מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מברשת פן חשמליתחן30/05/2008
יצא מברשת פן חשמלית ואני רוצה לדעת אם היא שורפת שיער יותר מפן או פחות.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
רונן פלג01/06/2008תשלחי קישור למוצר או תמונה בכדי שנבין למה את מתכוונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מבקשת דעתך
רונן פלג04/06/2008נראה אחלה גימיק! מדליק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוס לעיצוב חזק במיוחד של וולהמיכל28/05/2008
מה ההבדל בין מוס לעיצוב חזק במיוחד של וולה, לבין מוס לעיצוב רגיל ?
כל המוסים שבסדרה הזו (בבקבוק הזהב שנמכר בסופרפארמים למיניהם) נראים אותו דבר וגם אם קוראים בגב הבקבוק למה הם מיועדים , רשום שם אותו דבר לגבי המוס לעיצוב רגיל , המוס לעיצוב חזק במיוחד וכן הלאה.
השיער שלי דק ועדין, וגלי (תלתלים פתוחים כאלה). אני מאד רוצה לבנות תלתלים ולכן קניתי את המוס של וולה לעיצוב חזק במיוחד ואני מתכננת לשים אותו על שיער לח ומעליו קרם לחות של קרליין לתלתלים. האם השילוב הזה של הקרם והמוס לעיצוב חזק טובים לעיצוב התלתלים?
האם המוס לעיצוב חזק טוב לשיער דק ועדין כשלי? ומה ההבדל בין עיצוב חזק לעיצוב רגיל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי... :(
מיכל02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסוח חוזר של השאלהמיכל27/05/2008
יש מספריים שמיועדות לדלל את השיער ולא לגזור אותו נכון?
אז השאלה שלי היתה אם אני מדללת לעצמי את השיער עם המספריים האלה, האם אני יכולה בטעות לגזור לי איתם את השיער? או שמספריים מדללות לא יכולות לגזור את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאני יודעת..
מיכל28/05/2008דילול שיער מוריד רק את הנפח של השיער ולא גוזר מהאורך של השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםחסוי26/05/2008
שערי הטבעי הוא חום כהה , וכעת שערי צבוע בגווון חום שבשמש נראה גיניגי , הייתי רוצה לצבוע להצבע שטני בהיר הנוטה לבלונדיני , וזה הבנתי שיהיה ניתן רק בהבהרת כל השיער מה שיגרום בזק רב לשיערי. חשבתי על גוונים , האם כדאי לעשות גוונים שיקנו לי מראה בלונדיני ? אני לא אוהבת גוונים מסורטטים שרואים את הפסים אלה בצורה טבעית שתקנה לי מראה שיער בהיר שטני , מה לבקש מהספר ? והאם הדבר אפשרי וכדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
חסוי30/05/2008להמלא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש נואשת-בבקשה עזרה דחופה!!!חסוי25/05/2008
אני בת 32, התחלתי עם פתיחות תלתלים מגיל 17, במהלך השנים עשיתי הרבה צבעים, גוונים, פתיחת תלתלים והגרוע מכל השתמשתי גם בסאן אין, הפסקתי "לשחק" בשיער לפני שנה וחזרתי לצבע הטבעי.
לפני כשנה גם הפסקתי עם גלולות, ומאז שערי אינו מסתדר, ניסיתי את כל החומרים האפשרים ואין שום חומר אשר מוריד לי את הנפיחות ומסדר את שערי. (השורש יותר בעייתי משאר השיער).
1. מה עלי לעשות כדי ששערי יראה נורמלי ולא מקורזל, קש, ונפוח?
2. מהי התדירות אשר אפשר לעשות פתיחת תלתלים? (עשיתי לפני חודשיים וחצי ועכשיו השיער ניראה כאילו לא עשיתי שבעה חודשים).
3. האם יש קשר בין הגלולות לבעיה (אולי הורמונלי, ואם כן מה עושים)?
4. האם מומלץ לי לעשות החלקה יפנית? (הבעיה בשורש)
תודה רבה על היחס ותשומת הלב שאתם נותנים, זה עוזר מאוד!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן, זאב בבקשה תגיבו
חסוי26/05/2008זאב, רונן ערב טוב,
בבקשה תתיחסו למצוקתי, אני ממש נואשת.
אשמח לקבל תשובה בזמן הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מגיבים??????????
חסוי27/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כדאי?!
חנצה04/06/2008אני גם רוצה לעות פתתיחת תלתלים ואני לא יודעת אם לעשות כי אני לא יודעת איך זה ניראה בסוףף יש לך תמונות להעלות שניראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בטוחה אם זה המקום לשאול,אבל...אורטל25/05/2008
בקשר ל- VELFORM ROTAIR CERAMIC BRUSH
שלום!
ראיתי הרבה את המוצר הזה בערוצי הקניות השונים בארץ ובעולם ומאד התרשמתי.
עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי את הסרטון על המכשיר הזה ביוטיוב ובו בחורה אחת הגיבה ואמרה שהמוצר הזה הוא רע מאד ושהמברשת מפסיקה להסתובב כשמצמידים אותה לשיער או משהו בסגנון..
אני נורא מבולבלת!
המוצר מאד מרשים אותי ואני מתה לקנות אותו אבל אני חייבת לשמוע איך הוא לפני...
יש פה מישהי/מישהו שעבד עם המכשיר?
כל תגובה תעזור,אני לא רוצה ללכת לקנות משהו,לצפות שהוא יהיה מצוין ולהתאכזב.
בבקשה עזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני וכל המשפחה שלי קנינו וזה...
אני קניתי31/07/2008הדבר הכי קטלני שיכול להיות .. זה עושה בשניה פן ובקבוקים !! שוווה לקנוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה להסתפר אבל לא יודעת איךנופ24/05/2008
יש לי שיער מתולתל (בקבוקים) ארוך ובא לי לעשות משהו מטורף כמו אנדר קאט או אפילו בסגנון מוהיקן, אבל זה לא מסתדר עם הסוג שיער שלי.
כבר הייתי אצל ספרים שהציעו לי דירוג וכאלה אבל בא לי משהו מטרוף שיתאים לשיער שלי.
רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופ
זאב לוין24/05/20081את צרייכה להשלים עם המצב שזה בלתי אפשרי
2או שאם ממש בא לך לשנות אני ממליץ על קרחת(((((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער שלא יצא טובM24/05/2008
אתמול צבעו לי את השיער ובמקום בלונדיני יצא ג'ינג'י בהיר. רציתי לדעת אם אפשר לעשות צביעה נוספת (ביתית) על זה על מנת שזה יצא בלונדיני?
הצבע הטבעי שלי הוא שאטני כך שלא הייתי צריכה הבהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר M לא ממליץ לתקן בבית
זאב לוין24/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו גלייז?שני22/05/2008
לתלתלים? גלייז המוכר בספריי שיש במספרות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טולי.
DeN23/05/2008גלייז הוא בעצם ג'ל נוזלי העושה כמעט את אותה פעולה כמו של הקרם לחות רק שהגלייז יותר חזק ומרוכז, מה שבעצם שומר על צורת התלתל למשך יותר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםשני22/05/2008
המלצת מספר פעמים על פתיחת תלתלים של לוריאל הספר שלי משתמש בוולה בהחלקה
עדינה ומשאיר פחות זמן (לא גבס חזק אלא חומר עדין של וולה להחלקה ופתיחה) האם הם עושים את אותן פעולות?
כמה זמן אם כן עליו להשתמש בחומר של וולה לפתיחה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי שכתבת כך:
שני22/05/2008"כיום ניתן להשיג תוצאה איכותית מבלי להכביד על השיער ואו לגרום לנזק היות והפעולה מתבצעת ללא צורך בסירוק אלא אך ורק בפעולה עם הידיים. "
ראיתי שהמעצב שיער עשה כך (ללקוחה אחרת): חומר ההחלקה למעט זמן (15 דקות?) וסירק
עם החומר
אם אני רוצה הורדת נפח ושהתלתל ייפול יותר מטה עליי לבקש שיימרח את החומר של ההחלקה עם הישיים ולא ייסרק? מאוש חשוב לי להבין את התהליך ולבקרו עושה זאת מחשש לפתיחה חזקה שהשיער נראה שוכב וללא חיים.
אנא תשובתך תעזור לי להרגע בעניין כי אני לפני חתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטולי
זאב לוין24/05/2008החלקה של וולה היא החלקה מעולה גם אני עובד עם החלקות שלהם ואת יכולה לבצע אותה ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצורך פתיחת תלתלים? כמה זמן להשאר ?
שני25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ 10עד 20 דקות
זאב לוין26/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני זקוקה להסבראני21/05/2008
שלום,
יש לי שיער גלי עד מסולסל עבה . כשאני שמה עליו קרם הוא מתכווץ ומתקצר נורא.
המליצו לי פתתיחת תלתלים. אפשר בבקשה לקבל הסבר קצר/ קישור למאמר כלשהו על "פתיחת תלתלים"?
איפה קונים את החומר ואיזה חברה הכי טובה?\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני - הסברנו הרבה פעמים תחפשי
זאב לוין24/05/2008בתשובות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת זנב (?)אני : )21/05/2008
שלום.
יש לי שיער שמגיע עד אמצע הגב בערך , אפילו קצת יותר ,
ואני רוצה להסתפר.
דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו שיהיה לי יפה לעשות גוונים (השיער שלי בצבע חום בהיר) ,
ותספורת זנב עם פוני לצד.
עכשיו השאלה שלי היא- מזה תספורת זנב בדיוק?
אשמח אם מישהו יעלה לי תמונה.
תודה ענקית מראש.
: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו? :/
אני : )23/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
זאב לוין24/05/2008גוונים זה תמיד יפה לשיער בעיני זה כמו איפור לפנים, לגבי התספורת אני חושב שאפשר לעשות דירוג מאוד יפה על האורך הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה. אתה יכול אולי...
אני : )25/05/2008אתה יכול אולי לעלות לי תמונה של דירוג יפה?
: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול שיערמיכל20/05/2008
יש לי שאלה לגביי דילול שיער..
אני יודעת שהשיטה של התער יכולה להיות מסובכת למי שלא יודע איך להשתמש בהן כי זה יכול לחתוך את השיער.
האם אפשר לגזור בטעות את השיער גם עם השיטה של המספריים המדללות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
זאב לוין24/05/2008לא הבנתי את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מסובךמוריה20/05/2008
השיער שלי הוא מתולתל אבל הוא ייבש והתלתלים (שעם קרם נהיים לפעמים בקבוקים ) לא נהיים על כל השיער ויש חלקים שלמרות שאני שמה קרם (פנטן לשיער מתולתל-גלי) משאיר אותם ישרים וייבשים או שהשיער נפוח מה אני יכולה לעשות? אני גם לא מעזה לעשות פזור ותמיד עושה קוקו גבוהה ואז אחרי יום למשל שאני מפזרת כדי להתקלח אני רואה שהשיער למעלה ישר והתלתלים הייבשים למטה וכל השיער נפוח- וזה מכוער השיער שלי מגיע עד בית החזה בערך כשהוא רטוב וכשהוא מתלתל הוא מגיע עם קוקו גבוה בערך עד לכתפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
יערה24/05/2008גם לי יש אותה הבעיה..
מחכה לתשובתכם המומחיםם...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוריה
זאב לוין24/05/2008אני חושב שכדאי לך לעשות פתיחת תלתלים להורדת הנפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לשיער אחרי הבהרה?נועה20/05/2008
שלום רב ,שעיתי הבהרה לפני חודש ככה ,וזה יצא לי שטני ,שיחקתי המון בשיער שלי ואני ממש מצטערת ,אבל אי אפשר להשיב את הגלגל לאחור ,הייתי רוצה להחזיר את הצבע השיער לצבע המקורי שאהיה בעצם מרוצה ממנו אבל אני מפחדת לקחת סיכונים ,כי השיער שלי לאחר הבהרה נעשה קצת ירוק ,והוא נהרס ,ואני מפחדת בטירוף לשחק עימו
אבל הייתי רוצה את הצבע שיער הטבעי ,מה אוכל לעשות ,האם אצבע את השיער ולא יקרה לי כלום
כי אני מפחדת האמת לצבוע ושתהיה לי נשירה
מה הבהרה עושה לשיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי?
נועה20/05/2008נו בבקשה ענו לי ,מישהו??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
זאב לוין24/05/2008אני צריך לראות את שיערך כדי לתת לך תשובה אם אפשר להחזיר אותך לצבע הטבעי
הבהרה מבהירה את השיער - שורפת את הפיגמנט הטבעי של השיער ומעלה את דרגת הבהירות שהצבע לא יכול להתגבר עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)