מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מור קליניקשלהבת20/08/2011
שלום לכולם!
מישהו מכיר את מכון "מור קליניק" הנמצא בראשון לציון? אני רוצה לעשות שם טיפול פילינג בינוני אך אינני מכירה את המוסד הזה ולא רוצה להסתכן.
אם מישהו מכיר,אשמח לדעת אם המכון מהימן.
תודה רבה וברכת כל טוב,
שלהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את הולכת למכון ? לכי לרופא !!
עינת23/08/2011זה נראה לך רציני ללכת אל מכונים !??? לכי אל רופא רציני שיש לו שם טוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקליןאורן19/08/2011
שלום..
יש לי קצת פיצעי אקנה בפנים והרופא עור נתן לי כדורים לפצעים בשם מינוציקלין 50 מ"ג פעמיים ביום.
השאלה שלי היא אם אני יכול להמשיך בטיפולי לייזר להסרת שיער?
תודה
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2011אורן שלום
אין מניעה להמשיך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראשים לבנים ועור מודלקנ'19/08/2011
שלום,
אני בת 22- למזלי, מעולם לא צמחו לי פצעי בגרות על כל שטחי הפנים, אלא שמאז גיל ההתבגרות ועד היום, הסנטר שלי נוטה להיות מודלק וצומחים עליו ראשים לבנים לעתים קרובות. הדבר קורה גם בתקופות בהן אני מקפידה לעשות 'טיפול פנים' מדי ערב, וגם בתקופות בהן פחות- אין כמעט הבדל.
האם אוכל לעשות משהו כדי למנוע הופעתם של פצעים על הסנטר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשים לבנים ועור מודלק - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2011שלום רב
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התאור שלך נשמע כאקנה ואם אכן כך הוא הרי שהפתרון לטווח ארוך הינו כדורי רואקוטן- ממליץ לגשת לבדיקה אצל רופא עור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף שומנירועי18/08/2011
האף שלי ממש שומני הוא כל הזמן נראה רטוב משמנוני משומן, גם באף עצמו וגם מצידיי האף.
שאני מעביר עליו את האצבע האצבע שלי ממש הופכת להיות שמנונית.
חלק מהרופאים אמרו לי שזה סבוריאה.
ניסיתי למרוח ספירט סליצל, וגם סבוקלם ושניהם לא ממש עזרו..
מה ניתן לעשות? זה ממש מפריע לי הדבר הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף שומני - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2011רועי שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ייתכן והפתרון לבעייתך הוא מינון נמוך של רואקוטן -כדור של 20 מ"ג פעמיים בשבוע. כמובן כי עלייך להתייעץ על כך עם רופא עור ולקבל ממנו מרשם.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לטשטוש צלקתשלומית18/08/2011
לפני כשבוע נפצעה ביתי בירך מזכוכית, במיון ביצעו לה הדבקה אך לצערנו הדבק נפתח וכיום ישנה צלקת מעט עמוקה.
ברצוני לשאול האם קיימת משחה כלשהיא ,לא משנה מחירה, היכולה לטשטש או לעדן את מראה הצלקת.
אשמח לקבל את עצתך המקצועית
תודה מראש
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לטשטוש צלקת - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ21/08/2011שלומית שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, קיימים מספר תכשירים במריחה לטיפול בצלקות אך בטווח של שבוע לא נשמע לי כי יש עדיין ריפוי מלא וקרוב לוודאי כי זה עדיין איננו הזמן להתחיל להשתמש בתכשירים אלו. ממליץ לפנות לרופא עור טרם התחלת השימוש.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקום והריוןשירלי18/08/2011
הי אני בשבוע 34+, הריון ראשון תקין (לאחר שהריון ראשון לצערי הסתיים בהפסקת הריון מאוחרצ מסיבה כרו\מוזלית )ולכן אני ממש ממש חרדה.
לאחותי יש מולוסקום קונטגיוזם, יש לה באיבר המין ויש לה בכתף. אני פוחדת שנדבקתי ממנה היות ויש לי גם פצעים שדומים לאקנה בהריון וגם כמה שאחרי שאמרו לה נראים לי דומה בבית החזה. ברור שאלך לבדוק זאת, בנרתיק לא ידוע לי שיש אבל לא ממש יכולה לראות...
עד שאלך לרופא שזה עוד שלושה שבועות אנא עזרתכם הכנה.
האפ זה חס וחלילה מסוכן לעובר?אני ממש פוחדת ורוצה לדעת אם חס וחלילה יש לאישה את זה בנרתיק בשליש שלישי מה ההשלכות?האם עושים ניתוח קיסרי?האם זה מסוכן לעובר?אם כן מה המשמעות שהוא יוולד עם כזה חס וחלילה או מה?
אנא עזרו לי כי ממש חרדה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס18/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר האי-מטרקיסמיכל18/08/2011
שלום,
רציתי בבקשה לברר: האם טיפולים במכשיר האי- מטרקיס(שעובד על גלי רדיו בין היתר) יעיל בהעלמת או שיפור כתמי מלזמה?
ושאלה נוספת: יש לי הרבה סימני מתיחה בבטן שהם כבר לא אדומים ובצבע לבן.
האם הקרם רטין A באמת יכול לשפר את המצב, או שהשיפור יהיה זניח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר האי-מטרקיס - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/08/2011רטין יכול לעזור במיקרה של סימני מתיחה אדומיים לגבי טיפול באימטריקס בשילוב של קרם הבהרה מקומי והחדרה של חומריי הבהרה במהלך הטיפול יתכן שיפור במלזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנה עבוראבי17/08/2011
יש כל כך הרבה טיפולים לצלקות אקנה איך אפשר לדעת איז טיפול הוא הכי טוב לקהי עור האם יש איזה שהוא ליזר לקהי עור או טיפול לגלי רדיו מה עדיף ומי מבניכם מומחה בתחום וטיפל בקהי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה עבור - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/08/2011טיפול בגליי רדיו ובלייזר בשיטת הפיקסל יכול לעזור במיקרים של עור כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקטן+יםיעל17/08/2011
התחלתי להשתמש בראוקטן לפני חמישה ימים (במינון של 20 מ"ג). רציתי לשאול האם אפשר ללכת לים (וכמובן לנסות להיחשף לשמש כמה שפחות) , לא יצא לי להיות בכלל בקיץ בים ודווקא עכשיו מתאפשר מבחינת החברים..
תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוקטן+ים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/08/2011מומלץ להימנע מחשיפה ממושכת לשמש ןלהשתמש באופן קבוע בקרם הגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים של פיודרמה גונרנוזוםהסקרנית17/08/2011
שלום
בשנת 2006 בערך פרצה אצלי מחלת בכצט עקב הפלה והותירה אחריה פצעים באזור הגפיים(רגליים).
נאמר לי שזה סוג של פיודרמה גונגרנוזום לקח כמה חודשים עד שהפצעים החלימו נסגרו .
נשארו לו צלקות בהתחלה בגוון אדום חום סגול מגעיל ביותר
ועם השנים הצבע התבהר .
כמובן ששנים לא חשפתי את רגלי ברבים או בים או בברכה .
כיום הצלקות קיימות אך בהירות יותר שאלתי היא האם אפשר להפטר מהן עי ניתוח אסטטי או פעולה כירורגית שזה יראה יפה יותר .
אודה לעצתכם בנושא
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים של פיודרמה גונרנוזום - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/08/2011קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית יש לבדוק את הצלקות לפני החלטה על אפשרות אם בכלל קיימת לשיפור אסתטטי במראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה. "וניקה" לנערהרוני16/08/2011
כבר רשמתי הודעה דומה בפורום הסרת שיער אבל מכיוון ואני צריכה תשובה דחופה וכמה דעות אז אשאל גם פה..
ביתי בת ה15 הורידה לראשונה שיער בשפה העליונה לפני שנתיים. מאז, היא נאבקת בהורדת השיער בצורה נוראית מכיוון והיא צריכה כל בוקר (כן, כל בוקר !) להוריד את השיער מכיוון והוא צומח בין לילה והוא נראה לעין. היא מתוסכלת מזה, וזה משפיע עליה מאוד. אני חייבת לעזור לה. רשמתי כבר שאלה בפורום אחר על הסרת שיער באפילציה והאם זה יעזור, אבל יש לי שאלה אחרת.
שמעתי על משחה, "וניקה", שאמורה לעקב את צמיחת השיער. אמרו לי שמומלץ להשתמש איתה כשעושים טיפול בלייזר או בקרן אור.
האם אפשר להשתמש בה בלבד? היא תעבוד בכוחות עצמה ? האם ייראו תוצאות ?
אני אובדת עצות אני חייבת לעזור לבת שלי ומכיוון שהיא בת 15 אני לא יכולה לקחת סיכונים עליה וגם אין לי כל כך כסף לבזבז.
אשמח לקבלת תשובה רק ממומחים. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה. "וניקה" לנערה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/08/2011שימוש בוניקה במקביל לטיפול הסרת שייער בלייזר או קרן אור משפר את תוצאות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי גילוחישי16/08/2011
יש לי פצעי אקנה בעורף ובצוואר בלבד
רופא עור המליץ לי לחטאות את המקום בספירט
האם זה יכול לשמש במקום או כמסייע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי גילוח - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/08/2011קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית באם מדובר בספירט סליציל הטיפול יכול לעזור במצבים קלים של אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות נגד דיכאון וראקוטןתמי16/08/2011
ד"ר שלום
האם אפשר לקחת תרופות נגד דיכאון עם ראקוטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות נגד דיכאון וראקוטן - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/08/2011קטי, בוקר טוב.
אפשר, אבל אם יש לך נטייה לדיכאון, מומלץ לשקול שוב ושוב האם כדאי לקחת רואקוטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדת!!!שירה16/08/2011
שלום רב,
מזה כשבוע אני מגרדת את רגליי (מהברך ומטה) ללא הפסקה! עד כדי כל שיורד לי דם ונהיו לי כתמים אדומים של עור יבש ברגליים.. ממה זה יכול לנבוע??
האם יש המלצה על משחה או מה שלא יהיה שיכול לפתור לי את הבעיה מידית?? כי בגלל שאני מגרדת על מקום מגורה כבר אז התוצאה היא עוד חלקים של יובש ואדמומיות..
אשמח להבין ממה הגירודים יכולים לנבוע ואשמח גם להמלצה!
ד"א, שמעתי שגרודים עיקשים יכולים לגרום לוורידים ברגליים לבלוט.. יש אמת בדבר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס16/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים שנגרמים מהחוםיונתן15/08/2011
יש אפשרות לטפל בפצעון על הפנים שנגרם מהחום/למנוע צמיחה של אחד כזה בכלל?
ורציתי לדעת, אם יש לי אקנה, האם בחום יצמחו יותר פצעונים?
(אני מדבר על החום של אילת אגב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס16/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)