מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמפו-02/05/2008
אתם יודעים אם יש קשר בין כמות הקצף בשמפו לבין כמה שזה מנקה את השיער?
אני משתמשת בשמפו שמן קוקוס ואין בכלל קצף, אז זה לא מנקה את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש
זאב לוין04/05/2008שמפו ושמן ממש לא נשמע לי , עלייך להשתמש בשמפו המתאים לסוג שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוותתרוננהה02/05/2008
שלום..
זה נכון שברגע שהקצוות שרופים השיער לא אורך ?
הוא כ"כ קצר ואני לא שמה לב לצמיחה והקצוות שלי שורפים אני לא מסוגלת לגזור עוד...
אז זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוננהה
זאב לוין04/05/2008השיער הוא כן אורך מהשורש והקצוות שלך פשוט נשברים עלייך להמשיך להסתפר אחת ל3-5 חודשים ותתחילי לראות תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערדונה01/05/2008
צבעתי את השיער לפני כ3 ימים, ומאז כל פעם שאני חופפת יוצא צבע.
המים מקבלים את הגוון של הצבע שבו צבעתי, למרות שלפי מה שאני רואה רמת הצבע בשיער לא יורדת.
יש לציין שצבעתי לבד אחרי כמעט שנה שצבעתי רק במקום מקצועי.
במה טעיתי? או שאולי זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?..
דונה04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדונה
זאב לוין04/05/2008זה החיסרון של הצבע הלא מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה! ו..
Lina04/05/2008אתה יכל להמליץ לי על שמפו וקונדישנר? יש לי כרגע שמפו של פנטן לשיער צבוע ויבש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות הגבתי בשיחה לא שלי...סליחה
Lina04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlina
זאב לוין07/05/2008במקום הקונדישינר אני ממליץ להשתמש במסיכה כיוון שהיא מזינה את השיער בלחות וקונדישיניר לא עושה שום פעולה חוץ מלרכך את השיער את יכולה להשתמש בשמפו של וולה אס פי 1.2 ואם שיערך דק או בינוני אז במסיכת הידרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיעררוננהה30/04/2008
השיער שלי לא אורך כבר במון זמן הוא נראה תמיד קצר ולא יפה..
יש איזה תרופת סבתא שיכולה לעזור ליי ? שהוא יצמח לי ? ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
זאב לוין01/05/2008אני ממליץ לגשת לרופא עור ולא לחפש תרופות סבתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערשירה30/04/2008
אני מעוניינת לעשות כמה פסים בלונדיניים בשיער על שיערי הטבעי שהוא שטיני בהיר.מישהו יכול להדריך אותי בבקשה לגבי יחסי העירבוב בין שפורפרת צבע למי חמצן (האם צריך משהו נוסף מלבד אלו?) ולהמליץ לי על צבע יפה (מס' הצבע והחברה)???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
זאב לוין01/05/2008אני לא ממליץ לעשות את זה בבית אלא אצל מעצב שיער מורשה בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך הוכל לדעת עם בלונד יתאים לי????נטלי גרין30/04/2008
יש לי שער חום כהה ואאני רוצה ליצבוע לבלונד..
יש לי עיניים ירוקות בהירות גדולות וגוון עור בהיר רגיל ..
כיצד אני הוכל לדעת עם בלונד יתאים לי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
זאב לוין01/05/2008ע"י קבוצת שיער של הגון הרצוי להצמיד אותו לראשך ולפי זה תדעי אם בצע בלונד מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום- עזרה!שרון29/04/2008
לשיער שלי יש היסטוריה ארוכה יחסית עם צביעות וכדומה, אבל כבר בערך חצי שנה לא נגעתי בו כדי לחזור לצבע הטבעי. עכשיו חשבתי על להבהיר אותו (מחום כהה לבהיר) וחשבתי על סאן-אין.
הבעיה היא שכל מי שאני שואלת אותה על זה אומרת לי שזה הורס תשיער והופך אותו ליבש ומדובלל. ושזה גם לא נראה טבעי וגם לא יוצא בדיוק צבע שטני אלא כתום שכזה.
עכשיו אני ממש מבולבלת- מה המומחים אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
זאב לוין01/05/2008המלצה שלי זה לגשת למעצב שיער ולהסביר לו את רצונך כדי שיוכל לבצע לך את העבודה הטובה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיערגילי28/04/2008
מה דעתכם על החלקת שיער על בסיס חלב ? האם היא אכן הכי מומלצת לשיער ?
שיערי עבר גוונים לפני חצי שנה והוא יחסית יבש, הוא גלי-חלק ומעט נפוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי
זאב לוין01/05/2008כל ההחלקות בנויות על אותו המרקם החלקה יפנית על בסיס חלב זה רק גימיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל?
לילך03/05/2008ומהי החלקה יפנית על בסיס צמחים G3 של חברת IONIC . ?
כמה זמן לאחר החלקה זו אפשר לחפוף?
לפי ההוראות של יפנית חלב זה המתנה שבוע. האם גם בהחלקה הנ"ל ההמתנה היא אותו דבר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיית הפאן עם מגהץ של בגדים.דחוף!!מיכל28/04/2008
שלום.
יש לי שיער דיי עבה ומלא..
לא היה לי כוח לעשות פאן עם פאן רגיל באמת.
כך שלקחתי מגהץ של בגדים , וגיהצתי לה ת'שיער.
מה קורה עקב כך????
האם יופיעו לי קרחות ?????.
תשובה דחופה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין01/05/2008זה לא גורם לקרחות אבל לא מומלץ בשום פנים ואופן לבצע את זה עם מגהץ כיוון שהוא לא קראמי ועלול לשרוף את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
אליזבת23/08/2008.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב....לא הבנתי.לולה7727/04/2008
לא הבנתי את תשובתך בהקשר לשאלתי שאלתי איזה צבע יתאים לעיניי כתבת כחול,מה זאת אומרת כחול?כמו של פאנקיסטים כחול?עדיין לא נתקלתי בצבע כחול לשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה77
זאב לוין27/04/2008היתקבנת ל שחור כחול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים המגנים על השיערמיטל27/04/2008
רציתי לשאול על אילו חומרים המגנים על השיער מחשיפה לשמש אתה ממליץ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
זאב לוין01/05/2008באקלים שלנו מומלץ להשתמש בכובעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה בדיוק פתיחת תלתלים?אודיה27/04/2008
שלום,
שמעתי הרבה עם פתיחת תלתלים ורציתי לדעת מה זה בדיוק?
זה קשור להחלקת שיער?
לאיזה סוגי שיער מתולתל זה מתאים?
והאם זה הורס את טבעיות ורכות השיער?
אם תוכל לתת לי קצת פרטים אני ממש אשמח!
תודה
אודיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודיה
זאב לוין01/05/2008זה חומר החלקה עדין שאינ ו מחליק את השיער אלא רק פותח קצת את התלתל ומוריד את הנפח של השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בזמן שאני עושה פן אני נתקל בבעיה...מתחיל26/04/2008
הפן החיצוני או התלתלים יוצא מדהים אבל לאחר שעה שעתיים הפן אינו מחזיק ורק בקצוות נשאר הסימן של הפן (כאילו רק בקצוות הוא מעוגל)
למה זה קורה ?
ואילו טיפים אתם יכולים להביא לי ?
אני חייב להדגיש שאני מעבד ומעבד, ויותר מזה לעבד זה כבר לא נראה לי נכון
לטיפולכם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחיל
זאב לוין01/05/20081 אפשר להשתמש במוס לפני ביצוע הפן
2 יש לבדוק אם התספורת מדורגת מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להערות....
מתחיל02/05/2008איזה מוס אתה ממליץ ואם כבר מוס אז לא כדי חימר מה שאני יודע שחלק משתמשים
אבל זה לא שורף מדי את השיער?
ודבר שני אמרת לי לבדוק אם התספורת מדורגת גס:
אז אם היא כן מדורגת גס יצליח הפן תלתלים והחיצוני, ואם לא מדורגת אז לא יצליח.....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחיל
זאב לוין04/05/2008אתה יכול להשתמש במוס עדין ובחימר אתה יכול להשתמש אך ורק לאחר סיום הפן
כמה שהתספרות יותר מדורגת כך הפן מחזיק יותר זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר =] חג שמח~אורית25/04/2008
שלום רונן וזאב..
רציתי לשאול..יש לי שער מתולתל ונפוח שהגיע לי עד הגב בערך..לצערי הנורא הלכתי לספרית והיא הרסה לי תחיים וקיצרה לי אותו עד הלחיים,והסנטר!!!!מדורג כזה קצר...ו..אני לא יודעת מה לעשות אני יכולה רק לחכות שזה יארך
1. כמה זמן יחזור לי השיער לאורך שהוא יראה נורמלי ולא זוועתי כמו עכשיו?
2. כל כמה זמן אני צכה לדרג אותו כדי שהוא יארך לי עד הגב?
3. מה ניתן לעשות במצבי הנובכחי עם השעיר כדי שוהא יראה נרומלי?
השאלה הראשונה הכי חושבה לי..לדעת את הזמן שזה יארך לי....
תודה =[
בנתים עבר שבוע מאז התספורת הזוועתית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
זאב לוין25/04/20081 גודל הצמיחה לחודש זה סמ עד סמ וחצי, תעשי את החישוב תוך כמה זמן זה יחזור לך לאורך שהיה
2 מומלץ לספר את השיער המתולתל אחת ל4-6 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך שיערמרינה24/04/2008
אני רוצה שיער ארוך אך הוא לא צומח לי מעבר לגודל מסויים שזה קצת אחרי הכתפיים. מה ניתן לעשות ??? זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה
זאב לוין25/04/2008עלייך לספר את ה קצוות פעם ב3-4 חודשים ואת תתחילי לראות ששיערך מתארך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)