מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה בציפורנייםצחי09/05/2013
שלום רב,
הרופא שלי נתן לי לק לפטריה בציפורניים בטרפן. זה נגמר לי ונשארה לי המשחה פחטודרם קומפוזיטום. אפשר להמשיך להשתמש בה או לפנות לרופא? יש הבדל בין המשחות?
תודה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורניים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן09/05/2013ממליצה ל משיך עם הלק לפחות 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כויות ברגליים-נינה09/05/2013
הי , יש לי כיויות ברגליים ממים רתוחים , זה קרה לי ביום שני נשפך עליי מים רתוחים מסיר.. אני בחבישות אצל האחות .. רק ביום ראשון יראה אותי פלסטיקאי ... רוב הרגל זה כויה דרגה 1 ושני חלקים ברגל זה דרגה 2 ... רציתי לשאול כמה שאלות- היה לי שלפוחית ממש גדולה האחות פוצצה לי את זה עם מחט למחרת היא הסירה את העור גזרה עם מספריים וחלק השאירה כי זה דבוק לעור האם זה מסוכן שזה דבוק לעור? האם יהיה צלקת? מה עושים בכדאי שבכלל לא ישאר צלקות מהכויה? רוב הרגל אדומה רציתי לדעת מתי הרגליים יחזרו לעצמם לצבע שהיה ? ואני יודעת שאסור להיות בשמש אחרי שיורידו את התחבושות זה בסדר אם אני ישים גרביונים דקים? או צריך משהו יותר עבה? תודה מראש על התשובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויות ברגליים- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן09/05/2013זמן התארגנות של כוויה דרגה 2. לוקח מספר שבועות. , בהחלט חשוב שרופא עור או פלסטיקי יהיה בתמונה לגבי טיפול מידי וטיפול עתידי, לגבי חשיפה לשמש. הקיץ הזה אין לחשוף את המקום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלות ....
נינה09/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכויות ברגליים- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן09/05/2013רונה שלום. תהליך החלמה לוקח זמן ואת התשובות לשאלות שלך תוכלי לקבל מהרופא שיראה את הרגל באיזה מצב היא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נינה09/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריוטןשרון 9208/05/2013
שלום, חייל בן 21 אשר נוטל קיורטן במשך 5 וחצי חודשיים.
בחודש הראשון לקחתי מינון של 20 מ"ג ליום, אח"כ במשך חודשיים 30 מ"ג ליום, ובחודשיים וחצי האחרונים נוטל מינון של 40 מ"ג ליום.
לפני כחודש בערך נפצעתי בברך, בצילום MRI התגלה שאני סובל מקרע ברצועה הצולבת הקידמית וקרע במניסקוס הלטרלי. סיכוי גבוה שאצטרך לעבור ניתוח לשחזור הרצועות.
ביקרתי אצל רופא העור היום, בתחילה הוא אמר שהוא רוצה להמשיך את הטיפול לעוד כחודש- חודש וחצי עם אותו המינון.
כשאמרתי לו שכנראה אעבור ניתוח הוא החליט שעדיף שאסיים את הטיפול, מ-2 סיבות עיקריות: 1) התפרצות האקנה נבלמה כמעט לחלוטין, יש עוד קצת צלקות, בעיקר 2 צלקות אדומות, (טען שיעברו עם הזמן). חוץ מזה מצב הפנים הוא די טוב. 2) הרופא טען שנטילת הכדור בזמן הניתוח יכולה לגרום לצלקת גדולה. למרות שמדובר בניתוח פשוט יחסית (ארטרוסקופיה)..
בנוסף לכך, הרופא המליץ לי למרוח על עור הפנים פעם ביום benzamycin.
רציתי לדעת האם הרופא צודק שהוא מסיים את הטיפול בקריוטן למרות שנשארו עוד 2 נקודות אדומות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריוטן - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר09/05/2013מה שהרופא אמר לך נשמע הגיוני. כדאי שתקבל את ההמלצות. בהצלחה בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפניםגילי08/05/2013
לאחרונה יש לי יובש בפנים. היובש בדר"כ מופיע באיזור המצח, האף וסביב הפה. אני מקפידה למרוח קרם לחות (ואף שיניתי אותו לקרם לחות שומני) וזה לא עוזר. איך ניתן למנוע את היובש הזה? זה ממש מפריע לי ולא אסתטי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בפנים - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר09/05/2013ייתכן וזה לא יובש רגיל אלא סבוראה. אפשר לנסות תכשירים עדינים כגון קלמוריד או סבודיאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לטפל
מירי12/05/2013באופן שגרתי אחת לחודש חודשיים אצל קוסמטיקאית ולבקש קרם שמותאם לעור הפנים שלך- יתכן שמה שאת מורחת לא מתאים לעורך. בנוסף ישנו קומפלקס HNS של סולגאר שמכיל נוסחה לטיפוח העור ולייצור של קולגן, אלסטין וקראטין, ומעודד את שיקום העור. תנסי לשלב בין הטיפולים על מנת לקבל פתרון אפקטיבי לבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בהריוןסיוון07/05/2013
שלום,
אני בחודש הרביעי להריוני, כבר מהחודש השני התחלתי לסבול מריבוי של פצעי אקנה על הגב (בעיקר באזור העורף) ועל החזה.
האם יש דרך לטפל בפצעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בהריון - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/05/2013בזמן הריון יש לעתים התלקחות. של אקנה אין. בעיה לקבל טיפול מקומי או טיפול פוטוטראפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה בהריון - טיפול.
איריס לוי18/05/2013שלום רב סיוון,
תקופת ההריון ולעיתים גם תקופת ההנקה היא תקופה המאופיינת בחוסר איזון הורמונאלי העלול לגרום להיווצרות אקנה. אקנה בהריון מופיע בדרך כלל באזור הפנים, הגב, הישבן והזרועות. בשליש הראשון להריון ישנה החרפה ובשני השלישים האחרונים בדרך כלל חוזר האיזון ההורמונלי והאקנה פוחתת בהדרגה.
ניתן ואפילו רצוי מאוד לטפל באקנה בזמן ההריון כדי לא להגיע להחרפה , לריבוי הנגעים ולהתפשטות הדלקת. כמובן יש להתייחס בטיפול לכך שאת בהריון ויש להשתמש בחומרים מותרים.
לא אמליץ על שימוש בכל משפחת החומרים של נגזרות ויטמין A, רטין A, בכל הצורות החל מקפסולות לפנים וכלה בקרם לילה המכיל רטינול. כל הנגזרות של ויטמין A נחשבות טרטוגניות, ולכן מומלץ לא להשתמש בהן בזמן ההריון ואפילו כמה חודשים לפניו.
ישנם תכשירים איתם אין בעיה בשימוש בזמן הריון, הללו ימגרו את התפשטות החיידק האחראי לאקנה ,יפחיתו את הדלקת ,יסירו תאים מתים ויגרמו לניקוז טוב יותר של השומן העל עורי שנימצא אצלך בהיפרפונקציה. כל התכשירים עומדים ברישיון משרד הבריאות הישראלי, שהוא מחמיר ביותר.
האקנה כאמור, הינה בעיה רפואית שעיקר השפעותיה הן השפעות קוסמטיות חיצוניות. הטיפול החיוני ביותר משך כל תקופת הופעת המוקדים השומניים והדלקתיים הינו השמירה על ניקיון העור.
הטיפול האופטימלי בתופעות "אקנה בהריון" הינו שילוב של טיפול יום יומי עצמי וטיפול תקופתי ומעקב של קוסמטיקאית פרא-רפואית המתמחה בטיפול בעור אקנתי.
היות וטיפול עצמי שגוי ו/או לא זהיר עלול לגרום לנזק עתידי רב עד כדי צלקות, חטטים וכתמים, מומלץ לפנות קודם כל לקוסמטיקאית מקצועית אשר תאבחן את התופעה, תמליץ על הטיפול הנכון בעזרת התכשירים הנכונים.
תפקידם של התכשירים המיוחדים לטיפול ב"אקנה בהריון": לנקות את העור ביסודיות, להקל על הרחקת המוקדים המוגלתיים,ליצור "סביבה חומצית" שתגן על העור מפני התפתחות חיידקים, לאחות את הפצעים ולטפח מחדש את העור. יחודם של תכשירים אלו בהיותם מבוססים על חומרים טבעיים אנטיספטיים בשילוב עם חומרים פעילים.
בחירת התכשירים הנכונים לטיפול ב"אקנה בהריון" תיעשה בהתאם לסוג העור ומצבו.
ייחודם של תכשירים אלו בהיותם מבוססים על חומרים טבעיים אנטיספטיים בשילוב עם חומרים ורכיבים צמחיים הידועים כאנטי-דלקתיים ואנטי-בקטריאליים, המסייעים להפחית את כמות הקומודונים באופן ניכר ולצמצם את התדירות והעוצמה של התפרצות האקנה גם בהריון. תכשירים המתאימים לאקלים הישראלי ומאושרים ע"י משרד הבריאות.
.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן-יובש בפניםרועי07/05/2013
הנני מטופל ברואקוטן במינון 70 מ"ג ליום מזה מספר חודשים. לאחרונה הופיעו איזורים מאוד יבשים ומתקלפים על הפנים בעיקר האף . רופא העור המליץ על שימוש מקומי במשחת הידרואגיסטן. האם מדובר בטיפול מקובל בבעיה מסוג זה?
תודה..
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן-יובש בפנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/05/2013יובש בפנים היא תגובה נורמלית בנטילת רואקוטאן קרם לחות מומלץ . לכמה זמן קיבלת 70 מג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שנה
רועי07/05/2013אני שוקל 70 ק"ג ולכן המינון שהומלץ ע"י הרופא 70 מ"ג ליום לתקופה של חצי שנה. (זה החודש הרביעי שלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שנה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/05/2013תתיעץ עם הרופא אולי להאריך את הטיפול ולהפחית את המינון ל50 מג יומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לדאודורנטמשה06/05/2013
מצאתי בסופר פארם רק של סבוקאלם.
1.האם יש מקום אחר שמוכר דאודורנטים מיוחדים באזור באר7 והסביבה?
2. האם יש דאודורנט אבן קריסטל עם ריח? בעבר השתמשתי בו והיה לי טוב אבל בעיה שהוא ללא ריח ויש ריח של זיעה. אני רגיש לניקל אציין...
אשמח לתשובה תודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לדאודורנט - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/05/2013כדאי לנסות בפארמים הקטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פארמים
משה08/05/2013איזה פארמים קטנים למשל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקוטןעדי05/05/2013
הבנתי מהתשובות פה בפורום שראוקוטן גורם לעור להיות יותר דק...זה רק במהלך הטיפול או שהעור נשאר דק יותר לתמיד? העור שלי הוא מממממשששש דק ומצריך טיפול בראוקוטן... מה ניתן לעשות כדי לעבות אותו בחזרה? לא מומלץ לי לקחת בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
עדי06/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראוקוטן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/05/2013רואקוטאן היא תרופה למניעת אקנה חשובה מאד וכל התופעות לוואי הן זמניות בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור דקדפנה04/05/2013
יש לי עור ממש דק רציתי לדעת אם יש אפשרות לעבות אותו ? ואיך למנוע מהעור שלי להתקמט מהר? עור הפנים שלי הוא מעורב עם סבוריאה. אני בת 33.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור דק - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/05/2013עור דק הוא תכונה גנטית אין אפשרות לעבות אותו . לסבוראיה יש לטפל לפי חומרת הבעיה אצל רופא עור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפניםשלומי04/05/2013
שלום.. אני בחור בן 22 ואני נוהג לשמור על אסטתיקה וכל מקלחת אני מקפיד לרחוץ את פניי בסבון פנים.
חברה שלי לאחרונה טענה שכאשר רוחצים את הפנים בסבון פנים זה כביכול פותח את הנקבוביות שבעור הפנים ולכן צריך לשים מי פנים לאחר המקלחת שיגן על העור מפני חיידקים שיוכלו להכנס לנקבוביות הפתוחות ובכך להשלים את הפעולה.
ואם לא שמים מי פנים טענה שיכולים להכנס חיידקים וזה יכול לגרום לפצעים..
האם הטענה הזה נכונה?
בוודאי שמדי פעם יוצא לי פצעים השאלה אם זה בגלל שאני לא שם מי פנים אחרי רחיצה עם סבון פנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הפנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/05/2013שלום שלומי ניקוי ע"י סבון עדין יעיל מאד וחשוב לתחזוקה נכונה של הפנים .
מי פנים אינם מזיקים אלא גורמים לרעננות של הפנים , לא חובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניזורליעל04/05/2013
שלום,
יש לי מעט פטריות שמש באזור הגב, האם אפשר להשתמש בשמפו ניזורל, או מומלץ משחה מקומית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניזורל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/05/2013בהחלט אפשר לרחוץ עם שמפו ניזורל ,להשאיר על העור למשך 30 דקות לפני רחצה ולאחר מכן לשטוף . משחה כמו ביפונזול לאחר הטיפול ממליצה .
את הטיפול מבצעים 3-4 ימים ברצף ולאחר מכן טיפול חד שבועי של התהליך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית שמש באיזור הבטן שלא עוברת
שני27/05/2013רופאים יקרים
פטריית השמש תוקפת אותי בתדירות גבוהה.. אך בשנתיים האחרונות היא עזבה אותי ונשמתי לרווחה. לצערי לאחר שהייה ממושכת ביבשת חמה מאוד היא חזרה והפעם במלוא הדרתה. כתמים לבנים ומרובים בבטן העליונה והתחתונה עם קשקשת קלה . ניסיתי את כל התרופות בשוק, סבוסל, ניזורל , הכללל ושומדבר לא עובר .אני לא יודעת מה לעשות. נואשת ומיואשת
לעזרתכם ועצתכם , אשמח
אני מצרפת תמונה, נא לא להבהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמקוליעל04/05/2013
שלום,
אפשר לשים קרם דרמקול בפנים, לשימוש קבוע, במקום קרם פנים?
האם זה טוב לשים בפנים שמן חוחובה בערב, במקום קרם לילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמקול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/05/2013שלום יעל אפשר לשים קרם דרמקול במקום קרם רגיל , אינו מכיל מסנן קרינה .
בעיקרון אין לי בעיה עם שמן חוחובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון פנים
יעל05/05/2013תודה.
איזו סבון מומלץ לפנים, להסרת האיפור?
כרגע אני משתמשת בסבון נוזלי- קמילוטרקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה ונימים בולטיםיסמין04/05/2013
היי,
קראתי שיש היום שיטות שונות להעלמת סימני מתיחה ורציתי לשאול האם יש סיכונים בשיטות אלו?
האם יתכן שזה מגביר סיכוי לפגמנטציה בעור והאם יש סיכוי שזה יחזור שוב?
כמו כן, מה הסיבה שמופיעים נימים בולטים ברגלים? או ורידים בולטים (לא שיוצאים החוצה, פשוט שנראים יותר לעין)? האם גלולות למניעת הריון יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה ונימים בולטים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/05/2013סימני מתיחה לא נעלמים אך מתעדנים , הטיפול כרןך בשילוב של 2 טכנולוגיות , מיצוק בגלי רגיו , ושיוף ע"י גלי רדיו.
תמיד יש סיכוי לפיגמנטציה כי יש גירוי של תאי צבע תוך טיפול . תלוי גם בצבע העור + נטייה לפיגמנטציה .
לגבי ורידים ממליצה לבצע סונר { אולטרסאונד דולפלר } של ורידי הרגליים ולאחר מכן לפנות למומחה לכלי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לדאודורנטמשה04/05/2013
שלום רב הנני סובל מרגישות לכל דאודורנט שאני משתמש, לפני מספר שבועות בצעתי טסט עור ונמצא שאני רגיש לניקל. רכשתי רול און של סבוקאלם היפואלרגני. לאחר מספר ימים נוצרה פריחה יחסית קלה שורפת ומגרדת. בהמלצת אחד הרופאות כאן קניתי דאודורנט היפואלרגני. מה לעשות אני מיואש?...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לדאודורנט - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/05/2013שלום משה רגישות בבית השחי מלווה אלרגיה היא בהחלט בעיה לא נעימה .דבר ראשון יש לטפל ברגישות , עי משחה מתאימה , דבר שני יש לבדוק אופציה אחרת של דאודורנט היפואלרגני .
זה קצת נסוי ותהיה, אבל אין ברירה אלרגיות כאלו עשויות להגיע בכל חלון זמן בחיינו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דר אלמן...........
משה05/05/2013מצאתי בסופר פארם רק של סבוקאלם.
1.האם יש מקום אחר שמוכר דאודורנטים מיוחדים באזור באר7 והסביבה?
2. האם יש דאודורנט אבן קריסטל עם ריח? בעבר השתמשתי בו והיה לי טוב אבל בעיה שהוא ללא ריח ויש ריח של זיעה.
אשמח לתשובה תודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןתום03/05/2013
שלום,לאחר שנים של סבל מסבוריאה קשה ועשרות משחות רופא עור החליט לתת לי רואקוטן במינון נמוך באופן כרוני, לשמחתי הטיפול צלח והעור שלי נקי כבר יותר משנתיים, שבמהלכם לא נגעתי באלכוהול ולא נחשפתי לשמש.
עכשיו אני מתכנן חופשה בחו"ל שבמסגרתה אני מעוניין להיות בשמש ולשתות אלכוהול, רציתי לדעת, אם אני אפסיק לתקופה מסוימת לקחת את הכדורים ואז שאני אחזור מהחופשה אני אקח שוב את הכדורים יכול להגרם איזשהו נזק? הכדורים יכולים פתאום להפסיק להשפיע עליי? או שזה בסדר?
בתודה מראש תום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר09/05/2013רואקוטן נשאר בגוף חודשים לאחר הפסקת התרופה, אז הפיתרון שלך לא טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)