מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בהארכת שיערשירז2219/05/2008
שלום.
יש לי שיער מתולתל אבל ב4 שנים האחרונות הוא עבר הרבה החלקות ופאנים[כמו החלקה רגילה,קליאופטרה ולאחרונה יפנית]
כל מספר חודשים אני מסתפרת כ 3 סנטימטרים קצוות כדי שהשיער יארך,אך הוא מתארך רק 3 סנטימטרים חזרה.
כעת השיער שלי ניראה בריא ומרגיש בריא
אך הוא עדיין לא מתארך לי.
מה עליי לעשות?
לגשת לרופא עור? או שיש ויטמינים שיעזרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
זאב לוין24/05/2008אני ממליץ על ויטמין טריבי הנמכר בחנויות הטבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב....לולה7719/05/2008
אהלן זאב כבר ייעצת לי בעבר בקשר לצבע שיער שיתאים לעיניי שהן יחסית נדירות בצבען,המלצת לי על שחור כחול או לחזור לצבע המקורי שלי חום אפור בינוני ולשלב פלטין עד שאני אגיע לצבע הטבעי שלי יקח שנים אני מאמינה אז הלכתי לספרית שעשתה לי על שאריות החציל שלי צבע חום אפור שינטרל את האדום של החציל גם זה דהה האדום חזר לי וקרה משהו מאוד מוזר רבע קטן אחרי השורש הטבעי שלי צבוע בגינגי מזעזע ושאר השיער בצבע חציל דהוי מה לעשות חשבתי לעשות מעל כל זה שטיפה ,לא צבע בצבע שחור כחול עד שהצבע מתחת ידהה אני מאמינה שזה ייקח בסביבות השנתיים,האם יש לך פתרונות אחרים בשבילי?סליחה מראש על המגילה ותודה על הייעוץ.זהבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה77
זאב לוין24/05/2008כדי שצבע השיער יצא אחיד זה תהליך כימי מאוד מורכב שדורש מיומנות רבה של מעצב השיער אם יצאו לך שני הגוונים לפי מה שאת מתארת אני ממליץ להחליף מעצב שיער ולפני שהוא מבצע תהליך כימי לנסות להבין האם הוא באמת יוכל לבצע לך צבע אחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער בעזרת מחליק שיעראלינור19/05/2008
שלום רב
הייתי רוצה לרכוש מוצר להחלקת שיער, יש לי שיער גלי שלא קשה לעצב אותו אך אני רוצה שיער חלק. האם יש המלצה לגבי מכשיר או דגם מסוים אני מכירה את החברות בייביליס ובראון. האם יש דגם ספציפי מומלץ והאם זה בכל מקרה שורף את השיער או שאם נזהרים השיער לא יהרס כל כל מהר, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
זאב לוין24/05/2008את יכולה להשתמש בכל מחליק רק אני ממליץ להשתמש לפניכן בסרום השומר על השיער מפני החום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערמיכל18/05/2008
היי.
יש לי שיער חום כהה שמעולם לא נצבע.
רציתי לדעת אם יש דרך להבהיר אותו אבל מבלי שיאבד מהגוון הטבעי.
כאילו שייאר חום אבל שיהיה יותר בהיר..
מה יקרה אם אני אקח צבע בלונדיני ויצבע את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
DeN18/05/2008טוב בגלל שהשיער הוא בתולי אז את יכולה לעשות כול צבע שיתחשק לך לעשות...
ולא מומלץ לצבוע בצבע לא מקצועי כי אחרי זה יותר בעייתי לתקן את זה,אז ככה שתלכי לספר שלך ופשוט תבקשי ממנו לעלות בשתיים שלוש טונים בשיער ותגיעי לתוצאה שאת רוצה..!
מקווה שעזרתי ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער לא מסתדר לימורן18/05/2008
אוקי אז ככה יש לי תיספורת שלמעלה זה מלא דירוגים ולמטה זה דק דק כיאלו זה הולך וניהיה ממש דק.. עיכשיו התספורת הזאת מסתדרת רק עם פאן ואני לא אוהבת לעשות פאנים כי זה הורס את השיער יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך לסדר את השיער מהר בבוקר בלי פאנים וכל זהה ?!!
תוודדההר בההה לכם .. ויום מעוללהה :]
מורן :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה שכחתי לשאול זה שוב מורן :]
מורן18/05/2008יש לי פוני שהוא קצת ארוך ואני לא מסתדרת איתוו ..!! עכשיוו אני לא רוצצה למהר לגזור אותו בגלל שאני רוצה לחכותת קצת שהשיער יארך ואז ללכת כבר להסתפפר כבר בכל השיעער .. מה עלייי לעשוותת??!
תוודה רבה לכםם ממש תוודהה :]]
מורניי :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן..
DeN18/05/2008טוב קשה לייעץ לך תכשיר מתאים לשיער כי לא ציין מהוא אורך וסוג השיער שלך ולאיזה תוצאה את מצפה להגיע ע"י השימוש בתכשיר,
אבל רוב הנשים שמחפשות פיתרון קל לעיצוב השיער בבוקר ומשתמשות בקרם לחות טוב
שמעצב את השיער ודואג לשמור עליו לאורך כול היום.
קרם לחות בקיץ מומלץ במיוחד לנשים בעלות שיער יבש ופגום ,ולשיער צבוע
זה מונע מהשמש ליבש ולפגוע בשערה עוד יותר.
חוץ מקרם לחות את יכול להשתמש גם ב...
מוס טוב..
או בגלייז מבית חברת "Mon Platin" שבעצם מבצע אותה פעולה כמו המוס רק שזה חומר טיפה יותר חזק.
מקווה שעזרי לך ובהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוף בבקשה =[נילי17/05/2008
ישלי תספורת עכשיו שפיצים עם זנב ודירוג ... הצורה של השיער שלי עגולה בצורת קסדה והוא גם שוכב זאת אומרת צמוד לראש אני חיבת לדעת איך אפשר ליצור שהשיער יהיה טיפה בנפח ולא דבוק ואיך לשנות את הצורה של האגרטל העגול בצורה קווית ומיוחדת ... מה להגיד לספר איך להסביר לו את הכוונה שלי ?
ודבר שני אני מאוד אוהבת סגנון שיער אימו פריקי ואני לא יודעת איך להסביר לספר לעשות לי ככה ...........
מקוה שתעזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
DeN17/05/2008כול מה שאת צריכה לעשות זה ללכת לספר שלך ולהגיד שאת מעוניינת בפן נפוח ואני אישית עוד הייתי מוסיף לזה קצת בלאגן,זאת אומרת נפוח והכול כלפי הפנים ככה תקבלי את המראה הנפוח והמבולגן כמו שאת אוהבת של כל האימו למיניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחור בלונד חום גוונים מה לא?נטלי17/05/2008
היי יש לי שיער שחור טבעי.
לפני כשנה הבהרתי את שערי וצבעתי אותו לבלונד
התחזוק שלו היה בלתי אפשרי והצבע לא היה יפה
אחרי שלושה חודשים צבעתי את השיער לשחור ולא צבעתי מאז
היום השורש שלי הוא כחמישה ס"מ והבלונד התחיל לצאת לי בקצוות
הצבע בקצוות הוא לא בלונד כמו שצבעתי אליו אלא בלונד שטני ממש יפה
אני לא אוהבת את הצבע השחור
בזמן האחרון חשבתי על לצבוע את השיער לחום ולהוסיף טיפה גוונים זהובים שישתלבו עם הקצוות
הייתי רוצה לשמוע חוות דעת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
זאב לוין18/05/2008שיערך עבר תהליך יחסית מורכב של צבע ואני ממליץ להגיע לאחד מאיתנו או למעצב שיער הקרוב לביתך כדי שיוכל לעשות הבחנה של שיערך מקרוב ולתת לך תשובה יותר מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פןמיכל15/05/2008
היי..
קניתי בהמלצות ספרים פן שך גדעון שנקרא סופר אנרג'י.
האם הוא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =]
DeN16/05/2008טוב אני לא בדיוק יודע מ'זה הסופר אנרג'י אבל גדעון כבר מדבר בפני עצמו..
ככה שפן כזה לשימוש ביתי יחזיק הרבה זמן...
תתחדשי לך =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל2
זאב לוין18/05/2008אני יודע שקניה של פן איתמר זאת קניה הכי טובה, לגבי שאר הפנים אני שפוט לא מכיר אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער עבה מדורגענת14/05/2008
שלום
יש לי שיער עבה בצבע חום - עד חום כהה השורשים יותר בהירים - צבע גינגי עד חום בהיר. יש גם שיער שיבה ברקע אבל שום ספר לא המליץ לי לצבוע את השיער מכיוון שצבע הבסיס הוא טבעי ויפה. צבע עור צהבהב עיניים חום- ירוק
1. אני רוצה לעשות גוונים ורציתי לדעת איזה גוונים יתאימו לשיער עבה לפי צבע השיער שנתתי למעלה?
2. האם יש אפשרות לעשות גוונים בלי תוספת של חמצן או אבקת הבהרה?
3. האם התוצאה יוצאת אותה תוצאה כמו בתוספת של חמצן לצבע?
4. מה דעתכם על עשיית גוונים עם נייר כסף.......?
5. מה דעתכם על חברת אלפא-פארף אבולושיין? האם הצבעים עמידים ולא דוהים?
אשמח לקבל תשובה מהירה..................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???????????????????????
ענת15/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת
זאב לוין18/05/2008תפסיקו לפחד מגוונים עם חומר הבהרה וחמצן זה תהליך לגיטימי ואם עושים זאת בצורה נכונ ה אין שום חשש ששיערך יפגע איכשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך........
ענת19/05/2008שלום
למה לא עונים על כל השאלות?????????????????????
אבקש התייחסות לכל השאלות\
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה מהירה......
ענת20/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
זאב לוין24/05/2008אנחנו לא נותנים הדרכה איך לבצע את הגוונים מבלי לראות ולחוש את השיער דרך הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה של יעל
דדי28/06/2009הצבעים מכסים 100% לבן ולא דוהים, הצבעים עם הכי פחות אמוניה בשוק. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר למייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שער חלקמיטל14/05/2008
שלום רב!
יש לי שיער חלק, יפה ובריא מאוד אותו אני נוהגת לספר בערך פעמיים בשנה. הבעייה שלי היא כשאני יוצאת מהמספרה הכל נראה מצויין, התספורת יפה וגם העיצוב.. אבל נורא קשה לי אח"כ בבית לחקות את התוצאה של המספרה (למרות שעקבתי באדיקות אחרי הספר, ראיתי מה הוא עושה אבל הוא בעל ניסיון וגם יש לו ציוד שאין לי בבית כך שיהיה לי קשה להגיע לאותן התוצאות..). מה שהוא עושה בעיקרון זה לבלגן את השיער עם שני מייבשי שיער ואח"כ מורח קצת חומר וזה נראה מעולה! בבית ניסתי לעשות כמוהו אבל מרוב ששיערי חלק הוא חוזר אחרי 5 דקות למצב הטבעי אבל טיפה שומני (זכר לניסיון המגוחך שלי לבלגן אותו..). מה עושים? איך מעצבים בצורה נחמדה שיער חלק (נמאס לי כל יום אותו הדבר!....) תודה מראש- מיטל :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
זאב לוין18/05/2008את יכולה לעצב את השיער לפני היבוש במוס או לאחר היבוש קצת בספרי, בביקור הבא אצל מעצב השיער שיסביר לך בבירור איך לעצב את השיער בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאית-מסוכן-תודה זאביעל14/05/2008
תודה זאב, באמת לאחר בדיקה מעמיקה גיליתי שאין לתכשיר הזה אישור ממשרד הבריאות
למרות שיש הרבה מספרות ש"טוענות" שכן
האם ידוע לך על החלקה שאני כן יכולה לעשות מכיוון שעברתי כבר מספר פעמים גוונים בשיער
והאם אתה מבצע החלקות מהסוג הזה?
ובמידה ולא האם אתה יכול להמליץ על חומר לעיצוב השיער, מכיוון שכרגע עקב הגוונים והפנים הרבים שעשיתי אין לי כבר כמעט תלתלים, השיער יותר גלי ומאוד יבש, אין לי בעיה עם הגלי,יש לי בעיה עם היבש
בשנים האחרונות השתמשתי במוצרים של "פול אנד מיטשל" אבל הם כבר לא טובים לי יותר
יש לציין שבחצי שנה האחרונה אני כבר לא עושה גוונים יותר
המון תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל !
ליאור14/05/2008איפה גילית שאין להחלקה ברזילאית רישיון ממשרד הבריאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
זאב לוין18/05/2008אין בעד מה
גם אני ניסיתי לראות רשיון של החלקה ברזיאלית כדי שיפקססו לי למספרה קיבלתי רק הבטחות.
אם לא ביצעת גוונים במשך חצי שני אז כן יש אפשרות לעשות לך חידוש החלקה בשורש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-יעל
יעל20/05/2008לא הבנתי את התשובה שלך, אני מעולם לא עשיתי החלקה אז איך רק לעשות את השורש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
זאב לוין24/05/2008אז כנראה שלא הבנתי אותך נכון, אם שיערך מכיל גוונים מעל 50 % אז אני לא מכיר החלקה יפנית שאפשר לעשות אותה על הגוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתלי13/05/2008
שלום , האם כדאי לעבור החלקה יפנית?( השיער שלי עם גוונים וצבע )
והאם זה לא הורס את השיער ?
ואם כן יש המלצות על ספר/ית באזור המרכז שמבצעים את ההחלקה
כמה זה צריך לעלות בערך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
DeN14/05/2008אסור לבצע החלקה יפנית על שיער שעבר פעולה כימית כול שהיא וכמובן שלא כמו גוונים.
כול ספר מקצועי שעבר השתלמות מיוחדת בשביל זה לא יסכים לעשות לך החלקה.
*טיפ ממני כדי שתזהרי כי ישנם ספרים שלא מתמחים בהחלקה יפנית ולא עברו שום השתלמויות בשביל זה ובכול זאת עובדים עם ההחלקה ובכך הם מסכנים את השיער שלך,
את זה אני אמור לך כי יצא לי להתקל בכמה לקוחות כאלה
שנפלו על סוג של ספרים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
זאב לוין18/05/2008אם בשיערך גוונים עד 30 אחוז את כן יכולה לעבור החלקה יפנית אבל בכל מקרה אני ממליץ לפני החלקה יפנית לבצע טסט על קבוצת שיער קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה :) :) :)הילה13/05/2008
טוב אז העניין הוא כזה:
יש לי שיער מתולתל, תלתלים עדינים ושיער דק. השיער לא עבה ואני רוצה להסתפר, לעשות שינוי ולתת לו נפח וצורה, נמאס לי פשוט ללכת עם שיער אסוף כל הזמן ולא להסתדר איתו! אני חייבת שינוי ומחפשת ספר שמבין בשיער מתולתל ויודע להתאים תספורת לפנים. כמו כן, יש לי גוונים בשיער על הבסיס הטבעי שלי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
זאב לוין18/05/2008את יכולה להגיע אלי למספרה או לשלוח לי תמונה במייל כדי שאוכל לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מחכה לתשובה !!אורית13/05/2008
רציתי לשאול לגבי צבעי שיער.
יש בשוק מבחר עצום של צבעי שיער. חלק מהם הוא עם אחוז קטן
של חמצן וחלק ללא אמוניה. חשוב לי לדעת במה יותר כדאי להשתמש,
בצבע מופחת חמצן או בצבע ללא אמוניה. הכוונה מה הכי פחות גורם נזק
לשיער. ואולי אפשר להמליץ לי על צבע של חברה מסויימת ?
תודה מראש לכל מי שיענה לי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
זאב לוין18/05/2008במידה ואם אין לך שיער שיבה ושיערך בתול את יכולה להשתמש בצבע ללא המוניה, בכל מקרה אני ממליץ לעשות שינויים צבע אצל מעצבי שיער בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדש וצריך עזרהאמיר12/05/2008
שלום, אני חדש בקטע הזה של להשקיע בשיער והכל. אני בן, גיל 17.
לרוב אני מסדר את השיער עם הידיים או רק מסתרק, וככה לפעמים אני קם והשיער נראה טוב ולפעמים לא.
מה שרציתי לדעת זה רק פירוט על המוצרים שאני יכול לקנות,כדי שיעזרו לי.
אני רוצה לפעמים, להרים קצת מקדימה, אבל בלי שיראו שיער גלי כזה, אלא שיער רגיל, רק קצת מורם או מסודר איך אפשר?
או אפילו רק שאני מסרק את השיער קדימה, אני רוצה שהוא ישאר ככה ולא יזוז כל הזמן ויתבלגן.
כמו כן, לפעמים השיער כמושהו נראה טוב ולפעמים יותר זנוח כזה, מה כדאי לשים עליו?
בקיצור, אם אפשר בבקשה לקבל הסבר על המוצרים השונים שיכולים לעזור וקצת פירוט אם יש זמן, תודה רבה.
מדובר בשיער יחסית קצר אם זה חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה? :(
אמיר12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDeN אולי תעזור גם לי ? :)
אמיר16/05/2008אני רואה שלא כל כך עוזרים פה המארגנים.. אולי אתה יכול ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
DeN17/05/2008טוב אז בוא נתחיל בזה שחומרים לסידור השיער יש מיליון ואחד כול אחד והעדפה שלו ישנם חומרים עם מרכיבים וריכוזים שונים.
אני אישית עובד עם מוצרים של
"schwarzkopf" אז ככה שאני יכול להמליץ לך על חומרים כמו...
stick up -hard wax
ווקס חזק המעניק אחיזה טובה של השיער והמון ברק.
triple wax
ווקס עדין לעיצוב שיער קצר ובינוני ,שומר על השיער במראה רטוב ונותן המון ברק.
חימר-
חימר מעניק לך אפשרות לעצב את השיער ולשנות את זה בכול זמן שתרצה אז נותן מראה מט ללא ברק וללא שומן
ice wax
ווקס חזק במיוחד שמאפשר לך לעצב את השיער בכול צורה שתרצה
שומר על מראה רטוב לאורך כול היום ומעניק לשיער ברק.
*האייס ווקס זה חומר שאני אישית משתמש בוא יום יום.
טוב מקווה שתמצא את החומר המתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)