מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה למכור את השיערארז25/02/2008
שלום רב ..
אני מעונין למכור את שיערי
אני צריך להסתפר וצריך כסף ושנינו יכולים להרוויח ..
שיערי מגיע בערך לסנטר כאשר הוא יבש ..
אני בן 16 לא צבעתי אף פעם את השיער כך שהוא טבעי לחלוטין שיערי בצבע חום
אתם חושבים שמישהו יקנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???
ארז27/02/2008למה לא עונים פה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז
רונן פלג27/02/2008אין לך מספיק אורך !!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי שהפוני מגיע קצת אחרי הסנטר
ארז03/03/2008הקצוות מאוחרה עד לכתפיים
זה לא מספיק ארוך?(אולי לפאות של דתיים ) אם כן איך מגיעים אליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מספיק
רונן פלג04/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע להבהרהסיגל25/02/2008
יש לי שיער צבוע לחום-אדמדם. אני רוצה לעשות הבהרה לבלונד. רציתי לשאול מה הם התהליכים שהשיער שלי יצטרך לעבור בשביל להגיע לבלונד? האם זה ייקח כמה הבהרות? ומה טווח המחירים שההבהרה יכולה לעלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
רונן פלג25/02/2008כמובן שהשיער שלך יצטרך לעבור כמה תהליכי הבהרה וצביעות.
ייתכן וצטרכי לעבור על הפעולה מספר פעמים בכמה שלבים על מנת להגיע לצבע הנכון.
אבל גם הכל תלוי בשיער שלך ברמת המהירות שהוא מבהיר והשאלה אם הוא חזק מספיק לעבור את התהליך הזה.
טווח המחירים הכל תלוי למי את הולכת? ועם אאיזה חומרים הם עובדים??? השאלה צריכה להיות יותר חשובה??? מה חשוב לך יותר????
אשמח לעזור וייעץ צרי עימי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לפןלירליר23/02/2008
יש לי שאלה שמענינת אותי כבר כמה זמן..השיערשלי הוא די גלי נוטה לחלק ולפעמים אני עושה פן לעצמי ואני עושה אותו ממש טוב ובצורה מקצועית אז אם אפשר לדעת למה הוא לא מחזיק אחרי לילה של שינה???? פן חלק מקלות מהמם ביום הראשון אבל שאני קמה בבוקר השיער חוזר למצבו הרגיל! איך זה הגיוני?? במה זה תלוי? החום של הפן מאוד גבוה אז זו לא הבעיה..אני עוברת על כל קבוצת שיער בערך 15 פעמים אז מה לעזזל הבעיה?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
משה23/02/2008אל לא חופפת טוב את השיער לפהי ונשאר לך עליו שומן תחפפי טוב טוב ותיראי תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לכמה עצות :)אריאלה23/02/2008
אז ככה:
יש לי שיער מתולתל עד סוף הגב, מלמעלה הוא חלק יחסית ואז בהמשך הוא מתלתל לי לבקבוקים בינוניים
הייתי עושה שטיפות כל 3 חודשים בערך, וכבר חצי שנה אני עושה כל חודשיים חינה
השיער שלי לא אורך יותר מאיפה שהוא עכשיו ולכן כל פעם כשהוא מגיע "לגבול" שלו , הקצוות מתחילים להתפצל והוא נהיה קשי יבש כזה
ברגע שאני עושה חינה הוא הופך שוב לרך והקצוות המפוצלים נעלמים
ככה אני נפטרת מבעית התספורת
הבעיה שבזמן האחרון המראה משעמם אותי
השיער שלי חום כהה, גבות שחורות עיניים חומות בהירות, צבע עור בהיר למדי
איזה צבע יתאים לי לשיער? ואיזה חברת שיער תגרום לי הכי פחות נזק כי אני בכללי נגד לצבוע את השיער?
סורי על החפירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
משה23/02/2008אני ההיתי ממליץ לך לצבוע לשחור ולטפל בשיער במסכה טובה... לגבי קצוות מפוצלים את חייבת להיסתפר זה לא דבר שנעלם אולי רק לך מהעין...ובאיזה חברה של צבע הייתי ממליץ על וweaala
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה
רונן פלג25/02/2008קודם כל אני ממש לא ממליץ להשתמש בחינה כצבע או בכלל לשיער יצאו הרבה מחקרים שמראים שהחינה הורסת ומייבשת את השיער. החינה שמייצרים היום זה לא החינה שלפני 15 שנה!!!
האשליה שהשיער אחרי חינה רך הוא זמני בלבד זה, והתחמקות מתספורות זה טעות כי ככה את מאיטה את קצב הגדילה ואת יכולה לגרום לך נזק שיכול להגיע לנשירה בישער.
אני ממלית להסתפראו להוריד קצוות כל 4 חודשים. על מנת לשיער ריענון ותנועה.
לגבי צבע זה קצת דילמהכי הישער שלך עבר גם שטיפה וגם חינה לכן אני לא יודע באיזה רמה יתפס לך הצבע ?! אבל את יכולה לתת מראה חדש לשיער שלך אם תשאירי אותו על גוון חום שוקולד ולתת לו כמה אפשטים או גווני שמש (לא בלונד) יגכול לתת לך משחק מאוד יפה .
אשמח לעזור לך יותר צרי עימי קשר.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לי?ספיר23/02/2008
היי,
אני בת 16 וחצי ויש לי שיער בצבע חום כהה. (צבע טבעי שלי)
בחיים לא צבעתי את השיער, ואני רוצה מאוד שינוי.
אני רוצה לצבוע את שיערי לצבע שטני בהיר. (הצבע שיש לדוגמנית אסתי גינזבורג מדהים בעיניי, ומאוד הייתי רוצה כזה.)
האם כדא לעשות הבהרה?
מה לדעתך תהיה התוצאה של ההבהרה?
ואיך אוכל להגיע לצבע כמו של אסתי? אם אוכל בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
משה23/02/2008תכולי להגיע לכל צבע אפשרי שיש בקטלוג של מעצב שיער אם כדי תלוי איך תטפלי בוא אחרי זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר
רונן פלג25/02/2008קודם כל אני ממש לא ממליץ לנערות צעירות להעביר את השיער שלך בפעולה כימית.
דבר שני כל מנת להבהיר את השיער ניתן לעשות את זה בהדרגתיות ע"י גוונים.
לגבי המלצת הצבע זה ניתן לעשות אך ורק במספרהעל מנת שנוכל לעשות דיאגנוזה נכונה עם כמה שפחות נזקים לשיער.
וכמו שציינו פה, את צריכה לקחת בחשבון שיש לשמר את התוצאה .
אשמח לעזור ... תצרי קשר.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שער יכול "להשתנות" {בלי צבע ]ירון23/02/2008
שלום
אני בן 15
ויש לי גוון חום גינג'י כזה בשער
עכשיו הבעיה שהגבות שלי לא בצבע השער
הםן טיפה יותר כהות
יש מצב שהשער יהיה לי בצבע הגבות ?
ואם כן אך אני עושה את זה?
אם יש קרם ?
או משו אבל לתמיד
אולי לא להיחסף לשמש ולכמה זמן
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
משה23/02/2008צבע שער יכול להשתנו מצבוע שבגיל הרך לצבע שלך עכשיו וללבן שתזדקן אין שום דבר שהוא שיכול לעזור לך אם הוא לא כימיקלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אך אני יכול לשנות?
ירון25/02/2008אך אני יכול לשנות את צבע השיער שלי לתמיד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
ירון05/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
רונן פלג09/03/2008התופעה רגילה וטבעית לחלוטין אלא אם אתה רוצה מראה של "בובה" ?!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת מראה של בובה?
ירון09/03/2008אין מצב ששער משתנה מטיבעו ?
ומה זאת אומרת מראה של בובה
תודה רונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תספורת באינטרנטענת23/02/2008
האם יש קישור לאתר שבו יש מגוון גדול של תספורות כדי שאוכל להגיע אל הספר שלי עם תמונה של התספורת אותה אני רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
רונן פלג24/02/2008חיפוש קל בגוגל ייתן לך את התשובה
www.google.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיעריעל22/02/2008
שלום, יש לי שיער ארוך עד אמצע הגב והוא לא ממש חלק. הוא גם לא מתולתל. כשהוא מתיבש הוא גלי וקצת מתנפח- כלומר לא מסודר מי יודע מה יפה ולכן אני מחליקה אותו עם מחליק שיער של בייבי ליסט מבית שוקי זיקרי . הבעיה עם המכשיר הזה הוא : שהחום שלו יורד יחסית מאוד מהר. כלומר: הוא מגיע למקסימום של החום שלו ואז כשאני מעבירה אותו על שיער קצת לח אז הטמפרטורה יורדת ואז גם ההחלקה לוקחת יותר זמן. בנוסף- המלקחיים שלו לא כל כך רחבות- אם היו לו מלקחיים רחבות יותר אז אני מאמינה שההחלקה היתה לוקחת פחות זמן בהתחשב בעובדה שיש לי שיער ארוך.
אני מאוד רוצה לשמוע את עצתכם באשר למחליק שיער של חברה אחרת אשר גם בעל מלקחיים רחבות וגדולות יותר וגם שמגיע לטמפרטורה גבוהה יותר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי?
יעל24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש
רונן פלג24/02/2008בשום אופן אסור לעבור עם מחליק קרמי על שיער רטוב או לך את פשוט מבשלת את השיער!!!!!!!!!
1-לאחר החפיפה עללייך להניח חומר מגן פפני חום
2-לייבש בעזרת פן למצב של ייבוש סופי
3-החום המומלץ הוא 180 מעלות במקסימום מעבר לכך את עלולה להסב נזק בלתי הפיך לשיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל24/02/2008המחליק שלי לא מגיע ל180 אלא המקסימום שלו הוא 25. ולכן הוא מתקרר יחסית מאוד מהר. האם אתה יכול להמליץ לי על מחליק מחברה אחרת שגם המלקחיים שלו יותר גדולים ורחבים? כי אני עומדת לקנות מחליק חדש וחבל לי לזרוק את הכסף סתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק לשיער
רונן פלג25/02/2008היי שוש
קודם כל אני מצטער שלא הספקתי לענות לך יותר מהר.
כמה חוקים מאוד ברורים לגבי מחליק לשיער.
1. חייבים לשים קרם הגנה מפני החום של המחליק.
2. השיער חייב להיות 100% יבש.... זה מאוד חשוב כי ככה את יכולה להרוס ולייבש לך את השיער.
3. מאוד חשוב שהמחליק יהיה דיגיטלי ורמת הגבוהה חייבת להישאר כל הזמן על אותו מספר , באם המספרים כל הזמן משתנים משהו לא תקין עם המוצר ויש לשלח=וח אותו לבדיקה.
4. זה ממש לא משנה אם המחלקיים רחבות רות צרות זה הכל עניין של נוחיות ופרקטיקה.
אני משתמש עם מחלקיים של "גדעון קוסמטיקס" קצת יקר מאוד מקצועי .
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה לקנות מחלקיים כשלך?
יעל26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה פעם אתה עונה ופעם לא?
יעל27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק לשיער
רונן פלג01/03/2008ניתן להשיג במספרות שעובדות עם מוצרים של אינדולה ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לגבי איפור ועיצוב שיערסיגל21/02/2008
היי לילה טוב לכולם!
רציתי לשאול כיוון שפורים מתקרב, כיצד עושים שהעור יהיה לבן ממש כמו בסרט סוויני טוד למי שראה.. ומה הם המוצרים שצריך לקנות כדי ליצור אפקט כזה.
ופרט לכך, שאלה כללית
האם ניתן לעשות תספורת בגוונים מטורפים על החלקה יפאנית?
ואיפה אפשר למצוא ספר שעושה דברים קצת שונים מסתם עוד מדורג וגוונים בצבע בלונד?
(הספר שלי במילאנו ומאז לא מצאתי מחליף ראוי כבר שנים :()
תודה רבה,
סיגל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
רונן פלג25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן משיגים "מון פלטין" בת"א?תל אביב21/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תגובה
משה23/02/2008תוכל להשאיר לי מיספר אני ידריך אותך בדיוק ואם אתה יודע איפה זה גלית איטליה בדיזנגוף אז שםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמון פלטין
רונן פלג25/02/2008מספרות מורשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במקרה של שיער נפוח וממש ממש מעט גליבלה בלה בלה20/02/2008
ישלי שיער קצת נפוח וטיפונת גלי..
אם אני אעשה מדורג הוא יהיה ממש מנופח?
אם כן איזה מדורג יכול למנוע את הניפוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלה בלה בלה
רונן פלג24/02/2008פתיחת תלתלים קלה תוריד את הנפח לכדי שליש כ וכמובן דירוג קל במעטפת החיצונית של השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם מחליק לשיערל.20/02/2008
שלום,
אני בעל שיער קצר וקצת דליל, הבעייה שאני מנסה להאריך הוא מתחיל להסתלסל מעט.
1) רציתי לשאול איזה קרם מחליק מומלץ לשיער?
2) במספרה הציעו לי קרם MY WAY המכיל גם סיליקון - האם כדאי ?
3) יש לכם טיפים איך להחליק אותו (קרם או פן בצורה מסוימת?)
4) האם כדאי להשתמש ביום-יום בשמן חוחובה להענקת לחות לשיער ?
5) מה דעתכם על קרם הלחות לשיער לגבר של CREMA ?
תודה לעונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון לא ממש מומלץ פעם אחד
נתנאל20/02/2008אני שמתי לשיער לפני היצאה פתאום השיער שלי עמד מאחורה כמו לא יודע מה
בקיצור אני גם רוצה לדעת את האמת במה להשתמש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל.
רונן פלג25/02/2008היי,
עד כמה שאני יודע אין שום קרם שליער שמחליק.
אבל אתה יכול לנסות להשתמש בג'ל נוזלי (לוריאל פרופסיונל או אינדולה) הוא מעצב משאיר מרה קצת רטוב אבל הוא עם נגיעה של קרם לחות, ואם אתה מעביר יד בשיער הוא לא משאיר לך חתיכות לבנות דווקא משאיר מגע נעים בשיער.
או שאתה יכול לעשות פתיחת תלתלים קלה.
אני ממש לא ממליץ להשתמש בשמן לשיער אני חושב הוא הורס את השיער.
הקרם של "קרמה" הוא נחמד אבל מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שומני.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליקגדליה19/02/2008
היי קוראים לי גדליה ואני בן 17
יש לי שיער חלק עד אורך מוסים ואני כבר הרבה הרבה זמן עושה פאנים וכבר נמאס לי כל בוקר...
חשבתי לעבור למחליק, כדאי?
מה פוגע יותר בשיער המחליק או הפאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחליק
רונן פלג25/02/2008מאוד ממליץ לעבור למחליק שיער.
פחות מזיק מפן עקב זה שאתה עובד על חום מבוקר, כשאר בפן אין לך מושג על איזה חום אתה עובד וברוב המקרים פנים שעושים לבד בבית את שורף את השיער אם אתה רוצה או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בקשר לאתרנתנאל19/02/2008
רציתי לדעת עם יש אתר עם קטלוגים של תספורות של גברים
השמח לקבל קישור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתנאל
רונן פלג19/02/2008תעשה חיפוש בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרים- ראסטותשרון19/02/2008
שלום, אני זקוקה לעזרה דחופה ביותר.
יש לי בת בת 16 שלא חפפה את החלק האחורי שלע השער שלה כמעט שנה ואולי יותר. מה שנוצר זה כדור צמר דמוי רסטה מאחורה עם קוקו עומד ממש כמו מטאטא. זה מכוער , מגעיל ובעיקר לא אסטטי. כאילו שדחפו לה כדור בייסבול מאחור .אין לי מושג למה היא מתעלמת מזה. בחלק הקדמי - בפוני הוא חלק ושם היא חופפת שמה קרם. מאחור אוספת את השער כאשר והקוקו עומד ובפנים..... לא כדאי לדעת. כמה וכמה פעמים ניסיתי לדבר איתה ואפילו להכריח אותה ללכת לספר או שאני אחפוף לה את הראש אך שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודעת מה לעשות. מצד אחד זו ילדה גדולה שאי אפשר לקשור אותה לכסא ולהגיד לה זהו עכשיו מסתפרים ומצד שני זה ממש מגעיל ולדעתי גורר צחוקים מאחורי הגב. בפנים זה ממש כמו רסטות. היו לה תלתלים מהממים שנהרסו לה והשער יבש יבש כמו לא יודעת מה.
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה מה לעשות??..????.
לציין כי רוב הספרים שרק הסברתי להם את הבעיה סרבו מלכתחילה להתעסק עם זה ואמרו שהדבר היחיד זה להתסתפר קצוץ. האם ישנו שמפו\קרם\ משהו שיכול לעזור ואז אני פשוט אכריח אותה וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג19/02/2008אם זה ברמת קשרים כמו "אבן" אז הדרך היחידה היא לגזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)