מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה ברגליים?!טלי20/11/2013
שלום.
בת 21, כבר שבועיים-שלושה עם ריח לא נעים בכפות הרגלים, מעט קילופים ולפעמים יש תחושת לחות ברגליים. ללא גירוד ולא נועלת נעליים סגורות.
האם זה פטריה או סתם יובש או הזעה מוגברת? מה הטיפול?
תודה;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי?!
טלי23/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה ברגליים?! - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן26/11/2013היי טלי ממליצה לרחוץ עם סבון אגיספור כל ערב , ליבש היטב ולמרוח משחת למיזיל , טיפול חודש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת כתמים לבנים על עור הפניםelaa5619/11/2013
והגוף.בת 40 . מה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת כתמים לבנים על עור הפנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2013בדיקה רפואית עורית חשובה לקבלת אבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום לאחר נפילהדנה19/11/2013
שלום רב,
ביתי בת ה-5 נפלה מן האופנים וקיבלה מכה במצח .נוצר פצע -גלד ולאחר מכן נשאר כתם אדום. יש לציין שמיד לאחר הנפילה והופעת הגלד יום למחרת מרחתי לה סינטומיצין (שומני) כדי שהפצע לא יתייבש. (בהמלצת רופאת המשפחה) .כעת לאחר 3/4 שבועות נותר כתם אדום.(פני השטח באזור הפצע חלקים)
לאחרונה התחלתי למרוח לה קלו-קוט.
1.מה זמן ההחלמה?
2.האם הכתם האדום ישאר כצלקת?
3.האם יש משהו שניתן לעשות בנוסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום לאחר נפילה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2013ממליצה בדיקה אצל מומחה עור , לאבחנה מסודרת וטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפולאור19/11/2013
שלום אני במעקב אצל רופא עור לגבי אקנה כבר שלושה חודשים לוקח תרחיץ אנקיל וגל1 אחוז זינדקלין.. הייתי אצל הרופא עור אתמול ואמרתי שהמשחה עוזרת גם למראה הפנים וגם לפצעי הבגרות אבל לא מאה אחוז..בערך 80אחוז בקשתי מימנו שאולי יש משחה יותר חזקה והוא אמר שחבל לנסות משחה אחרת כי אין משחה של זבנג וגמרנו שהוא גם מפחד שמשחה יותר חזקה תעשה לי כוויות כי השתמשתי קצת ברטוויאט וזה עשה לי סימנים ..קצת התאכזבתי שאין משחה שתעלים לגמרי את את הפצעים עכשיו רציתי לדעת בבקשה אם זה נשמע טבעי ש3חודשיים אני לוקח משחה והיא לא משפיעה 100 אחוז ועדיין הוא אמר לי להמשיך איתה?!תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2013היי יוסי
אני חושבת שאתה מקבל טיפול נכון , לצערי אין 100% ברפואה יש גם תגובה עורית אינדיבידואלית שיש לקחת בחשבון .לא תמיד משחה חזקה יותר עוזרת לעתים שילוב אחר נותן תוצאה טובה יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי דם תת עורייםאילנה17/11/2013
שלום רב
לביתי בת ה15 נתגלו אמש כתמי דם [מצורפת תמונה] לאורך הכתפיים ,היא לא נעקצה אין שום סימן חיצוני
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי דם תת עוריים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/11/2013מומלץ לפנות עוד היום לבדיקה של רופא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקטןאבי17/11/2013
שלום רציתי לשאול האם טיפול יישור שינים ורואקטן ביחד יש איזשהי מניעה?
ומבחינת ריצות וספורט מותר לרוץ בזמן התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקטן - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר18/11/2013לא ידוע לי על בעיה עם יישור שיניים, אבל תשאל גם את הרופא שיניים אורטודונט.
בהרבה מקרים התרופה מחלישה את הגוף וגורמת כאבי שרירים, לכן לא מומלץ ספורט מאומץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוליטייצחק16/11/2013
שלום רב,
בעבר סבלתי מתופעת פוליקוליטיס בקרקפת(המלווה בנשירת שיער במיקום הפצעונים). התופעה חלפה לחלוטין לאחר טיפול ברואקוטן (שהיה מיועד לטיפול באקנה ונמשך חצי שנה).
כעת חודשיים לאחר סיום הטיפול ברואקוטן הפוליקוליטיס בקרקפת חזר במלוא העוצמה.
בבדיקת תרבית שנלקחה מהקרקפת התקבלה תשובה חיובית ל STAPH.
רופא העור רשם לי טיפול בכדורי ROXO לעשרה ימים.
האם זה אכן הטיפול המקובל בבעיה? האם יש דרך לטפל ללא אנטיביוטיקה סיסטמית? הרי קרוב לוודאי שהתופעה תחזור בסיום הטיפול האנטיביוטי...
(נ.ב בעבר היה ניסיון לטפל בשמפו צטרימיד ואקנמיצין אבל ללא שינוי בבעיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/11/2013;פוליקוליטיס היא מחלה מסוג אקנה של הקרקפת ,מלווה במתח רב.
שילוב של שמפו לא חריף מדי עם אנטיביוטיקה מקומית מסוג אקנמיצין פלוס בנוזל , או משחת דואק ישפרו , לעתים תהיה התלקחות של הדלקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בחנקןניר16/11/2013
צרבו לי לפני כמה ימים קונדילומה/ מולוסקום וצרב בחנקן נוזלי. נוצר פצע מגליד.היום גירדתי את ההגלדה של הפצע ויצא קצת דם..השאלה שלי אם ברגע הצריבה החייקים נהרגים? או שגם עכשיו יש סיכוי להדבקה בגלל שגירדתי את הצריבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בחנקן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/11/2013קונדילומה. ואו מולוסקןם הוא וירוס הטיפול עי חנקן יצר כוויה שהיא הטיפול. הדימום כמו כל פצע לא קשור ולא גורם להתפשטות. על המקום כדאי למרוח משחה אנטיביוטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-נינה16/11/2013
הי... לפני חצי שנה נכוותי ממים רותחים ברגליים וגם בגב כף הרגל . בגב כף הרגל היה לי פצע פתוח שלקח לו חודש להסגר... העור נהיה בצבע חום והפלסטיקאי אמר שזה יתקלף ושאני יבוא לביקורת בינואר... ביום חמישי שיפשפתי את המקום וחלק מהעור . [חלק קטן ] התקלף העור... עשיתי שטות! רציתי לדעת מה עליי לעשות? האם גם עכשיו יקח לפצע הרבה זמן להסגר? האם אני צריכה לשים משחה? תודה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה-
נינה16/11/2013יש לי סבון שנקרא-יודיפלור סבון תרחיץ אנטיספטי האם אני יכולה לשטוף עם הסבון הזה את הפצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו-
נינה16/11/2013לא יודעת אם הסברתי טוב אז- רק העור התקלף במקום שהיה כויה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה עוד משהו-
נינה16/11/2013בדקתי עכשיו ונראה שהעור צמח אבל עכשיו הוא בצבע חום ממש כהה ונראה בולט האם יהיה צלקת? או שזה יסתדר עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/11/2013סבו עדין רגיל לשטוף בזהירות , ליבש ולמרוח משחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/11/2013אין טעם לשפשף מקום רגיש ובדרך לריפוי, תנסי משחת ציקאלפאט של חברת לא רוש פוזה בפארמים קטנים פעמיים ביום למשך 3 חודשים עוזר מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב!
נינה16/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלו קוטענת13/11/2013
לבתי בת השנתיים צלקת אדומה. לפני שלושה חודשים היא פתחה את הגבה והדיקו לה במיון ללא תפרים. אתמול התחלנו בטיפול קלוקוט משום שהצלקת גדולה ונראית לא טוב. עד עכשיו לא השתמשנו כי פחדנו שתגרד את זה לתןך העין. האם להמשיך? תוך כמה זמן נראה תוצאות? הקלוקוט uv גם מגן מהשמש ללא צורך לשים כובע כך הבנתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלו קוט - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/11/2013זמן התארגנות צלקת היא מספר חודשים, קלוקוט יכול לעזור למרוח פעמים ביום ל3 חודשים , יש להימנע משמש ע"י משחה מיוחדת מגנה קרינה מספר 40 SPF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שחור בבית השחירונה12/11/2013
יש לי כתם שחור בבית השחי כבר 4.5 שנים ... חשוב לי לציין שהשחור זה לא שער .
הלכתי לרופאת עור והיא אפילו לא הסתכלה על הכתם ואמרה לי שאין מה לעשות .
זה מציק לי ממש אני לא יכולה להסתובב עם גופיות ומבחינה אישית זה מפריעה לי ביוחד שאני מתגייסת בקרוב .
יש משחה כולשהי או טיפול לייזר . ? שמעלים את הכתם ?
לא משנה כמה זה יעלה !!!
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם שחור בבית השחי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן12/11/2013כתמי עור בבית השחי יכולים להיות מסיבות רבות כמו שינויים הורמונליים , אלרגיות , נטייה לכתמי עור . חשוב להבין ממה - אבחנה - ולאחר מכן תוכנית טיפול , יש דרכי הבהרה גם אם אין העלמות מלאה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת אדומה - תוצאה מכוויהדנה11/11/2013
שלום, בעקבות הסרת שיער עם שעווה קיבלתי כוויה עגולה מצורף תמונה (בלחי מתחת לעין) הדלקת עברה ולאחר שבוע שהפצע עבר התחלתי בשימוש קלו-קוט. כרגע 4 וחצי שבועות אחרי ועדין בשימוש המשחה הצלקת אדומה וניראת כאילו אין שום שינוי בצבע. האם צלקת זו תעבור?? איך מטפלים ? אם יש חומר שעוזר יותר לריפוי ולהחזרת צבע העור במקום? אשמח לתשובות ויעוץ תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת אדומה - תוצאה מכוויה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן12/11/2013מציעה בשלב זה להפסיק כל טיפול כולל קלו קוט , קרם לחות מסנן קרינה וסבלנות , לעתים טיפול יתר משאיר יותר כתם מריפוי טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקת אדומה - תוצאה מכוויה
אור12/11/2013תודה רבה על תשובתך
מסקרן אותי האם זה בכלל נחשב לצלקת?
להפסיק כל טיפול בלי שום משחות(לצלקות*) האם בדרך הטבעית זה יחזור לצבע העור שלי? כמה זמן זה לוקח בערך אפשר לשער?
תודה
יום טוב
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלייזר נגד הזעת יתראלונה10/11/2013
שלום אני סובלת מהזעת יתר נוראית בכפות הידיים הרגליים ובית השחי
שמעתי לאחרונה על ניתוח לייזר חדשני
השאלה האם הוא עושה "הזעה מפצה"
והאם הוא מותיר צלקות וסימנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלייזר נגד הזעת יתר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/11/2013בבתי השחי גלי רדיו רשתיים יכולים להפחית את הזיעה, הבעיה ברגלים היא יותר גדולה שם אין מספיק עבודות קליניות .
מזה שנים מטפלים באמצעים מכניים ב"פגיעה בבלוטות הזיעה" הלייזר ככלי מדויק יכול להיות גם אמצעי, אין מספיק עבודות קליניות לזיעה מפצה.
לגבי סימנים וצלקות -גלי רדיו משאירים לשבועיים תבנית עדינה של גלד שדועך לאט , ולא משאיר סימן לאחר מכן,לא ידוע על צלקות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהחזהחן08/11/2013
שלום,
אני בת 21 ובשנה האחרונה התחיל לי פתאום שיעור יתר בכל החזה. אני לא יודעת מה לעשות. הרופאים אמרו לי שמבחינת הורמונים הכל תקין אצלי. רופאת נשים אמרה לי שיש לי קצת שחלות פוליציסיטיות אבל לא משהו רציני. אני לוקחת גלולות "דיאנה" כבר 8 חודשים. כמובן שאני לא רוצה להתחיל להוריד שם שיער בשעווה או גילוח. ניסיתי לעשות אפילציה אבל זה ממש כואב ויקר ולוקח הרבה זמן (כי יש ממש הרבה שערות) וגם משאיר פצעונים בולטים וכואבים להרבה זמן. חשבתי לעשות לייזר אבל אמרו לי שם שהשערות דקות מדי ובהירות בשורש ככה שהלייזר לא יעבוד עליהן וחבל להוריד בגילוח כי זה רק יגרום ליותר צמיחה.
אז אני ממש מיואשת. מה עוד אפשר לעשות? אני לא רוצה להישאר לנצח עם שערות בחזה, זה ממש גורם לי למבוכה ולחוסר נוחות עם הגוף שלי ומאוד מתסכל אותי.
אודה על כל עצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהחזה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן08/11/2013בעיקרון הסרת שיער בחזה נחשבת טיפול מקובל אם השיער מתאים. אם לא מדובר בכמות גדולה אולי תחת אילחוש באמלה כדאי כן לעשות אפילציה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות בצידי איבר המיןדני לוי07/11/2013
שלום וברכה,
כבר הרבה שנים שיש לי מעין נקודות לבנות, לא בולטות ולא כואבות, בצידי איבר המין (בחלק שקרוב לגוף). מצורפת תמונה.
הם קיימות אצלי לפחות מתחילת גיל ההתבגרות, אם לא לפני.
יש לציין שאני היום בן 25 (ומעולם לא היה לי שום מגע מיני).
האם אכן מדובר בתופעה נורמלית ?
במידה וכן, כיצד ניתן בכל זאת להעלים את התופעה (כי הדבר מרתיע אחרים ממגע מיני איתי) ?
אודה לעזרתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות בצידי איבר המין - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן08/11/2013נקודות לבנות על איבר המין אינה בעיה וכל זמן שהן קטנות אין צורך בטיפול , לעתים מדובר בציסטות גדולות שדורשות התערבות כירורגית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)