה זה שוב מתקלקל.
בבקשה תעזרו לי, אני אובדת עצות, ונמאס לי כבר שהשיער נהרס ונשבר מרוב התיקונים.
בתודה מראש, נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגה
זאב לוין19/06/2008ככל הנראה שלא מבצעים בשיערך שטיפה בגוון הרצוי בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן או זאב עזרו לי זה דיי דחוף!!!יובל18/06/2008
שלום קוראים לי יובל ואני בת 14!
לגבי סני לשיער:
1.קניתי סני לשיער אבל לגברים,הקופאית בסופר פארם אמרה לי שזה לא משנה לגבר או אישה!האם באמת אין הבדל ואני יכולה להשתמש בו, וכר קניתיי..?
2.פגשתי את הספרית שלי ממש במקרה ובדיוק אמרתי לה שקניתי סני,היא אמרה שלי אני לא יעז לעשות כי זה יהרוס לי את השיער והיא מכירה מישהי שלקח לה לצאת מהסני שנה וחצי,ויש לי שיער שחום-חום כהה ואני מתה לצאת כבר מהצבע הזה,ואני מרגישה כאילו בכוונה נפגשנו וכאילו למעלה רוצים שאני לא יעשה כי אחרי זה לא תיהיה דרך חזרה.מה עליי לעשות?הספרית שלי אמרה לי שעדיף אם כבר לעשות בהבהרת שיער שהוא פחותך הורס מסני שהיא תבהיר לי אותו כלומר,מה לעשות?
3.האם הסני יבהיר את הגבות שלי כי הם שחורות?
4.האם הסני באמת הורס את השיער ולא מומלץ לי לעשות,וכי בכל זאת אני רוצה לצאת מהצבע שליי?
בבקשה ענו לי בדחיפות זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!1 לי ותענו ליי על כל השאלותת!
תודה מראש
יובל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתים לי זה דחוף מאוד
יובל20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה-18/06/2008
על המסכות כתוב בדרך כלל להשאיר 2-3 דקות, אם אני ישאיר למשך שעה זה עלול לפגוע בי?בקרקפת או בכל דבר אחר..?כי מה ה2-3 דקות האלה יעשו?!זה לוקח הרבה זמן...
לכמה הכי הרבה זמן אני יכולה להשאיר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה
זאב לוין19/06/2008המסיכה מיועדת להחדיר לחות לשיער יבש ופגום ובין 2ל5 דקות זה בהחלט זמן מספיק כיוון שלאחר השמפו הקשקש של השיערה נשאר פתוח ולכן המסיכה חודרת מיד אל תוך השיערה אם את מזחיקה את המסיכה מעבר לזמן הכתוב המסיכה מתחילה לפעול בצורה הפוכה היא סותמת את קשקשי השיערה ועם הזמן השיער אינו משתפר ונהיה יותר יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת לבחוראוליבר18/06/2008
בוקר טוב פורום
אני בן 19, ויש לי בעיה עם השיער שלי- לאחרונה אני מנסה להאריך אותו, אך מכיוון ששהוא מאוד נפוח וגלי, שלב הביניים נראה ממש לא טוב (השיער באורך של כ10 ס"מ, אבל כשהוא מתייבש הוא מסתסלסל ומתנפח ולא מגיע לי אפילו עד לעיניים). בימים האחרונים אני מסתובב במספרות ומנסה למצוא ספר הגון, כי אני כבר התייאשתי מכל הסיפור. אתמול באחד הביקורים הציעו לי לעשות פתיחת תלתלים ואמרו לי שזה יפתור לי את הבעיה.. העניין הוא שגם ככה יש לי תווי פנים מאוד עדינים, ואני לא רוצה שזה יגרום לי להראות נשי.
אז מה לעשות? להסתפר או לעשות פתיחת תלתלים?
(אגב, זה באמת שווה ללכת לאחת מהמספרות הגדולות כמו מישל מרסייה או שוקי זיקרי? כי כרגע אין לי ספר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוליבר
זאב לוין19/06/2008להסתפר אתה יכול תמיד אתה יכול לנסות את הפתיחה שהמלציו לך אם לא אהבת אז הסתפרת וזה יתן לך אינדיקציה נכונה אם זה מתאים לך או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההחומרים בג''ליםאור17/06/2008
כאחד שהישתמש שנים בג'ל לשיער לא בהגזמה
היום אני בן 22 ונהיה לי בקודקוד שיער דליל לכן אני מפחד לשים ג'ל
אבל אם אני יקנה ג'ל בלי המרכיב אלכוהול זה יותר טוב מג'ל שייש בו אלכוהול ?
האם שמעת על הג'ל מילקק ג'ל ?( זה בקופסה כזה כמו קרטון חלב רשום עלי לטיפוח והבראת השיער ) יש בו מרכיב אלכוהול שהוא מתקשה הוא כמו דבק מגע
הוא הכי טוב לעיצוב השיער מבחינה בריאותית שלא יסתום לי את הנקבוביות השיער ?
מה אתה מציע מה מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין19/06/2008ג'ל אינו גורם להתקרחות אלכוהול מיועד כתוספת בג'ל כדי שהוא לא יתקשה בתוך הקופסא שהוא נמצא בה, אחרי שאתה שם את הג'ל על שיערך האלכוהול מתנדף מהשיער ובזכות זה הג'ל נהיה יותר קשה ואינני רואה שום בעיה להשתמש בג'ל שמכיל אלכוהול כיוון שמדובר בכמות מאוד קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסרוקת לכלה (שהיא אני)ענבל17/06/2008
אני מתחתנת (מזל טוב לי) אבל אני לא מעוניינת בתסרוקת כלה קלאסית (ספריי וקישקושים). אני רוצה תספורת טובה (לא הסתפרתי שנתיים בערך... בלי קשר), ופן חייתי (השער חלק ממילא אבל רגיל) וקשת יפה בשער (כזאת מלכותית) או לא... בקיצור אני צריכה קצת טיפים. איך בוחרים ספר וכמה זמן לפני החתונה להסתפר והפן? אני רוצה לשמור על זה פשוט אבל שהשיער יראה נפלא. יש משהו שאני צריכה לעשות בעצמי? לפני? (מסכות וכו').
תודה מראש לכל מי שיתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התשובות
ענבל18/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
זאב לוין19/06/2008אני ממליץ להסתפר לאחר החתונה כיוון שבתסרוקת כל מילימטר הוא חשוב אבל כל שיער לפי איך שהוא נראה ואני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת מה כדאי לך לעשות, לגבי התסרוקת אני מאוד אהבתי את הרעיון שלך . בד"כ בוחרים ספר :
1 לפי המלצות
2 לפי חיפוש בגוגל קרוב לבית
בכל מקרה שיהיה הרבה מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "אקסטנסו" של לוריאלגיל14/06/2008
שלום,
יש לי שיער ארוך, אשר מגיע עד אמצע הגב, מתולתל-גלי ונפוח.
שמעתי ש"אקסטנסו" של לוריאל יכול להוריד את הנפח.
עושים את זה לבד בבית, או במספרה ?
ובאיזה מספרות אתה ממליץ לעשות זאת באיזור המרכז-שרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
גיל15/06/2008אני גרה בהוד השרון, אז אם יש מקום קרוב- אני אשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכל לענות לי מהר..
גיל16/06/2008אני מאוד אשמח.
פשוט זה די דחוף לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחווווופה !!רינת13/06/2008
יש לי גוונים בהירים בשיער
ואני רוצה להחזיר לטבעי שלי ( חום רגיל כזה לא יותר מדיי כהה או בהיר)
אני מתה מתה להוריד את הגוונים מה לעשות ?
אפשר לצבוע על הגוונים לצבע אחיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
DeN14/06/2008ניתן להעלים את הגוונים ע"י צביעתם בגוון שיערך אבל מידי חפיפה לחפיפה הן בכול זאת יראו לכן צריך לעשות את הפעולה הזאת מספר פעמים בתווך של חודש ,חודש וחצי בין צביעה לצביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(:
רינת15/06/2008תוה רבה !
אבל האם אפשר להשתמש גם בצבע ללא אמוניה ? זה גם יתפוס ויטשטש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה:
מור15/06/2008לבת דודה שלי היו גם גוונים של בלוד בשיער והיא הורידה אותם ככה:
היא צבעה לצבע שלה את כל השיער כמה פעמים(בטח שלא רצוף)והיא חפפה הרבה פעמים את השיער בימיוחד במקומות של הגוונים ולאט לאט הגוונים שהיו לה ירדו ...
מקווה שעזרתי לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיער אסיאתיnoa13/06/2008
שלום!
אני בת 19 ויש לי שיער שחור, חלק ודק.
אני מאוד מעוניינת בשיער בהיר אבל מכיוון שיש לי שיער דק- כל ההבהרות עלולות להרוס לי את השיער ולגרום לנשירה.
באופן כללי, יש לכם רעיונות לעיצוב השיער? [גם בגלל שהוא נורא חלק קשה לעשות תסרוקות]
אם אפשר להוסיף גם תמונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
רונן פלג15/06/2008מאוד קשה לתת לך המלצה, זהו תהליך שיש לתת עליו תשובות אם עושים דיאגנוזה ... צריך להיכנס למספרה .
בכללית ניתן להבהיר אולי אם הבהרה ללא אמוניה או הבהרה עם אחוז חמצן נמוך וכו'.
זהו משהו שאי אפשר לתת תשובה ב100% פה בפורום בגלל הרגישות של העניין.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול\ייעוץלינה12/06/2008
השיער שלי עבר הרבה בגלל זה אני תמיד גוזרת וגוזרת .. כדי שיחזור למצבו. כרגע הוא יותר בריא אבל עדיין לא לגמרי כי לא כל השיער היבש ירד יש עוד לפחות חצי מהאורך.
אז עכשיו השיער שלי מגיע מקדימה עד הכתפיים ומאחורה 5-6 ס"מ אחרי הכתפיים...
השיער שלי חלק-גלי (כמעט חלק) אבל הוא ממש ממש עבה, יש לי הרבה מאוד שיער. ועכשיו שהוא פגום מהצבעיות הוא עוד יותר נפוח ממה שהיה... פעם גם עשיתי דילול שהוא כבר עבר נראה לי.. בהתחלה הייתי מרוצה אבל אחרי כך שמתי לב ששיערת יוצאות ועומדות ולא יודעת...גם דליל מידי זה ממש לא יפה....
אז אני כבר מיואת אני מכירה רק פתרון אחד להאריך את השיער, אבל זה לוקח זמן למרות שהגדילה של השיער שלי מאוד מהירה.
אז עכשיו אני חושבת לדלל שוב או לא? אם לא יש משהו שיעזור? כי היא אפשר ככה לפזר את השיער..הוא קצר מידי והשיער שלי לא יפה כשהוא קצר.
סליחה על האורך של ההודעה , תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל..
לין15/06/2008פתיחת תלתלים זה לא לתלתלים?
כי לי יש שיער גלי-חלק ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להלחמה..הצילו!!!ג'ניפר12/06/2008
יש לי 2 שאלות לגביי ההלחמה ואבקש שתתייחסו לשתיהן , זה חשוב לי מאוד..
1. עשיתי הלחמה לפני כ 4- 5 חודשים והשיער פשוט נראה זוועה..יבש, בלי חיים, כל היום קשרים נוראיים, אפילו ראסטות קטנות..מה אני אמורה לעשות? אני מטפלת עם שמן אבוליפיחה וחופפת כל יומיים ומסתרקת המון וכלום פשוט לא עוזר.. יש איזשהו טיפול במספרה שאני אמורה לעשות אחרי 5 חודשים?ואם כן כמה בערך הוא עולה?
2. וזו שאלה קצת יותר חשובה.. אם אני רוצה להוריד עכשיו את ההלחמה האם השיער הטבעי שלי יתקצר/יקרע? או שהוא ישאר כמו שהוא היה לפני ההלחמה? זה מאוד מאוד חשוב לי בבקשה תענו...תודה, טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם יש צורך בתמונה
ג'ניפר12/06/2008תגידו לי מה האימייל שלכם ואני אשלח.. הכל, רק תעזרו לי לצאת מהמצב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן פלג
ג'ניפר15/06/2008אני אכן מברישה במברשת שיער מיוחדת להלחמה, אך אני לא יודעת איזה סוג של שיער זה..
האם תמונה תעזור?
בכל מקרה בפעם האחרונה שהגעתי למספרה (לא אותה מספרה שבה עשיתי את ההלחמה) אמרו לי שצריך להוריד לי את הכל ולשים מחדש.. באותו תשלום שבו עשיתי את התוספת.
יכול להיות דבר כזה או שבאמת צריך רק להרים אותם ועדיף ללכת למספרה אחרת.?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי אני מתחננת!!דורין11/06/2008
יש לי שיער פשוט נוראי! איום כל פעם שאני הולכת לעשות פן הספרים נבהלים...יש לי שיער מגעיל..נפוח יבש ובלי צורה..
עשיתי 2 החלקות בחיי (אני בת 13) ונמאס לי אני רוצה שיער חלק!!
תנו לי עצות פליז!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
דורין11/06/2008אני גם עשיתי החלקות (5) אני בת 28 ואני מתחרטת על כל החלקה והחלקה שעשיתי!
את עוד צעירה מאוד אל תהרסי את שיערך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן..
דורין17/06/2008אממ יש לי שיער נפוח מתולתל מלא ויבש...(שיפה רק שהוא רטוב..)אין לי מושג איזה החלקות עשו לי..אבל השיער שלי ממש נהרס..הוא נקרע מהשורש ונהיה נפוח מאוד מאוד בשורש ובקצוות החברות הם לא כ''כ מוכרות...עשיתי אחת בכיתה ה' ואחת בתחילת שנה..אני משתמשת בבית כל יום במסיכה בשם ''מון פלטין קלאסיק החדשה'' האם כדאי לי להחליף אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעמיאמי11/06/2008
שלום,יש לי גוונים בשיער וצמח לי שורש, אני רוצה לעשות צבע בשורש אבל הבנתי שאסור שהצבע יגע בגוונים כי הם יכולים לקבל גוון ירוק. האם יש צבע ללא אמוניה שאני יכולה לעשות בבית כדי לצבוע את השורש? (במספרה צבעו לי ויצא ג'ינג'י בשורש) הצבע הטבעי שלי הוא חום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו...
מיאמי11/06/2008במספרה צבעו לי ויצא ג'ינג'י בשורש,בגלל זה אני מעדיפה אולי לעשות בבית ולא אצל הספר.או שאולי תכתוב לי בבקשה מה אני צריכה להגיד לספר שיצא לי בלונד ולא ג'ינג'י.. האם כל העניין הוא בכמות מי חמצן שיש להוסיף לצבע? האם להתעקש על הבהרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)