מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עם איזה חומר כדי להצמיד פוני לצד שמzork03/02/2008
עם איזה חומר כדי להצמיד פוני לצד שמאל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ZORK
רונן פלג04/02/2008יש המון אופציות ספרי,ג'ל,ווקס,חימר,גאם .......................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער ואלרגיהעדי02/02/2008
האם אלרגיה לצבעי שיער ניתנת לגילוי גם בעשיית גוונים או רק כשצובעים את השיער כולו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
רונן פלג04/02/2008רק כשיש מגע ישיר עם העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מקורזלבר02/02/2008
יש לי שיער ארוך יחסית, ובזמן האחרון הוא נהיה מקורזל וקשה לעיצוב. ניסיתי המון סוגי שמפו+מרככים, מסיכות ותכשירים, אבל שום דבר לא עוזר עד שנאלצתי לפנות להחלקות בעזרת פנים ומחליקים בייתיים. אני מעדיפה בהרבה את המראה המתולתל והיפה שהיה לי קודם, אבל מנסה להימנע מקירזול... יש איזשהו תכשיר/טיפול שיכול להתאים או לעזור לשיער במצב שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
רונן פלג04/02/2008פתיחת תלתלים קלה פיתרון מושלם עבורך הנפח ירד לשליש מבלי לפגוע במרקם המתולתל של שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ייעוץ בנוגע לצבעx02/02/2008
היי אני בעלת שיער שחור, לעפמים גם צובעת אותו על מנת לחזק.
לאחרונה החלטתי שאני רוצה שינוי בשיער, אולי לעבור לג'ינג'י רך עם גוונים חומים, שטני..
השאלה שלי היא כזו:
1. האם צבע זה יתאים או ייתנגש עם גוון עורי שהוא כהה, שזוף..? אם לא, על מה אתם ממליצים מגווני הבלונד-כהה?
2. איך אני מתחילה להבהיר את השיער באופן עצמאי מבלי להרוג אותו?
כדאי לציין שאני סובלת מנשירה והישער שלי חלש ודליל מאוד.
בבקשה אל תמליצו לי על פסים או גווני פלטינה בתור התחלה, אני לא אוהבת את זה.
בבקשה, עזרה..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם!
x02/02/2008הנה תמונות כדי לראות טוב יותר את גוון העור שלי, מבנה הפנים והשיער.
http://i125.photobucket.com/albums/p68/Azphyxia/bunchofpix/4ccce427.jpg
http://i125.photobucket.com/albums/p68/Azphyxia/bunchofpix/ebef7701.jpg
תודה מראש~* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהX
רונן פלג07/02/20081-יתאים
2-בעיקרון צריך לבצע ניקוי פיגמנט ויש כיום חומרי הבהרה נטולי אמוניה
3-ואם השיער שלך כלכך חשוב לך ואת חוששת בגלל שהוא חלש ודליל אז למה את מנסה לטפל בו בעצמך ולא נותנת למקצוענים לעשות את מה שהם יודעים ?!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת..
x07/02/2008אתה צודק, עדיף לעשות תהליך כזה באופן מקצועי.
חומרים נטולי אמוניה? יש שם ספציפי לחומרים מוכרים/מפורסמים כאלו? אם לא אכפת לך להסביר איך בדיוק הם שונים מהבהרה רגילה בנוגע להשפעתם על השיער, תודה רבה.
וד"א כמה זמן תהליך כזה צריך לקחת?.. בכמה טיפולים או בפעם אחת ודי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהx
רונן פלג07/02/20081-לוריאל מהסידרה הורודה של הפלטיניום (הבהרה נטולת אמוניה)
2-להסבר יותר מפורט את פשוט יכולה להתקשר זה יהיה הרבה יותר פשוט מאשר להעלות בכתב קורס הבהרות בשלמותו
3-זה תהליך של מספר שעות כל סוג שיער מגיב בקצב שונה בהתאם לעוביו, איכותו ,צורתו ודרגת הבהירות ההתחלתית
4-טיפול אחד מספיק אך על מנת להתייצב בגוון צריך 2-3 צביעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שאלהאחת אחת01/02/2008
שלום רב
אני מעוניינת לצבוע את שיערי בגוונים בהירים. צבע שיערי עכשיו הוא ג'ינגי עם גוונים והייתי רוצה להפוך אותו לבלונד שטני , שיראה טבעי.
הפיגמנט בשיערי הוא ג'ינגי .
האם אני חייבת ללכת לספר בשביל זה.? אם כן אז מה אני אמורה להגיד לו? ואם לא איך אני עשוה את זה בבית לבד כי המחירים שדרשו ממני במספרות היה פשוט בשמיים.
אמא עזרו לי .
נ.ב.
שיער הטבעי הוא חום כהה , פיגמנט אדום ג'ינג'י .
אין לי בעיה גם להגיע לרונן בתהש , מכייון שהנני עובדת שם , כך שלא תהיה בעיה לקפוץ להראות את ראשי אם יהיה צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת מתל השומר
רונן פלג02/02/2008לפי התיאור שלך זוהי עבודה שדורשת כימיה מורכבת דבר הדורש מקצוענות וידע של בעל מקצוע מיומן !!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרד בראשיוליה01/02/2008
שלום,
לאחרונה נתקלתי בבעיה של גירודים בקרקפת , אין לי כינים. אני חופפת כל יום עם שמפו נגד קשקים ומרכך , בזמן הגירודים שמתי לב שיש לי קשקשים דבר שתמיד היה לי אך עד לא מזמן לא גרם לגירודים.
קניתי שמפו מיוחד בבית מרקחת נגד קשקשים אך לאחר החפיפה עמו השיער שלי יבש נורא וכמעט לא מסתרק. האם הגירודים נובעים מהקשקשים או לא? האם מותר לשים מרכך אם אני משתמשת בשמפו טיפולי. חשוב לציין שבד"כ השיער שלי יבש ושביר אך לאר יממה נהיה שמנוני מאוד. הדבר היחידה שעוזר לי זה המרכך.
מה דעתך ? אתה חושב שעלי לפנות לרופא משפחה או עור עם בעיה זו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
רונן פלג02/02/2008את צריכה לגשת לרופא עור שיבדוק את הקרקפת שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!במיידי!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבן...!!חיים01/02/2008
שלום לך
שמי חיים ואני בן 15 וחצי זה התחיל בגיל 13 ומאז התחיל להיות הרבה שיער לבן בראש ואני לא יכול להסתובב ככה צוחקים עלי.י
האם יש טיפולים לזה משהו אם לייזר דברים כאלה?? ואם יש תכשירים נגד זה ?. שיעלים לי אותם
בבקשה אני צריך עזרה ואם אפשר להתייעץ איתך לבוא למקום בוא אתה עובד אם אמא שלי שנידעה מה עשות... .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
רונן פלג02/02/2008על מנת למנוע חזות מבוגרת מכפי גילך ניתן לבצע צבע או שטיפה בגוון הטבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קטנה שאשמח אם תפתרו אותהחסוי01/02/2008
אז ככה
יש לי מדורג והשיער שלי דיי גלי ולא ממש חלק אז סביר להניח שהוא עושה לי את הנפח העצום שיש לי אני רוצה שער ארוך ואני רוצה לדעת אם יש דרך להציא מהדירוג שיש לי בלי ממש לקצר את השיער
יש לי פוני שמגיע כבר עד האף ואני לא יודעת איפה לשים אותו כי הוא עוד לא מגיע לאוזן ואם סיכות זה נרא איום ונורא[או שאני לא יודעת לעשות אם זה תיסרוקת יפה )
ויש לי מצח קטן שלא אוזר לי ממש בבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
רונן פלג02/02/20081-את צריכה להסתפר בהתאם למבנה פנייך וסוג שיערך (ללא תמונה קשה לי לייעץ איך בדיוק)
2-לגבי הנפח פשוט ניתן לבצע פתיחת תלתלים ולהוריד את הנפח לשליש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיעראורחת פורחת31/01/2008
שלום, אני רוצה לצבוע את השיער ולא לעשות חימצון עד כמה כדאי ?
כמה זה עולה? והאם ניתן לעשות זאת לבד? וכל מידע נוסף יעזור תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במידה וגוון.................
רונן פלג31/01/2008שיערך ברמות של חום בהיר ומעלה ניתן לבצע שינוי גוון בעזרת שטיפה אך אם הוא יותר כהה אז......רק עם צבע וחמצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר לתלתליםתמרה31/01/2008
שלום, רציתי לשאול איזה חומר מומלץ לשיער מתולתל? אני מעדיפה חומר שישאיר מראה טבעי (ולא יקשיח את התלתלים/ ייראה כמו מוס מבריק) ויחד עם זה תלתלים ברורים... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות לשיער מתולתל
רונן פלג31/01/2008עדיף נטול שמנוניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר לתלתלים- המשך
תמרה31/01/2008תודה על התשובה אבל אולי תוכל להמליץ על חומר ספציפי? כפי שציינתי- טבעי, שלא ישאיר מראה של ג'ל ויעשה תלתלים ברורים (השתמשתי בפול אנד מיטשל עד שהם עברו לתפוח וזה היה לי חזק מדי ובכלל לא מתלתל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמרה
רונן פלג01/02/2008היית צריכה לשלב עם התפוח קצת קרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הבנתי. אפשר הסבר?abc31/01/2008
5. הברישי את השיער, ואחר כך כווצי אותו בעזרת האצבעות וכפות הידיים.
6. מרחי מוס מעצב תלתלים בכמות מספקת בגודל של (1-2) כדורים על האורכים ובקצוות השיער.
7. יש לבחור קבוצות קטנות, של בין 1-2 ס"מ של שיער בכל פעם, לגלגל על האצבעות בצורת "טוויסט" ובסיום להצמיד לקרקפת בעזרת גומי לשיער (הכוונה היא לטבעות צבעוניות העשויות גומי עטוף בבד הנמכרות בחנויות שונות באריזה של 50 יח').
8. לאחר ביצוע "הטוויסט" על כל השיער, בכל המקומות, ניתן להתיז מעט ספריי מעצב ולהמתין למשך כשעה לפחות כדי שהשיער יתייבש לחלוטין.
הטוויסט???????מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוויסט= כיווץ
רונן פלג31/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם שיער מתולתלמישהי30/01/2008
יש לי סתם תלתלים , די נחמדים (עם קרם )
ואני רוצה משהו שיהיה יותר נועז בלי להתאמץ הרבה ..
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
רונן פלג31/01/2008פתיחת תלתלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף -פתיחת תלתליםשני30/01/2008
אילו חומרים מומלצים לפיחה שמורידה נפח.
האם פעולה עם החלקה לפחות זמן עושה את אותה עבודה?
המלצת על משהו של לוראל-קרסטסו או שם דומה אנא רשום שם זה שוב -פשוט לא רוצה שהלתל יפתח ויוהי חלק רק שישכב ויירד נפח אנא דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
רונן פלג31/01/2008"אקסטנסו" של לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עצה דחופהה לתספורת !!דנהה29/01/2008
לא הספרתיי מלא שנים ..והשיער לא אורך לי ב=כ=ל=ל !!
אני חייבת להסתפר .אבל מפחדת שיקצרו לי יותר מידי או שלא יתאים לי :/
בקיצור יש לי שיער קצת אחרי הכתפיים מתולתל בקבוקים כאלה ..
והפנים שלי ממ קצת עגולות כאלה ..
אני רוצה להסתפר מדורג קצת אבל לא להוריד מהאורך כ"כ ..
ולעשות פוני לצד בובה כזה
ואין לי מושג אם זה יתאים לי לתלתליםםם :/
ואף אחד לא עוזר אני חייבת עצה כמה שיותר מהרר כי יש לאחי עליה לתורה יום שבת הקרובב !
תודה , וסורי על החפירה 0:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
רונן פלג31/01/2008תשלחי לי תמונה למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סברה?מישהו יודע פרטים?מעיין29/01/2008
רוצה לעשות ,רוצה לדעת קצת יותר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין
רונן פלג29/01/20081-החלקה מחומרים טבעיים בסגנון חינה
2-במידה ועושה זאת בעל מקצוע מיומן התוצאה מדהימה
3-לאחר הפעולה לא ניתן לצבוע את השיער עם שום צבע אחר שהוא לא סברה !!!!!!!!!
4-בסברה אין שום גוון חוץ מהשחור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5-אם אינך רוצה להגביל את עצמך בגוון שחור קבוע ותהיי מעוניינת להחליף גוון מדי פעם עדיף החלקה יפנית !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)