מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונזר עם רטין וחומצה גליקוליתמתעניינת07/08/2011
האם אני יכולה למרוח ברונזר על הפנים ועל הדקולטה כשאני משתמשת ברטין A וחומצה גליקולית?
הברונזר מחברת לוריאל מחקה את פעולת המלנין ומורחים אותו כמו קרם גוף ולאחר שעתיים נותן גוון שזוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונזר עם רטין וחומצה גליקולית - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011העור בטיפול ברטין A רגיש יותר, לכן סבירות של תגובה בלתי רצויה גבוהה יותר. מכאן השיקול הוא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהחלי07/08/2011
היי,
אני בת 22 בעלת עור בהיר מאוד. עד לפני כ-3 חודשים היו לי פצעים באיזור המצח (יש לציין שהאקנה כמעט הפסיק אצלי כבר לפני כשנה וחזר, ככל הנראה משילוב של תזונה לא נכונה ולחץ. עכשיו כאמור, לאחר טיפול במשחה, "התקף הפצעים" עבר). הבעיה היא שהכתמים של הפצעים לא עברו לחלוטין. מה גם שבמשך כמה ימים חיטאתי את הפצעים עם אלכוהול באחוז גבוה, מה שככל הנראה הגדיל את הסיכוי להצטלקות.
רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לתקן את פגמי העור? פיליג שטחי לא מומלץ? והאם יש משחה שיכולה לעזור? או אולי ראקוטן?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011בוקר טוב.
כמו שנאמר, כל מקרה בפני עצמו.לעצה טובה וטיפול מוצלך דרוש אבחון מדוייק, לכן עליך לפנות לרופא עור להיבדק אישית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בקרקפתשוקו07/08/2011
שלום רב,
אבקש לברר מהו הליך אבחון פטרת בקרקפת וכמה זמן עובר בין ההגעה לרופא עור עד לקבלת טיפול אפקטיבי.
משפחתנו מתגוררת בחו"ל. בתי, בת השש נדבקה כנראה בפטריה בקרקפת (טרם הגיעו תוצאות הבדיקה), אשר התפשטה על שטח גדול ושערותיה באזור הנגוע נשרו.
נראה כי הטיפול הניתן לה אטי ביותר ואינו יעיל כלל (במשך שלושה שבועות נמרחה משחה אחת שכעת הוחלפה באחרת לשלושה שבועות נוספים). לטענת רופא העור תוצאות המשטח יגיעו בעוד שבועיים ורק לאחר מכן ישקול טיפול תרופתי. בינתיים הפטריה ממשיכה להתפשט ואנו שוקלים להגיע לארץ לטיפול.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בצווארשיר07/08/2011
שלום רב.
לפני כשבוע החלו לי עקצוצים (ולאחר מכן שלפוחיות) בצוואר ובלוטת לימפה נפוחה מאוד שאף גרמה לי לכאבים בצוואר וקושי להזיזו. לאחר בירור אצל רופאת עור הבנתי שיש לי הרפס בצוואר.
בחיים לא יצא לי הרפס.איך זה הגיע לצוואר?,האם זה מדבק ומסוכן?,יכול לקרות מצב שכמו הרפס בשפתיים שחוזר בתקופות גם השלפוחיות בצוואר יחזרו בגלל ההרפס?
אשמח לקבל תשובות בהקדם,תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על התקרחותאופיר07/08/2011
היי יש לי שאלה
אני בחור צעיר שמקריח עד חצי מהקרקפת במפרצים.
יש כזה דבר "הפוך" מהסרת שיער בלייזר ז"א הצמחת שיער בשיטה דומה ממכשיר ולא השתלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על התקרחות - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011בוקר טוב.
לא, למיטב ידיעתי שיטה כזאת אינה קיימת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחההאני06/08/2011
היי..
אני בת 22 ולא עברתי הריון מעולם למרות זאת,
יש לי סימני מתיחה שכבר די התיישנו והפכו לבנים אבל עדיין מציקים.
שמעתי ששמן שקדים עוזר, האם אפשרי לראות שינוי בשימוש יום יומי בו ?
אפילו שינוי קטן?
או שהניסיונות יהיו לחינם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011שלום.
אין בידינו מידע בדוק לגבי יעילות של השמן בטיפול בפסי מתיחה. יחד עם זאת, שימון העור כן יכול לשפר את המצב במקצת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בגבא'05/08/2011
שלום ד"ר,
יש לי פצעים בגב קרוב ל3 שנים, אני בעוד שבוע מתייצב לצו ראשון,
רציתי לשאול אם הפצעים יכולים לעשות לי בעיות כלשהן ?
אני מדבר על להוריד פרופיל סעיף או משהו דומה.
*אני לא נוטל שום תרופות/משחות אני נותן לזמן לעשות את שלו ולמען האמת זה עובד די יפה, הפצעים הם ללא מוגלה הם סתם נק' אדומות, רוב הפצעים התייבשו.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוים לאורך הציפורנייםשירה04/08/2011
יש לי קווים לאורך הציפורנים, הן שבירות לעיתים נוצר חתך עד אמצע הציפורן, איזה מחסר קיים בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי גלי רדיורוצה להבין04/08/2011
שלום רב,
רציתי לברר בבקשה לגבי טיפול גלי רדיו בצלקות. הצלקות הם די שטחיות והם על הלחיים ובין הגבות. האם זה יכול למנוע צמיחת שיער (זיפים) על הלחיים? והאם זה גם יכול למנוע צמיחת גבות (אם עושים את הטיפול גם שם).
בנוסף, לגבי שינוי צבע קבוע, האם זה יכול לקרות אם מדובר בצלקות שטחיות?
אודה לתשובה מהירה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי גלי רדיו - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011שלום רב.
גלי רדיו זהו מושג מאד רחב וכולל אין-ספור מכשירים והתוויות, לכן לא ניתן לענות על שאלתך במדויק. ההמלצה היא לבקש ייעוץ של יועץ המכון, בו הציעו לך את הטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעקבות טיפול ב- VERRUMALשרון04/08/2011
שלום רב,
לבתי בת ה- 11 הופיעו פצעים רבים בפנים.
רופא עור שבדק אותה המליץ על טיפול ב- VERRUMAL פעם ביום.
למחרת יישום החומר בפעם הראשונה, בכל פצע הופיעה קליפה בצבע חום.
זה בסדר ? ניתן לקלף את הקליפה החומה ?
לפני מריחת החומר, יש לבצע ניקוי של המקום או מספיק לשטוף את הפנים ?
כרגע אנחנו יומיים לאחר תחילת הטיפול והכתמים מכוערים ביותר - הרבה יותר מלפני הטיפול.
תודה מראש על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס04/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעדיקלה04/08/2011
באיזור הכפל של האצבע נוצר עיגול גם ברגל ימין גם ברגל שמאל .כנראה מנעל לא נכונה.
כמו יבלת אבל זה כבר שנים
ולא עובר!
מצרפת תמונה שתמחיש .
שום דבר לא עוזר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס04/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות מכוויותנועה03/08/2011
כשהיה בני בטיול בדרום אמריקה לפני מספר חודשים יצא מהים וגילה 2 כויות על גב כפות ידיו. למחרת הופיעו שלפוחיות ענק. הוא טופל שם באנטיביוטיקה ואחר כך ניקזו לו את הנוזל וחבשו את המקום. מצ"ב תמונות מראה הצלקות שנותרו.
האם המצב הפיך?
האם הצלקות יעלמו עם הזמן או שדרושה התערבות?
מה האופציות הטיפוליות במצבו?
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
נועה03/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן בקיץדורית02/08/2011
שלום רב
אני סובלת מאקנה ובעיקר המון קומודונים שחזרו לאחר שלקחתי רואקוטן לפני שלוש שנים
אני מעוניינת לקחת רואקוטן פעם נוספת
האם הרופא ייתן לי להתחיל בקיץ?
האם השמש יכולה לגרום כתמים בפנים בתקופת נטילת התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנימי לאקנה בשילוב עם חיצוני
איילל03/08/2011הי, !
כשאקנה יוצא מן השליטה ובכלל לצורך מניע של אקנה יש להשתמש במוס ניקוי טיפולי לפנים לקטופיל של כצט.
הבעיה באקנה או בעור שמן היא בין היתר אי איזון של בלוטות החלב (בלוטות לקטיות) על פני העור ולכן הטיפול כרוך באיזון של בלוטות לקטיות בעור והגברה של רמת החומציות PH , מה שנימצא בקורולצייה (התאמה) עם (רגולציה- ויסות) ופינוי של חומצת החלב בעור.
מומלץ לא להשתמש בסבון פנים בסיסי (בעל חומציות נמוכה) אלא סבוון או תכשיר טיפולי לפנים אחר חומצי בעל חומציות PH3.5 ורצוי כמובן שהתכשיר יהיה מבוסס על חומצה לקטית.
איילהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן בקיץ - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס04/08/2011שלום, דורית.
למרות הדעיה הנפוצה, קיץ לא לא מההוה התווית נגד לטיפול ברואקוטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמא דואגת02/08/2011
שלום,יש לי ילדה בת 14 המעוניינת לעבור טיפול לייזר להסרת שיער באזור בית שחי ומפשעה-
קיבלה מחזור בגיל 13.שאלתי-האם טיפול כזה יכול להוות סיכון כלשהו?בברכה-אמא דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק בגיל 17!!!
ליאם03/08/2011שלא יטעו אותך במקומות מפוקפקים! רק מגיל 17 מותר! חייבים להמתין לסיום ההתפתחות ההורמונאלית, אחרת עלולה להיות צמיחה מוגברת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםמאור מירושלים02/08/2011
שלום.
יש לי שקיות וקמטוטי חיוך בולטים בעיניים.
השתמשתי בקרם של קליניק אך הוא יקר לי מאוד. הקרם של קליניק היה טוב.
אני מחפש קרם עיניים שהוא לא יקר , עד 70 שקל, והוא מתאים לעור צעיר בגיל 23
(אתם יודעים , יש קרמים שמתאימים לעור בוגר, אני צריך לעור צעיר).
על מה מומלץ במחיר של 70 שקל? תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ07/08/2011מאור שלום
אין כל דרך לענות לך , מכיוון שגם אם אצטט שמות מסחריים, בסופו של דבר ההתאמה הינה אינדוידואלית וניתנת לבדיקה רק לאחר ניסוי התכשיר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)