מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סילברדנה04/03/2008
שלום יש לי שער בלונדיני אבל הוא נוטה להיות צהוב זאת אומרת אני צ ובעת שיער לבלונד עם גוון מאוד יפה אך אחרי שבועיים בערך מגוון הזה לא נשאר שום דבר הצבע דוהה נתחיל להיות צהוב מכוער לעומת שכשאני צובעת הוא מהמם. מה לעשות איך לשמור על הצבע בלי שיהיה צהוב ולא דוהה
הספר שלי הציע לי לקחת שמפו SILVER ( בקבוק אפור ) לדבריו הוא שומר על צבע אך הבעיה שכתוב שם שזה לשיער שיבה מה זה אומר אני בת 24 ואין לי שערות לבנות ה אם זה מתאים לי? האם זה ימנע את דהיית הצבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
רונן פלג04/03/2008היי,
שמפו "סילבר" של לוריאל לא מתאים לך, הוא מיועד לאנשים שיש להם שיער לבן ושלא צובעים ....ויש לו נטיה להיות צהבהב .
מה שאת צריכה זה שמפו של לוריאל "שיין בלונד" או סילבר של חברת וולה.
שניהם בעלי פיגמנט סגול שמנטרל צהוב ותורמים למראה יותר "נקי של גוון הבלונד
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן שאלה בקשר לשמפו סילבר
שי14/12/2009היי אני בן 25 וגדלו לי כמה שערות שיבה
ואני ממש לא רוצה לצבוע או משהו...אני לוקח ויטמין בי כדי להאט את זה..
רציתי לדעת : איזה אפקט יעשה השמפו silver על השיערות שיבה ?
האם זה צובע אותם כזה בסגול או משהו כהה? איך זה יכול להיות?
איזה שמפו אני צריך איזה סוג ושל איזה חברה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
זאב לוין14/12/2009שמפו סילבר נותן גוון אפרפר בלבד ולא מכסה שיער שיבה,אני ממליץ להשתמש בסילבר של וולה sp
סדרה זו מיועדת לגבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...וכמה שאלות..
שי14/12/20091. איפה אני קונה תשמפו הזה? בסופר פארם או מקום כזה?
2. אז בשמפו הזה אין בעצם צבע לשיער ? זה פשוט מכסה את השיער הלבן במין כיסוי אפור כזה?
3. האם השמפו הזה יכול לגרום לנזק? כלומר להגברת השערות הלבנות?
4. האם זה יתאים לשיער עבה? יש לי שיער מקורזל ועבה?
5. איך הוא משפיע על השיער השחור? רוב השיער שלי שחור יש רק כמה שערות בודדות שאותן אני רוצה לכסות......הבנת?
6. הבנתי שבשמפואים המיוחדים האלה יש מין עופרת אצטט שזה נותן גוון כהה כזה וככה זה גורם לשיער הלבן להיות ככה יותר...האם זה השמפו המדובר?
7. האם ראית אנשים שזה עזר להם במציאות? תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילבר של איזה חברה?
שי16/12/2009אני מבולבל לגמריי
יש סילבר של לוריאל ?
ויש סילבר של חברת וולה
איזה מהם יתאים לשיער שחור עם קצת שערו לבנות שרוצים שהשמפו יכסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
קורן אריכא16/12/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער בלונד של שוורצקוף על מנת לשמור על הגוון הבלונד הנקי מפני שידוע שבלונד מצהיב בכל מקרה אותו שמפו מנקה את הצהיבות של השיער והגוון ניהיה בלונד יפה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיקוןענת03/03/2008
שמעתי על מוחק צבע אני לא יודעת על איזה בסיס.
איפה ניתן להשיג? כמה עולה? ואיך עושים זאת?
אנא פרט בנושא.....
כמו כן בעלת גוונים בשיער צבע בלונד + דבש. (כתמתם) שיערי צבע חום-גינגי (בשורש)
רוצה לשנות את הגוונים.
עם איזה שילוב הולך בלונד חיטה? רוצה לשלב בשיער שני גוונים????
ועל מה היית ממליץ (גוון/צבע) שיהיה בשילוב הבלונד חיטה??
אוהבת גוונים טבעיים.....
האם כדאי לערבב צבע עם אבקת הבהרה ומי חמצן ביחד? או שכדאי קודם להבהיר ואח" כ לצבוע?
מה נותן את התוצאה הטובה ביותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
רונן פלג09/03/20081-לא ניתן לרכוש "מוחק צבע" באופן פרטי את צריכה לבצע את הפעולה במספרה מקצועית בלבד
2-ברגע שערבבת חומר הבהרה עם צבע את מבטלת את הצבע !!!!!!
3-אל תעשי נסיונות כימיות לבד בבית את עלולה להסב נזק תמידי לשיער ולקרקפת!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת לגברתמרי03/03/2008
שלום,
התבקשתי לספר בחור שלא מחבב מספרות מקצועיות.
יש לו שיער חלק (לא ספגטי - יש לו גל כזה בשיער) ויש תמונה ישנה שלו עם התספורת הרצויה :)
אין לי נסיון בתחום אבל יש לי גישה ויד טובה לעיצוב וכו'...
האם ניתן לקבל טיפים:
למה לשים לב, איך לגשת לשיער שלו איך לקבל את התוצאה הרצויה וכדומה?
תודה מראש,
תמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרי
רונן פלג09/03/2008לא ידעתי שאפשר ללמוד ספרות בהתכתבות ??!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה טוב יותר החלקה קרמית או יפנית?אביבית02/03/2008
שלום רב! אני רציתי לדעת מה ההבדל בין החלקה קרמית לבין יפנית? ידוע לי ששניהם תהליך העבודה שלהם בערך 5 שעות? והאים בשניהם משתמשים במגהץ הקרמי? ושמעתי על סוג של חברה בשם קדוס משהוא כזה? איזה החלקה יותר טובה ובריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מחכה לתשובה מהירה
אביבית02/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
רונן פלג09/03/2008זאת אותה גברת בשינוי אדרת !!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת תספורת למבנה פנים וגוףהילה02/03/2008
שלום רב,
יש לי שיער חלק וארוך ואני מעוניינת להסתפר.
רציתי לדעת מה מתאים למבנה גוף רחב ופנים מלאות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
רונן פלג04/03/2008שלחי תמונה קצת קשה ככה.... [email protected].
אשתדל לייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! יש לי מס' שאלות על השיער שלי!ליאור01/03/2008
שלום!
עד גיל 11 השיער היה לי ממש חלק, עכשיו אני בן 16.5 ויש לי שיער טלטלים ייבשים.
שאני מתקלח השיער הוא די חלק אבל אחרי כמה זמן השיער מתייבש ונהיה טלטלים ייבשים.
אני עושה כבר הרבה זמן פאן, והבעיה בפאנים שלי הם כאלה:
1. הזנב (האחורה) שאני מרים את הראש והשיער נוגע בכתף אז מתי שאני מחזיר את הראש רגיל, אז השיער נשאר בצורה שהוא היה שהוא נגע בכתף וזה לא חוזר לאותו מצב שזה חלק למטה, למה זה ככה?
2. הפן שאני עושה הוא כזה, עושה פן באחורה, אחר כך צדדים, ואז למעלה. הפאן נראה סבבה אבל נראה די ייבש, אני שם חימר של Way-Way משהו כזה... וזה מסתדר קצת אבל עדיין השיער אחרי איזה כמה דק' נהיה ייבש, והשיער טיפ טיפה מסתלסל אחרי שעה.
3. יש אפשרות לסדר את הצמיחה ההפוכה שיש לי מאחורה בזנב?
4. אשמח אם תעזרו לי באיך לעשות את הפאן, איזה חומרים לשים כדי שהשיער ייראה יפה ומעוצב.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בגלל הפאן...
דניאלה02/03/2008או שאתה לא יודע לעשות פאן כמו שצריך או שהפן שלך חלש..
תבדוק בידית של הפאן שרשום של שההספק שלו הוא בין 1600 ל-1900...
אם לא תקנה אחד חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...שאלה:נועה01/03/2008
אולי השאלה לא ממש מתאימה לפה אבל זה עדיין מתקשר לעיצוב שיער.
אני בת 13 וחצי ואני מתחפשת השנה לסינית [שמלה מקורית וכל הדברים שנלווים לתחפושת].
רציתי לשאול איך אני יכולה לעשות את הקוקו עגבנייה המיוחד הזה של הסיניות שתוקעים בו מקלות כאלה?
יש לי מקלות נורא יפים ומתאימים , אבל אני לא רוצה לעשות קוקו עגבנייה רגיל ולתקוע את המקלות כי זה לא נראה ממש יפה...
ואם זה עוזר אז יש לי שיער חלק מאוד טיפה מדורג ומגיע עד אמצע הגב בערך...
תודה רבה לכל העונים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
זאב לוין01/03/2008אני ממליץ לעשות חצי קוקו שזה גם יפה ו גם פזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על דהיית צבע השיערשואלת01/03/2008
היי, צבעתי את השיער לפני כמה ימים לחום בהיר מבלונד, שמתי לב שהצבע התבהר עם החפיפות דיי מהר ואני לא רוצה לרוץ לחדש אותו כל כמה שבועות, אני חופפת עם שמפו ומרכך לשיער צבוע של נטורל ושמתי גם כמה פעמים מסכת אבולופחיה, והצבע דוהה לי ממש מהר אולי זה קשור למוצרים או לפן שאני עושה כל יום?
הספר השאיר לי את הצבע על השיער רק 20 דק' אז אולי בגלל זה הוא דוהה מהר??
בקיצור מה אפשר לעשות בשביל למנוע כמה שיותר את דהיית הצבע ? אם אפשר לקבל גם את שמות המוצרים והחברה שהכי טובה בשביל למנוע את הדהיה של הצבע ואת כל הטיפים האפשריים...תודה רבה מראש:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת
זאב לוין01/03/2008דהיית צבע זה דבר מוד נפוץ
זה קורה כאשר מעצב שיער לא מבצע החדרת פיגמנט מסיבות:
1)עקב חוסר ניסיון
2)קאשר רצון הלקוחה להגיע לגוון רצוי ב השקעה קספית מנימלית
זה קורה בדרך כלל כשה הלקוחה רוצה לחסוך ב קסף אז המעצב מי חוסר ברירה חוסך ב חומרים
עלך פשות לחזור על אותה פעולה עוד קמה פעמים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש דחוף!מיטללי29/02/2008
היה לי צבע ממש יפה בשיער צבע שטני זהב שממש אהבתי והלכתי לאיזה ספר שיצבע לי את השורש השחור שגדל לי לאותו שורש והוא פשוט הרס לי את כל השיער וכל הצבע! הוא בהתחלה ניסה בלי הבהרה וכרגיל יצא כתום! ואז הוא שם לי הבהרה בשורש וזה נהיה כתום זוהר בהיר ואיכשהו כל החלק העליון של השיער נהיה פתאום בלונד בהיר והשורש כתום בהיר משהו מזעזע וכל השיער למטה נשאר בצבע השטני ועכשיו זה נראה כאילו השיער למעלה בלונד עם כתום והלמטה שטני אפור כזה. בקיצור לא מספיק כל זה הוא גם התעקש על מחיר מלא ולא נשאר לי כסף ללכת לספר אחר שיתקן לי, אה ובחוצפתו אחרי שחזרתי אליו שיתקן לי יום אחריי זה כי ביום לפני זה הוא אמר שהוא עסוק ואם אני רוצה מחר הוא יתקן לי אז חזרתי אליו יום אחרי זה והוא פשוט לא היה שם והספר השני אמר שהוא לא יכול לעזור לי ושאין מה לעשות.!! אין לי כסף ללכת למספרה ולתקן אז אני פשוט חייבת לקנות צבע בסופר-פארם ולתקן את זה בעצמי...הבעיה היחידה שאני לא בטוחה איזה צבע לקנות, חשבתי שאני צריכה אולי צבע ברמת בהירות 7 בלונד אפור כהה וככה הוא גם יכהה לי את הבלונד הבהיר שנהיה לי למעלה וגם ינטרל את הכתום בעזרת האפור שיש בו...זה רעיון טוב? אני זוכרת גם שבעבר יצא לי בלונד כתום במקום השטני שרציתי והספר עשה לי על זה צבע בלונד כהה אפור וזה ממש יצא טוב בסוף, אבל אני לא בטוחה איזה לקנות וגם לקנות צבע או שטיפה?? כשהספר צבע לי את השיער הוא צבע לי איזה 4 פעמים ולא הלך לו אז איך אני ידע איזה צבע לקנות אם מישהו יוכל לעזור לי פה זה ממש ממש יעזור כי אני לא יכולה להיות עם הצבע הדוחה הזה יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה
זאב לוין01/03/2008מבלי לראות את שיערך אנחנו לא יכולים להמליץ לך על שום צבע כדי שלא תסתבכי עוד יותר. יש לך שתי אופציות:
1 זה לחזור לספר שאהבת לצבוע אצלו
2 להתעקש מהספר שהרס לך את הגוון על החזר כספי לפחות חלקי מכיוון שאת לא מרוצה מעבודה
הוא ינסה לשכנע אותך על תיקון חוזר שאני ממש לא ממליץ עליו כי לפי התיאור שלך לאותו הספר אין מספיק נסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותיסמין29/02/2008
1.האם קונדישינר גורם לשיער להיות יבש?
2.אחותי עשתה החלקה בבנגקוק ולמעלה יצא מהמם אבל הקצוות יצאו ממש יבשים ונראים מתים כאלה..האם מסכה טובה יכולה לעזור או שחייבים לגזור את הקצוות האלה?
ואם אתה יכול להמליץ לי על מסכה טובה לשיער יבש חוץ מוולה sp..אני פשוט רוצה לדעת איזה עוד מסכות טובות יש חוץ ממנה...
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני2
זאב לוין01/03/2008אחרי החלקה יפנית כמעט תמיד מומלץ לגזור קצוות ולתת צורה לתספורת
יש בשוק מגוון מאוד רחב של מסיכות כמו של וולה אס פי, קרסטס, לוריאל וכו'..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיעראור28/02/2008
שלום ,רציתי לשאול לי יש צבע שיער חום טבעי אבל היה צבוע בגוון בלונד,השיער שלי למעלה הוא בצבע שלי ניסיתי לצבוע את כולו לחום אבל עם החפיפות חזר הבלונד.היום קניתי צבע אדום רימוני ורציתי לעשות אבל הפחידו אותי שזה יצא ירוק.מה עושים איך יוצאים מהבלונד?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין01/03/2008הצבע האדום שקנית לא יהפוך לך לירוק אבל הצבע יצא לך בשני גוונים שונים לעומת שורש וקצוות, אין אפשרות לבצע צביעה ביתית ולהגיע לגוון אחיד כיוון שדרושה מיומנות רבה בכימיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים לשיער ואובדן עצות טוטאלי...קורל28/02/2008
שלום רב,
יש לי שיער ארוך גלי, די מתנפח- באופן ממש מציק =\
ניסיתי כמה סוגי חומרים, שאף אחד מהם לא הביא את השיער שלי לתוצאה הרצויה..
השיער שלי מובא לתוצאה הרצויה רק כשאני מורחת חומר וישנה עם "קוקו עגבניה" במשך כמה ימים..
הבעייה היא שזה ממש מטריד אותי לא לחפוף אותו ימים.
אני רוצה תוצאות מיידיות, שעד עכשיו לא יצא לי לראות.
החומרים בהם השתמשתי הם: חומר לתלתלים של "פרפקט" (חברת האם- "אינדולה"), נטורל פורמולה לשיער מתולתל, שוקי זיקרי לשיער מתולתל וקרליין 10 לשיער מתותל.
עד עכשיו אף אחד מהחומרים הללו לא הקסים אותי בתוצאות, למרות שחלקם לא זולים כלל.
אשמח לחוות דעתך. תודה=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל
רונן פלג01/03/2008היי רומי,
בשיער מתולתל מאוד חשוב לדעת שהתספורת שלך מתאימה לסוג שיער שלך ייתכן והתספורת שלך לא מתאימה לסוג שיער שלך וזה מאודדדדדדדדד חשוב.
אולי כדאי לך לנסות להשתמש בג'ל נוזלי עם שילוב של קרם לחות . מה שזה בעצם עושה הג'ל הנוזלי בעצם מפחית או עוזר בלהוריד את הנפח ושומר על מראה התלתל והקרם לחות מעדןן את רמת הקושי שלה השיערה.
אני ממליצה לך על פיבר - ג'ל נוזלי של לוריאל פרופסיונל להשיג במספרות מורשות או לאינדולה בסדרת ה"דיזיינר" יש להם ג'ל נוזלי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיער (:מיכל27/02/2008
שלום לכם!
השיער שלי עבר הבהרה וצביעה לבלונד לפני למעלה מחצי שנה אבל נמאס לי להרוס אותו ואני רוצה לשקם אותו ולצבוע לצבע בגוון חום בהיר-דבש או בסגנון
אני רוצה להשתמש בחינה
אבל הספר אמר לי שאם אני אצבע לחום [אני משערת שבצבע רגיל שכולל אמוניה] השיער שלי יהפוך לירוק.
השאלה היא
אם אני אצבע בחינה את השיער, האם הצבע יצא? או שיש סיכון גבוה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג27/02/2008ניתן גם להשתמש בצבע נטול אמוניהשבנוסף לצביעת השיער הוא גם מטפח אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן מבקשת עזרה דחופה!!! בבקשה...לי27/02/2008
רונן שלום,
אני מבקשת את עזרתך בדחיפות כיוון שאני על סף ייאוש.
אני בת 26, יש לי שיער מתולתל, צבוע צבע דבש ומעט גוונים.
ברגע שאני שמפו על השיער בעת חפיפה, השיער הופך להיות סבוך, מלא קשרים, הוא מתווכץ ונעשה סבוך כמו צרור של פטרוזיליה (הירק).
שנתיים לא השתמשתי בשמפו לשיער בשל הסיבה הזאת, ובשנה האחרונה חזרתי להשתמש בשמפו, בהמלצתך. אבל כל חפיפה נעשית קשה יותר ומעייפת יותר. לאחר השמפו אני שמה כמות מאוד מאוד נדיבה של מרכך ואף מסיכה לשיער פעם - פעמיים בשבוע.
אבל כלום לא עוזר, השיער לא מתרכך, להיפך, הוא קשה, יבש ולא נראה אסתטי.
בבקשה אני מיואשת!! האם יצא לך להיתקל בתופעה כזאת?
השיער שלי פשוט דוחה את השמפו. מה עושים? איזה שמפו אני יכולה להשתמש שייטיב עם השיער?
אשמח לשמוע ממך תשובה כי אני מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
רונן פלג01/03/2008היי,
אני מכיר את התופעה ... אבל אני לא מכיר את הישער שלך והכוונה היא רמת היובש של השיער איך עשו לך את הגוונים וזה מאודדדדדדדד חשוב.
ההמלצה שלי היא קצת להשקיע יותר בשיער והכוונה היא להשתמש בשמפו מאוזן מקצועי .
יש היום שמפו שמיועד לשיער שעבר פעולה של גוונים והמטרה שלו הוא לשקם והזין את השיער ולשמורעל הגוונים........ ובמקביל יש לך מסכה מעולה למשל של "לוריאל פרופסיונל" שנמכר רק במספרות .....
אני גם מאוד ממליץ פעם בחודש לעשות טיפול/אמפולה לשיער על מת לתת לו את ההזנה הכי טובה שיש .
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רונן !!
לי03/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו לשיער בעיתי
לילך10/03/2008יכול להיות ששיערך דוחה נתרן (sulfate) שזהו החומר הפעיל ברוב סוגי השמפו לכן אולי תנסי לעבור לשמפו של תינוקות ללא דמעות - גונסון,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה הורסת תלתלים ?נועה (:26/02/2008
שלום לכם !
אני רוצה להסתפר ולעשות תספורת מיוחדת .
פירוט התספורת :
השכבה התחתונה של השיער נשארת מתולתלת באורך המקורי [עד החזה.] ומ
והשכבה מעליה חלק מדורג עד לסוף הצוואר.
ובנוסף לזה יש פוני .
זה יראה יפה ?
וההחלקה תהרוס לי את התלתלים המקוריים ?
וכדי לי לעשות את כל השיער חלק או להשאיר כמו שרציתי - חצי חלק חצי מתולתל ?
תודה רבה על העזרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
נועה (:26/02/2008השכבה התחתונה נשארת באורך מקורי [עד החזה] ומתולתלת ! *
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים ?
נועה (:28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן החלקה יפנית הורסת תלתלים לתמיד..
אבי29/02/2008את לא יכולה לעשות החלקה יפנית ולהשאיר את השיער שלך מטולטל זה בלתי אפשרי החומר של החלקה עושה פתיחת טלטלים ומבטל אותם לתמיד, החלקה יפנית זה פשוט מי שאוהבת לעשות הרבה פנים ולחסוך כסף אחת ולתמיד אז זות התשובה אני מקווה שעזרתי לשאלה שלך ולגבי מה לעשות זות החלטה שלך את ורק את תדעי מה יותר יפה לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)