מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוקוםק25/07/2013
שלום,
יש לי קרחת קטנה (בערך בקוטר של ס"מ 1) וקיבלתי מהרופאה משחת סטירואידים - אלוקום קרם.
רציתי לשאול האם היא ידועה כמועילה (זה קרה לי בעבר ואז עזר חנקן נוזלי).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוקום - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן28/07/2013קרחת בראש היא בדרך כלל ביטוי למתח. אלוקום היא משחה מצוינת אני חושבת שזריקה של קורטיזון תעזור יותר מהר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ק28/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קון ברגל בפיקהארי25/07/2013
שלום ד"ר
גדל לי ח'צקון גדול בפיקה של הרגל והוא צהבהב. כיצד ניתן להפיטר ממנו ? ומה הסיבה להופעת חצ'קון על פיקת הרגל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קון ברגל בפיקה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן28/07/2013חצקון הוא דלקת מקומית ולכן ניתן לטפל ע״י משחה אנטיביוטית חיצוני , לנסות טיפול פעמיים ביום למשך שבוע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים בעורקרינה25/07/2013
שלום רב, לבתי בת ה8 החלו להופיע נגעים על העור. זה מתחיל משלפוחית קטנה שאחרי שמתפוצצת מעצמה הופך המקום לנגע שמתרחב ומתפשט הרבה מעבר למיקום המקורי של השלפוחית. הנגע הראשון הופיע לפני כשבוע וחצי והאחרון לפני כ 3 ימים. הנגעים מפוזרים במקומות שונים על פני הגוף (ידיים, רגלים, גב, צלע האף והאם אף) ולא מקובצים צמוד אחד לשני. הם אינם כואבים ולא מגרדים, מעבר לכך אין לילדה חום או כל תלונה אחרת. אנחנו נמצאים בחול (מקדוניה) ונודה לך מאוד על עצתך לגבי המשך צעדינו. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל הנראה מולוסקום
רופא25/07/2013חפשי בגוגל - טיפול במולוסקום
אלו הן יבלות וירליות הנוטות להתפשט
והן מדביקות את הילד וסביבתו.
בילוי נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגעים בעור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן28/07/2013קרינה אני ממליצה בדיקה מקצועית בשילוב של תרבית או בדיקת דם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפין והקשר למחלות מיןיהודה24/07/2013
שלום רב,
לאחרונה פניתי לרופא עור בבקשה לקבל מידע על אפשרויות להסרת שיער מהפין. הרופא הפנה אותי להסרת שיער באפילציה. כעת אני עובר טיפולי אפילציה וכתוצאה מכך יש לי חתכים ופציעות קטנות. לא יודע האם מרקם העור עתיד לחזור לשלמות מלאה או שישארו סימנים. שאלתי היא האם טיפול באפילציה יכול להשאיר פתחים מיקרוסקופים בעור בטווח הארוך ובכך להעלות את הסיכון לחטוף מחלות מין. אני פעיל מינית עם פרטנריות רבות ומשתמש בקונדום אולם בסיס הפין לא תמיד מכוסה היטב ע"י הקונדום ומכאן שאלתי.
בתודה מראש,
יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפין והקשר למחלות מין - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר24/07/2013בימים לאחר האפילציה כאשר יש פצעונים הסיכון להדבקה גדל. לאחר מספר שבועות כאשר העור הבריא, אין עליה בסיכון להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מנשירת שיערמיכלי24/07/2013
נדבקתי בכיני ראש. השתמשתי בתכשיר שנקרא הדרין ואנס,פעם אחת. בדיעבד הבנתי שזה על בסיס סיליקון. מאז אני חוששת שזה עלול לגרום לי לנשירה בעתיד כי י מרחתי גם על הקרקפת. אכן?אני מבוהלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מנשירת שיער - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר24/07/2013אין סכנה לנשירה במקרה שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמטיטיס אטופית שאלה.ספיר24/07/2013
יש לי דרמטיטיס אטופית (אסתמה של העור)
שמעתי שהמחלה עשויה (אצל רוב הילדים) להשתפר ולהעילם בגייל ההתבגרות. לאסתמת העור שלי מתלווים שקיות מתחת לעיינים, רציתי לשאול אם (נניח ש) האסתמה שלי תתחיל להעלם. השקיות יעלמו גם? או שהם נשארות גם אם אין כבר גרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמטיטיס אטופית שאלה. - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר24/07/2013כנראה שכאשר הדלקת תעבור גם השקיות יעלמו. (אלא אם את מבוגרת כי אז יש גם בבריאים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוסילשרי23/07/2013
שלום,
אשמח לדעת האם תוסף של " ביוסיל " מומלץ לשיפור עור הפנים,
האם זה באמת "עובד"?
אני מבקשת את חוות דעתכם לפני תחילת הטיפול בתוסף,
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוסיל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/07/2013יש לבדוק הייטב את ההתויות לשימוש . אין אפשרות להבטיח הצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת באצבע ברגליוסי22/07/2013
שלום,
אני בן 25, מזה כ-4 שנים יש לי יבלת בקוטר של 1 ס"מ בחלקה העליון של האצבע ברגל (כנראה מחיכוך עם הנעל הצבאית, שבה כבר אינני משתמש מזמן).
אשמח להיפטר ממנה.
נשאלת השאלה כיצד?
שמעתי על שתי דרכים:
1. צריבה בחנקן אצל רופא עור.
2. הנחת חתיכת שום על היבלת מספר פעמים עד נשירתה.
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת באצבע ברגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/07/2013ממליצה לדאוג להפסקה של חיכוך עם נעל כי היבלת תחזור. דרכי טיפול אפשר למרוח גל סאלטק או נוזל ורומל עם מרשם רופא לאחר תקופת טיפול של חודש תמיכה עם חנקן נוזלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתייםאנה21/07/2013
שלום,
לאחר שעברתי 3 טיפולים של מילוי שפתיים בחומר נספג (חומצה היאלורונית) - ואהבתי את ההרגשה שלי עם שפתיים מלאות.. החלטתי ללכת על מילוי קבוע - סיליקון רפואי.
כשהגעתי ביום של המילוי הקבוע, הרופא הושיב אותי לשיחה וסיפר לי על הסיליקון הרפואי מעט.
הסביר לי כי יש סיכוי של 1 ל1000 שיהיו גושים, נפיחויות ולא יהיה ניתן לשחזר את השפתיים המקוריות מאחר ואי אפשר להוציא את הסיליקון.
ברוב טיפשותי, בגלל שבאתי לשם במחשבה שאני עושה את זה.. וזכרתי את ההרגשה שהייתה לי עם החומר מילוי הזמני.. כל כך רציתי לבצע את זה, שפשוט הלכתי על זה.
תוך כדי הטיפול, בכיתי... גם מהכאב הקל.. אבל בעיקר כי כבר הייתי במהלך הטיפול, וידעתי שאין דרך חזרה מהמידע שקיבלתי לפני כמה דקות.
ברור לי ש1 ל1000 זה אולי הרבה כשמדובר בהגרלה של פרס כלשהוא.. אבל כשזה נוגע לעיוות המראה שלי, זה סיכוי לא קטן יחסית שאני נאלצת להתמודד איתו יום יום.
מאז המילוי שביצעתי, אני בוכה הרבה מאחר ואני מפחדת נורא שיקרה משהו..
הוא גם ציין כי זה עלול להופיע בכל שלב בחיים.. גם אחרי 20 שנה.
ככה שאני מרגישה שהחיים שלי הם די "רולטה רוסית"..
האם אחרי המילוי הראשון שלי בסיליקון, אני "מחוייבת" להמשיך?בהיבט של אם אפסיק עכשיו, אז הסיכוי לתסביכים בשפתיים יגדל ?
אני לא יודעת איך להתמודד עם הפחד הזה, ומה לעשות.
זה כל מה שאישה שעוברת מילוי שפתיים עוברת ??
אודה לכל סוג של מידע או עזרה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013אנה. באסתטיקה אין מדע מדויק זה הרבה תחושות רגשיות , גם אם קיבלת החלטה שעליה את מצרה את לא צריכה להמשיך . בהרבה מקרים אין תופעות שאת ציינת למרות שיש אפשרות שעשויה לקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגיליםאביגייל21/07/2013
בתי בת ה-18 אוהבת לענוד עגילים. האם העגילים חייבים להיות עשויים מזהב או שהגילים הזולים שנמכרים בשווקים גם הם טובים לעור ולא יגרמו נזק לטווח ארוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגילים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013בעיקרון עם את לא רגישה אין בעיה עדיף עגיל זהב כייש פחות בעיות של רגישות למתכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגמנטצינ בעורדנה21/07/2013
שלום,
בתקופה האחרונה לאחר הסרת שיער באיזור פס הבטן התחילו לצאת לי פצעים וצמיחה מתחת לעור באיזור מתחת לטבור. ופצעים השאירו מעין פיגמנטציה של נקודות חומות באיזור.. אשמח אם יש איזשהו טיפול או משחה להמליץ שיעבירו את הכתמים (האיזור של הכתמים יחסית קטן אבל עדיין מאוד מפריע מבחינה אסתטית)
רופא העור שלי רשם לי רטינול אבל זה עשה לי אדמויות וגירוי בעור. ואמר שהפיתרון היחיד לא להוריד שם שיער. השתמשתי גם בחומרים מבהירים מקוסמטיקאית הם טיפה טישטשו אבל הטשטוש נוצר מהרחבת הכתם לפני זה היה קטן וכהה ועכשיו רחב יותר וקצת בהיר יותר) הכתמים קרוב לשנה אצלי חלקם ישנים חלקם חדשים יותר. ואיך אפשר להמנע מהמצב הזה שקורה ועושה פצעים אני תקופה ארוכה מסירה שם שיער ולא היו בעיות כאלו
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגמנטצינ בעור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013פס מעל המפשעה הוא אזור הורמונלי ולעתים נוטה לעשות פיגמנטציה ממליצה למשך 3חודשים לא להסיר שיער במקום, בקיץ לא למרוח רטין אלא משחה מרגיעה לפצעים ובעונה קרירה יותר לשלב רטין עם משחה מבהירה בשילובים שתוכלי לקבל אצל רופא העור שלך והטיפול כ3 חודשים
העור מתחדש אחת לחודש לכן צריך לטפל עם סבלנות ואין לצערי מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה
דנה21/07/2013תודה... משחה מרגיעה לפצעונים זה כמו אלוורה או שיש משהו מיוחד לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013משחה אנטיביוטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיקסל פרקסל eMatrix?רות18/07/2013
שלום :)
אני בת 37 עם צלקות אקנה שקועות ועור בהיר.
הצלקות בעיקר בלחיים אך גם בסנטר.
קראתי המון על כל הפתרונות שיש היום בשוק ולפי והבנתי שלושת הטיפולים הללו הכי יעילים (כמובן שיחסית כי אין טיפול 100%):
Fraxel re:pair
Pixel (הלייזר החדש Co2)
eMatrix
לא הצלחתי למצוא בארץ למי יש את ה Fraxel..
אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי מה לדעתכם הכי יעיל מבין אלו
(או אם יש משהו אחר כמובן אשמח לשמוע)
האם כדאי למצוא מקום שיעשה גם מילוי הצלקות כתוספת לעזור?
האם תוכלו להפנות אותי למרפאה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקסל פרקסל eMatrix? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013יש אפשרות ע״י טכנולוגיה של לייזר פרקציונלי כלומר לייזר או rf אשר מחמם את הרקמה באמצעות רשת צפופה ,הטיפול הוא פילינג אשר יש אפשרות לעמוד את עומק הרקמה ליצור קולגן מסביב לצלקות השקועות . צלקות לא נעלמות אך הטיפול מחליק אותן ומשפר אותן עם קיצור זמן החלמה.הטיפול מתבצע במרפאה תחת אילחוש ע״י משחה. הטיפול משאיר אודם למשך מספר ימים , החלטה על איזה לייזר או rf. היא החלטה רפואית עם התאמה לאופי הבעיה סוג וצבע העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה...דנה18/07/2013
שלום רב,
לפני כשנתיים העליתי בערך עשרה קילוגרמים ונהיו לי סימני מתיחה אדומים בבטן.
הסימנים אדומים כבר כמעט שנתיים והם לא מתבהרים.
כרגע אני נמצאת בתהליך הרזייה ורציתי לדעת האם ירידה במשקל יכולה לגרום לסימנים להתבהר????
שאלה נוספת- האם עישון הוא אחד הגורמים לכך שהסימנים לא התבהרו?
האם גמילה מעישון תסייע?
אילו משחות יכולות לסייע לי? האם יעילותן מוכחת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו!
דנה19/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה... - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013סימני מתיחה אינם נעלמים עם הירידה במשקל, בדרך כלל הם ביטוי גנטי לשינוי של הרקמה. עם הירידה במשקל ניתן לטפל ע״י מיצוק בגלי רדיו וטיפול נוסף בגלי רדיו פרקציונלים הגורמים לטשטוש . המשחות עוזרות חשוב להתמיד לפחות 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכלי לכתוב אילו משחות????
אני21/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה... - תגובה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013קרמים יעודיים לסימני מתיחה "רטיןA " ," סטרייה" , יש עוד משחות בפארמים כל טיפול מינימום 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה...
אני21/07/2013האם המשחות יכולות לעזור גם במקרה שהסימנים קיימים שנתיים? הם קיימים שנתיים בערך אך עדיין אדומים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורערן17/07/2013
שלום רב
אני סובל מפצעים בכף הרגל כמעט כשנה כאשר זה בא והולך
אני לא יודע מה לעשות בעניין נישתי משחות כדורים ושום דבר לא עוזר לי עד כי כך שזה גם מגיע למפסעות ואבר מין עד שזה גם מגיע לחתכים ולא יכולך לדרוך על כף הרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2013מציעה לחזור לרופא עור לבירור וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת לק ליבלותדנה17/07/2013
שלום
אני לא זוכרת שם של משחה שבאה עם מברשת ממש כמו של לק למריחה על יבלות, המשחה היא ניתנת רק במרשם רופא.
אין מושג איך לאתר את השם של שמשחה
אשמח אם תוכלו לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת לק ליבלות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר17/07/2013אולי ורומל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)