מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום שיער מתולתלאורלי31/03/2008
שלום לכם.
אני אחרי אירוע מוחי (avm) שכתוצאה מכך צד שמאל שלי משותק (יד ורגל).
לפני האירוע היה לי שיער מתולתל ארוך (בקבוקים) עד אחרי הכתפיים. בעקבות האירוע ניתחו אותי וגילחו לי את השיער לגמרי. היום, כמעט שנתיים אחרי, השיער גודל אבל יש בעיה שאני מקווה שאתם אולי תוכלו לעזור לי.
צד ימין הוא מתולתל כמו שהיה לי לפני כן והצד השמאלי לא מתולתל אלא גלי.
האם נתקלתם בבעיה דומה? האם אתם יודעים על פתרון כלשהו שצד שמאל יחזור להיות מתולתל כמו בצד ימין? האם אתם מכירים מישהו מומחה שאוכל לפנות אליו בנושא?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
זאב לוין02/04/2008אני אישית לא נתקלתי בביעה כזו אני לדעתי עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל כי אני חושב שככל הנראה השיער גם עובר שינוי כלשהו יחד עם הצד השמאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשהחן30/03/2008
האם ידוע לכם מספרה טובה שיודעים להתעסק טווב עם תלתלים מאוד נמסובכים מאזור רחובותת??
זה חשווב..!!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
זאב לוין02/04/2008אני יכול להמליץ על יגאל גוט מנס ציוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער חום ובלונדמאי30/03/2008
שלום אני בת 14 ויש לי שיער חום.
בשנתיים האחרונות הוא התכהה לי מאוד מחום בהיר- לחום.
הייתי רוצה להבהיר אותו מעט אך באופן טבעי שלא יהרוס את השיער?
האם הכנת תמיסת קמומיל תעבוד עליי? אפילו במעט?
או אולי sun in שמוכרים בסופר פארם?
לימון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
זאב לוין02/04/2008שיערך זה לא סיר בישול ואין שום סיבה להשתמש לא בקמומיל ולא בלימון, את יכולה להוסיף קצת גווני שמש אצל מעצב השיער הקרוב לביתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעצב שיער לתסרוקות ערברויטל30/03/2008
שלום,
אשמח לקבל המלצות על מעצבי שיער בראשון לציון לתסרוקות ערב
תודה, רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
זאב לוין02/04/2008יש לך את לאון אנד מיץ' ואת גיאורה מסלון סבינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיערשירן29/03/2008
שיערי גלי-חלק ובעל נפח.
מחליק שיער מחליקו בקלות ובמהירות הרבה יותר מפן והתוצאה יפה יותר. אני מקפידה לעשות זאת על שיער יבש.
האם זה הורס את השיער יותר מפן ?
איזה קרם הכי מומלץ לפני ההחלקה ? (האם סרום אובליפיחה מתאים ?)
יש לי מחליק של ביביליס, ואני מרוצה ממנו יחסית, אך האם יש מחליקים שהורסים פחות את השיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוף השערר שלי...
שרק31/03/2008אוף השער שלי מכורזה שרוף!!!
כי עשיתי ביביליס!!! {מחליק } מה אני עושה אני צריכה עזרה דחווווף!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
זאב לוין02/04/2008מחליק שיער הורס את השיער פחות מפן פשוט עלייך להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום, כל המחליקים עובדים על אותו עיקרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה בשחורשיר29/03/2008
שלום
השיער שלי צבוע לגוון בלונד כהה ועליו מעט גווני בלונד בהיר. ברצוני לנסות לצבוע לשחור, אך אני רוצה גם שתהיה דרך חזרה מכך. האם אפשרי לעשות שטיפה לשחור, על מנת שתרד אח""כ בקלות?
מה אתה מציע לי?
תודה מראש
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
זאב לוין02/04/2008גם לאחר השטיפה אין דרך חזרה לבלונד שהיה הדרך הכי פשוטה זה לקנות פיאה בצבע שחור ולהינות ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מנופח ומפוצל.. עזרה דחופה!!קורל29/03/2008
שלום! יש לי שיער נורא דק ומעט מעט דליל, הוא עובר את הכתפיים בכמה סנטימטרים אבל הדירוג שלו מתחיל טיפה לפני הסנטר. האם הדירוג הזה גורם לנפח שיש בשיער? מה התספורת המומלצת עבור שיער דק שנוטה להתנפח?.. דבר נוסף... השיער מעט יבש בקצוות והן נוטות להתפצל למרות שאני לא עושה פן בכלל ומקפידה להסתפר כל 5 חודשים.. מה לעשות עם הקצוות המפוצלים??..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורל
רונן פלג03/04/2008אני אתחיל מהסוף להתחלה (-:
לגבי שיער מפוצל קודם כל יפה מאוד לגבי התספורות אבל לגבי שיער מפוצל אני יכול רק להמליץ לך הזנה ..הזנה..הזנה.
יש אומרים שאם המספריים של הספר לא מושחזורת ומטופלות כמו שצריך הם גם יכולות לגרום להתפצלות השיער........
לגבי תסרוקת לשיער זה מאוד קשה לתת המלצה אם אני לא רואה פיזית את הבן אדם.. זה תלוי במבנה הפנים השיער וכן הלאה...... בכללית יכול להיות הפיתרון הנכון רק יש המון סוגי דירוגים לבי הנפח אולי חומרי העיצוב שלך לא מתאימים לשיער שלך או הספורת עצמה לא מתאימה לך .
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שרוף :(Lina28/03/2008
אני רק בת 14 והשיער שלי עבר הממווון , הוא עבר 5-6 צבעיות בינהן 3 רצוף..יום אחר יום (לא אהבתי את הצבע ולא היה לי מושג כמה הצבע הורס את השיער) כרגע יש לי צבע שחור.. אני מ-א-ו-ד מתחרטת על זה שצבעתי וג שהסתפרתי., יחסית לכמה שהוא עבר השיער במצב נורמלי, אבל עדיין הוא שרוף ולא נעים למגע. הוא תמיד היה לי מאוד בריא ועבה ויש לי הרבה שיער.
השאלה : יש איזשהי דרך להחזיר אותו ליהיות כמו קודם? לתקן את הנזק שנגרם לו?
תודה רבה, מחכה לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
Lina02/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlink4ik
זאב לוין02/04/2008את כן יכולה לשקם את השיער אבל זה תהליך ארוך אני ממליץ להשתמש במסיכות לחות לשיער פגום ויבש מומלץ מאוד של ולה אס פי הידרו ולהסתפר אחת לשלולשה ארבעה חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגן פןליאור28/03/2008
היי,
הבנתי שלפני ביצוע הפן מומלץ למרוח מגן פן לשיער.
חיפשתי ברשתות הפארם ולא מצאתי.
איזה שם של מוצרים אתם ממליצים שאוכל לרכוש מהמספרה?
בתודה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגן פן
רונן פלג03/04/2008יש לאינדולה ללוריאל פרופסיונל במספרות מורשות ולא בסופרפארם.
ממולץ ביותר.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספר שמתמחה בתלתליםמילי28/03/2008
יש לי שיער מתולתל ארוך ואני רוצה לעשות שינוי בשיער. מכירים ספר מומלץ שמתמחה בתלתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים
רונן פלג03/04/2008אשמח לעזור ..
צרי עימי קשר במספרה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעצבי שיער מומלצים...הילה28/03/2008
היי!
בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהשיער שלי..החלטתי שאנירוצה להסתפר.
פעם אחרונה שהסתפרתי היה כמעט לפני שנה .
יש לי שיער מתולתל ואני ממש רוצה להסתפר אצל מישהו שמבין טוב בשיער מתולתל..כי פעם אחרונה שהסתפרתי לא ממש אהבתי את התוצאה..
אז השאלה שלי היא אם אתם מכירים מעצבי שיער טובים שגם יודעים לספר טוב שיער מתולתל...
אני ממש אודה לכל מי שיענה!
סוף שבוע טוב לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי משהו=]...
הילה28/03/2008אני מעדיפה ספרים באיזור השרון.. כפר סבא וזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת אותו דבר :)
מילי28/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
זאב לוין06/04/2008יש לך את יניב ממיספרת nv רמת השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים
רונן פלג03/04/2008אשמח לעזור .. צרי עימי קשר במספרה ....
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי על שאלתייפעת27/03/2008
בבקשה אם תוכלו תענו לי על שאלתי בנוגע לבדיקות דם כדאי שאוכל להתחיל עימם ועל שאלת כמה פעמים צריך להשתמש באמפולות של קריסטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות קרסטס
שמעון סיטבון02/04/2008צריך להשתמש באפולות של קרסטס יום כן יום לא כולל חפיפה אלו הוראות יצרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה..!!חן27/03/2008
שלום, יש לי בעיה גדולה עם השיער שליי.. יש לי שיער מתולתל.. זה לא מה שמפריע לי בו.. הדבר שמפריע לי הוא זה שיש הרבההה שיער.. פשוט כמות גדולה מאוד ודלול לא עוזר כי הוא מנפח יותר..
בבקשהה תעזרו לי , תגידי לי איך אפשר לשפר את זה...
ובקשר לפתיחת תלתלים אני לא יודעת אם זה עוזר כי איני רוצה שהתלתלים יעלמו לי...
בבקשה פתרון..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
רונן פלג03/04/2008היי,
כמו שכתבת דילול לא עוזר לשיער מתולתל אלא הוא עושה את הפעולה ההפוכה.
אני הייתי הכי ממליץ פתיחת תלתלים ... פתיחת תלתלים לא מעלימה את התלתלים היא עוזרת בהורדת נפח ויהי לך יותר קל לעצב את השיער.
הכל תלוי באיזה פתיחת תלתלים משתמשים והניסיון.
מהניסיון שלי זה הצלחה!!!
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תספורתטלי27/03/2008
יש לי שיער גלי-מסולסל ואני הולכת בד"כ עם קוקו אסוף. הבעיה היא שהקוקו שלי ישר ו"מרובע" כזה
רציתי לשאול איזה תספורת תעשה לי מעין קוקו מדורג ומדולל- עם שפיץ כזה...- כמו "משולש" כזה שאני תמיד רואה אצל בחורות ברחוב...
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אני זקוקה לתשובה בדחיפות
טלי02/04/2008נמאס לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
זאב לוין02/04/2008אני מתאר לעצמי ששיערך מאוד מלא ואני לא חושב שאפשר לעשות משהו בנידון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת? אז על איזה
טלי07/04/2008תספורת אתה כן ממליץ?
תספורת שתגרום לקוקו שלי להראות יותר חופשי וגולש....
בבקשה תשובה.
אולי דילול קצוות יעזור???????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
זאב לוין08/04/2008בלי לראות את השיער קשה לי להגיד לך מה לעשות אבל דילול הקצוות בטוח לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערנעמה26/03/2008
אני צובעת את השיער בצבע של זוטוס, 77.5 + 7 (לכיסוי לבן).
רציתי לשאול האם יש צבע שיער מהחברות המוכרות שהוא עדיף מבחינת חומרים (כמו אמוניה וכו) שפחות יגרמו לנשירה בשיער ולנזק לשיער ?
אשמח מאוד לקבל עיצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירה
רונן פלג26/03/2008צבע אינו גורם לנשירה!!!!!!!!
נזק מהותי יכול להגרם מצביעה לא נכונה וחוסר החזקה שוטפת של השיער עם חומרי טיפוח כגון:אמפולות טיפוליות שמפו ומסיכה המיועדים לשיער צבוע וכו'........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)