מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצערת העורש'26/06/2013
שלום,
שואלת לגבי הצערת העור ללא ניתוח.
1.שיטת טריניטי - האם היא מומלצת, ומה הסיכונים אם יש?
2.אשמח לשמוע גם על שיטות נוספות עליהן תוכלו להמליץ.
3.האם שיטות אלו משיגות תוצאות טובות או כדאי לחכות קצת ולעשות מתיחת פנים מיני.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצערת העור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן26/06/2013ניתוח מתאים לנפילת עור בולטת , כל הטיפולים החדשים המבוססים טכנולוגיה של ואקום rf, שילוב של לייזר ומיצוק ,גורמים להידוק העור שיפור בגמישות ומיצוקו. כל הטיפולים האלו מחייבים תוכניות של סדרות טיפול אשר משפרים מאד. הדרישה היום לטיפולים איכותיים ועם זאת טיפולי שימור הם חלק מתוכניות הלייפסטיל. אין קסם בטיפולים. התמדה חשובה לתוצאה טובה. מכשירים לא עובדים לבד אלא התאמה של צוות מקצועי תיאום נכון ותיאום ציפיות מבטיחים הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותליר26/06/2013
לד"ר להבית שלום!
שמי מיכלי בת 51 והייתי מעוניינת בקילוף עדין לעור הפנים .(יש לי עור מצויין וללא קמטים )שמעתי שניתן לקבל עם מרשם בקופת חולים מרופא עור-קרם/משחה המכילה רטינול .הנני מכירה משחה אחת שנקראת רט-אויט,אשמח לשמוע על משהוא אחר ובכלל
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/06/2013רטין a היא תרופת מרשם שיש. בה שימוש להצערת העור, במקביל לשימושים אחרים. השימוש בערב למעט בחודשי הקיץ החמים יולי אוגוסט , לגבי פילינג ש תוכניות שונות לשדרג את העור משחה היא טיפול בית איטי וטוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אלמן -הרבה תודה
ליר01/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהנוי25/06/2013
שלום
שמי נוי אני בת 18 וחצי ואני סובלת מסימני מתיחה לבנים כבר המון זמן בבטן, במותניים בחזה וביריכיים
רצוי לציין שלא עברתי לידות אבל בשנים האחרונות גופי נטה להעלות ולהוריד במשקל אך לא בצורה משמעותית.
אני מרגישה שגופי הרוס ואיני יכולה לחשוף אותו
בבטן ובמותניים סימני המתיחה מופיעים בצורה דרסטית וגדולה
ניסיתי כמה משחות טשטוש אך התוצאה לא נראית לעין.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן25/06/2013סימני מתיחה הם ביטוי לשינוי של האלסטיקה ונטייה של העור .
גיל התבגרות הוא אחד התקופות בחיים שהתופעה בולטת יותר.
ניתן לטפל עי משחות מסוג רטין a למריחה כל יום 6 חודשים , משחות על המדף שעוזרות אך נידרשת סבלנות .כמו גן גם טיפול בגלי רדיו יכולים לעדן סימני מתיחה - לא להעלים .
בכל זאת יש היום יותר אפשרויות תוכלי לבחור את זו או לשלב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום מתמשך בכף הרגלמיכאל24/06/2013
שלום רב,
אני סובל מזה מספר שנים מזיהום בכף הרגל באזור הבהונות והכרית הקדמית. הזיהום מתבטא בקילופים, גירוד וכו' אני משתמש באופן קבוע במשחות שונות שמצליחות בדרך כלל לשמור על מצב תקין אבל כאשר אני מפסיק עם המשחות לכמה ימים זה תמיד חוזר. הייתי אצל מספר רופאים שהסתכלו על זה ואבחנו זיהום פטרייתי או אקזמה ורשמו כל פעם משחה אחרת ו/או גם אבקה.
שאלתי היא האם יש דרך לבצע אבחון טוב יותר, אולי לזהות בצורה יותר מדוייקת את גורם הזיהום וכך למצוא את השיטה "לחסל" את זה לתמיד?
אציין שאני מאוד מקפיד על הגיינה מירבית למניעה אבל כנראה שאני לא מצליח לגמור עם הזיהום הקיים באופן סופי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום מתמשך בכף הרגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/06/2013ממליצה איבחון ע"י בדיקה מיקולוגית - פטריות , ואם יש צורך גם בביופסיה.
דלקות משולבות בפטרת ,ניתנות לטיפול גם אם מדי פעם נוטות לחזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודמגרד לי23/06/2013
שלום ,
מזה שבוע וחצי אני סובלת מגירוד בכל הגוף ללא פריחה רק פצעונים קטנים וחספוס בעור. הרופאה נתנה לי אנטי היסטמינים בטענה שאולי מדובר באלרגיה .
אני מעדיפה לא לקחת אותם .
2 שאלות :
1. אם אכן מדובר באלרגיה האם הגירוד יעבור לבד ללא לקחת אנטי היסטמינים ואם כן תוך כמה זמן בערך ?
2. במה עוד יכול להיות מדובר פרט לאלרגיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/2013עדיף שתקבלי את המלצת הרופאה מאשר תתיסרי לזמן לא ידוע. רק אם הטיפול שקיבלת לא יעזור תחפשי ביחד עם הרופאה ועם בדיקה גופנית גורמים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה שחוזרת על עצמהמור23/06/2013
שלום, במשך שנים, מידי חודשיים בערך אני סובלת מפטריה בכפות הרגליים. אני מטפלת במשחה נגד פטריות, הבעיה חולפת לתקופת מה ושוב חוזרת בצורה חמורה יותר. לאחרונה גיליתי שהפטריה הגיעה גם לציפורני הרגליים.
כמו כן, בשבועות האחרונים אני מתגרדת באיזור הקרומים שבין אצבעות הידיים והעור נראה שם יבש. אני חוששת שגם שם יש לי פטריה.
האם יש טיפול חד פעמי לפטריות מסוג זה, שלא יגרום להופעתן מחדש? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה שחוזרת על עצמה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/2013כאשר הפטריה מגיעה לציפורניים הטיפול לרוב ע"י כדורים בבליעה. כדאי שתגשי לרופא עור כדי לחסל את הפטריה שכבר קימת.
לגבי העתיד, יש גורמים שמעודדים חזרת פטריות כגון תזונה רבת סוכרים שעוזרת לפטריות להתפתח במעי ומשם הם יכולים לעבור לשאר הגוף. זה נושא מורכב ואני לא שולטת בכל הפרטים המיגעים ואת יכולה לקרוא באינטרנט, וולראות שצריך לשנות הרגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעהזוהר22/06/2013
בעלי כל קיץ היה מזיע קצת ללא ריח.השנה,התחיל להזיע הרבה.רק יוצא החוצה והחולצה מתחילה להרטב מזיעה.כמו כן,זה מלווה בריל לא נעים.הוא בן 47.האם יכול להיות קשור לגיל המעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/2013זוהר, אני מזכירה לך שגיל מעבר יש אצל נשים וזה לא רלונטי.
בעלך צריך לפנות לרופא המשפחה, ולעשות בדיקות כדי לודא שאין מחלה שגורמת להזעה.
את הריח המסריח אפשר למנוע ע"י תכשירים אנטיבקטרילים כגון אקנהמיצין (תכשיר נוזלי שמשמש לרוב לפצעי בגרות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש קילופים אדמומיות בית שחיחיילת22/06/2013
יש לי אודם חזק,יובש וקילופים בבית שחי. אני לא מגלחת את הבית שחי,ומשתמשת בדורדורנט אחד כבר הרבה זמן ככה שזה לא מזה.. הבית שחי לא שורף אבל רגיש וחם,אבל הקילופים והיובש גורמים לגירוד לפעמים. מה יש לי? זאת פעם שניה שזה קורה בזמן קצר,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש קילופים אדמומיות בית שחי - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/2013כפי שכבר עניתי לך זה כנראה מרגישות לדאודורנט וחשוב שתפסיקי להשתמש בדאודורנטים. רק אם זה לא יעזור תחפשי סיבות אחרות שהן נדירות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Remington IPL5000אדם22/06/2013
אני מתעניין לרכוש מכשיר Remington IPL5000. מישהו מכיר ביקורת שלילית עליו?
קראתי קצת באינטרנט. יש לי כמה שאלות. אפנה אותן גם לייצרן עצמו, אבל חשבתי אולי מישהו יודע לענות:
1. צמיחת שיער מוגברת -
יש לי בגב אזורים עם שיער פלומתי.
ייתכן שהIPL יעורר את אותם נבגנים רדומים של שיער?
ולמעשה יגרום לי לצמיחה מוגברת וחזקה במקום פלומתי היום?
2. FDA -
איך אוכל לוודא אישור FDA של שימוש ביתי במכשיר?
3.מה הסכנות שיכולות להיות במכשיר IPL ביתי?
יש סכנה לסרטן העור? או בריאותית אחרת לצמיתות?
4. האם שימוש מופחת במכשיר יגרום לדילול?
(אני לא בטוח שרוצה הסרה מוחלטת)
5. פרופסיה -
בעבר, אמרו לי באחד ממכוני הסרת השיער שלא מומלץ לעבור את התהליך תוך נטילת פרוספסיה כי זה מעודד צמחית שיער וזה נוגד את ההשפעה הרצויה של מכשיר ההסרה.
האם יש אמת בדבר?
האם יש סכנה בריאותית כלשהי בשילוב השניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Remington IPL5000 - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/20131. זו תופעה נדירה ולא הגיוני שתקרה עם מכשיר ביתי שעוצמתו קטנה. רק כשתשתמש תדע בודאות.
2. אני לא מכירה את המכשיר, ואישור FDA צריך לבקש מהיצרן שלו.
3. מכשירי IPL אינם גורמים לסרטן העור. במקרה הגרוע כויה.
4. מכשיר ביתי מראש בעצמה מופחתת, ובשביל תוצאות תצטרך לעבוד בכל המרץ.
5. לא ידוע לי בעיה בשילוב. תצטרך לשאול את היצרן של פרופציה.
לסיכום: מקסימום תופתע לטובה, תופעת הלואי שעלולה להיות היא אכזבה מהתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובשבאדמומ בית שחיחיילת21/06/2013
היי,
כבר פעם שניה שקורה לי שבית השחי שלי נהיה יבש מגרד אדום מאוד ומשחיר בחלק מהמקומות שבהם הוא מתקלף. אני משתמשת בדורדורנט מסוים כבר הרבה זמן ורק לא מזמן זה החל להופיע. אני לא מגלחת כמעט בבית השחי אז לא נראה לי שזה מגילוח..
אני מצרפת תמונה,תודה מראש על האבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובשבאדמומ בית שחי - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/2013לא ראיתי את התמונה, אבל הסיפור מספיק ציורי. תוכלי לגשת לרופא עור ולקבל משחה להקלה מידית. ובהמשך, למרות אהבתך לדאודורנט אני מציעה שתיפרדי ממנו ומכל דאודורנט אחר, ואז כנראה בית השחי יבריא. יש אנשים שלא סובלים דאודורנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער- חולי סכרתאיתן20/06/2013
אני חולה סכרת ומאוזן בצורה טובה ללא סיבוכים.
לאחרונה, פניתי למספר מכונים להסרת שיער על מנת לבצע הסרת שיער בלייזר.
כל המכונים סירבו לטפל בי , בטענה שלחולי סכרת אסור להם לבצע טיפולי הסרת שיער.
האם יש סיבה? האם יש מכונים שמבצעים טיפולי הסרת שיער לחולי סכרת? האם קיים פיתרון אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער- חולי סכרת - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/2013נשמע לי שהמכונים וגם החברות שמיצרות את המכשירים מפחדים לטפל בך כדי שלא תבוא בטענות. הייתי מציעה לפנות לרופא עור שמתעסק גם בIPL ולייזר כגון דר' משה לפידות והוא אולי יסכים לטפל בך, או יפנה אותך לכתובת הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער- חולי סכרת - תגובה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/06/2013אין מניעה לטפל בהסרת שיער לחולי סכרת ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים על העור מכוויה-נינה19/06/2013
הי, יש לי בקרסול 2 כתמים לבנים קטנים , היה לי שם 2 פצעים , האם הכתמים יכולים להעלם בהמשך הזמן? והצבע יחזור לעצמו? [הכויה היא דרגה 2 שיטחית]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
נינה23/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים לבנים על העור מכוויה- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/06/2013סבלנות המצב ישתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים לבנים על העור מכוויה- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן26/06/2013מציעה לחזור לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה הייתי אצל
נינה27/06/2013הפלסטיקאי הוא התפלא מאוד מהשינוי ברגליים ואמר שהוא מתפלא שהבראתי כל כך מהר ואמר שעד סוף הקיץ לא ישאר לי אף סימן , גם האחיות שראו אותי התפלאו מאוד ואמרו שאם לא היו רואות בעיניים שלהן לא היו מאמינות הצבע של הכויה ירד בצורה ממש משמעותית ועבר רק חודש וחצי... אבל כתם לבן בדרך כלל עובר? ויכול לחזור לצבע הרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה בפניםשירה19/06/2013
שלום, יש לי כוויה שטחית עגולה בגודל של שקל בערך על הסנטר מזה שלושה חודשים בעקבות רוטב רותח שקפץ מהסיר. היא טיפה אדומה, כולם אומרים לי שלא רואים אותה אבל בעיניי זה בולט מאוד... האם זה בסדר להשתמש על הכוויה בפילינג עדין טבעי + קרמים טבעיים שמכילים רטינול\רטין A? (וכמובן קרם הגנה) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה בפנים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר23/06/2013בודאי אסור פילינג ואסור רטינול כי זה יגביר את האודם. חשוב להסתיר את המקום משמש. תוכלי לפנות לרופא עור או לרוקח ולנסות משחה מיוחדת לצלקות (יש אחדות כאלו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוףרעות17/06/2013
אני בחורה שחומה מטבעי, ואני משתזפת בקלות.
אני לא רוצה להשתזף בזמן חשיפתי לשמש
האם קיים קרם או דרך כלשהי כדי למנוע שיזוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף - תגובה
ד''ר להבית אקרמן17/06/2013יש למעט באופן כללי בחשיפה לשמש. לא להיחשף בשעות מסוכנות כלומר בין 9-16:00, למרוח בכל יציאה מהבית (גם ברחוב) מסנן קרינה בעל SPF 35-50, יש לבחור תכשיר אשר מכסה בנוסף גם קרני UVA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא ורואקוטןטלי15/06/2013
האם ניתן לקחת צמחי מרפא שמכילים בתוכם ויטמין a (כמו שן ארי) במהלך טיפול ברואקוטן? (נאמר שאסור לשלב רואקוטן עם ויטמין a כשלעצמו, אך האם שהויטמין קיים בתוך הצמח זה אותו הדבר)?
(אני נוטלת רואקוטן במינון של 20 מ"ג ליום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא ורואקוטן - תגובה
ד''ר להבית אקרמן17/06/2013לא הייתי משלבת תכשיר שמכיל ויטמין A יחד עם הרואקוטן. עכולה להיות פעילות יתר ויותר תופעות לוואי בעיקר כשאנחנו לא יודעים מהו בדיוק התכשיר וכמה ויטמין A ובאיזו נגזרת הוא בדיוק מכיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)