מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חורים בפנים לאחר טיפול אפילציהמירב23/03/2011
שלום,
לפני חודשיים עברתי טיפול אפילציה באיזור הפאות ומאז יש לי עיגולים חומים דמוי פגמנטציה עם חורים ושקעים באיזור הטיפול..
לפני חודש רופאת העור הציע לי לקחת משחה של חב' אטלס שמטפלת בפגמנטציה (כנראה שלא שמה לב שישנם גם חורים) ואין כל שינוי
האם ישנה משחה מומלצת המטפלת בנושא החורים והאם זה יעבור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בפנים לאחר טיפול אפילציה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/03/2011מירב, שלום.
תאורך לא מאפשר לאבחן את בעיתך בודאות, אך בד"כ פיגמנטציה לאחר פגיעה בעור חולפת עצמונית. כמובן, עליך לדאוג לא להחשף לקרינת השמש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום-שעווה עדינה בפנים-פצעיםמממ23/03/2011
שלום..
יש לי קצת שערות על הפנים ואני מוציאה אותם כל חודש.. שמתי לב שמיד לאחר ההסרה יוצא לי פצעונים כאלה.. מוזרים והם משאירים לי סימן לתווך אורך (סימן אדום כי העור שלי מאד מאד רגיש) כשהתחלתי לייזר המצב היה גרוע עוד יותר מכייון שהייתי מגלחת קודם ואז הפנים שלי היו ממש מלאות בפצים..
מצד שני אני לא יכולה לא להסיר את השיער..
פעם אמרו לי שיש איזה משחה שמורחים לאחר מכן ואז לא יצאו פצעים... יש כאלה שלא יוצא להם בכלל..
אני ממש אשמח לתשובה כי זה חשוב לי! תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום-שעווה עדינה בפנים-פצעים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/03/2011שלום רב.
התופעה שאת מתארת די נפוצה. אכן ישנן דרכים לטפל בבעיה, אך לא קיימת נוסחה אוניברסלית שמתאימה לכולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות מאקנה ?רועי23/03/2011
אני בן 16 ויש לי אקנה בינונית + בעיקר באיזור המצח. אני כבר נוטל חודש כדורי מינוציקלין ויש שיפור אך זה לא הפסיק את היווצרות הפצעים.
בכל מקרה הבעיה אצלי שכל פצע הכי קטן משאיר לי סימן אדום-חום בולט וכהה מאוד.
ככה שגם שיש רגיעה מהתפרצות הפצעים יש לי מלא נקודות וסימנים על המצח.
רציתי לשאול האם הסימנים האלו (או לפחות רובם) יעלמו עם הזמן?
ועוד שאלה, לפעמים אני רואה גם חורים קטנים שנוצרים לי כתוצאה מהפצעים, האם החורים האלה יעברו ?
והכי חשוב - למה העור שלי נוטה להשאיר סימנים מהאקנה? הריי אני לא מחטט או מפוצץ את הפצעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות מאקנה ? - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011באופן כללי קיימים שני סוגים של "סימנים" שנשארים אחרי הפצעים- כתמים וצלקות.
כתמים נחשבים כבעיה הפיכה, צלקות- לא. לגבי הבעיות הספציפיות שלך לא ניתן לחוות דעת וירטואלית, מומלץ להתייעץ עם רופא העור שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה היריוןורדית22/03/2011
היי,
אני 3 שבועות לאחר לידה. במהלך ההיריון החלו להופיע לי פצעים (כמו אקנה) באזור החזה העליון והגב העליון - אזור השכמות,לאחר הלידה התופעה החמירה והפצעים התפשטו לי לאזור הצוואר,העורף ואף בגב התחתון.
הייתי אצל רופא עור שהביא לי כדורים מסוג רוקסו 150 פעמיים ביום.
אני לוקחת את הכדורים כשבוע ולא רק שאין הטבה אלא גם זה החמיר.
האם יש לכם המלצה לטיפול אחר/נוסף?
אני ממש מיואשת מהעניין - עוד מעט קיץ והתסכול גדול.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
פוסטינור23/03/2011נראה לי כדאי לך לחזור לרופא שיבדוק למה זה החמיר, אני אישית מעדיפה לא לקחת תרופות ואני שמה face it על פצעים וזה מייבש אותם ועוזר להם להיעלם יותר מהר. תרגישי טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהface it?
ורדית23/03/2011היי שירה,
תודה על התגובה.
אני חושבת שמה שיש לי הוא קצת יותר חמור מכמה חצ'קונים שFACEIT יעזור לו.
זה בכמיות גדולות..
נתקלת בעבר באקנה היריון? את משתמשת במוצר הזה גם בגוף ולא רק בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה של הרופאים??
ורדית23/03/2011תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפייס איט
פוסטינור03/04/2011אני משתמשת בג'ל שלהם לפנים ויש להם כאילו מוצר אחר שזה גם פייס איט אבל שבאמת מיועד לשטחים גדולים שאני שמה בגב אם יוצאים לי הרבה פצעים (יותר בקיץ..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס29/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה על הפנים?הדסה22/03/2011
אני בת 24 ובחודשים האחרונים מופיעים על פניי לסירוגין כתמים אדומים באותם מקומות ובאותו גודל על הלחיים ועל המצח, הכתמים מלווים ביובש ובגירוד מטריף שמוציא אותי מהכלים.
בנוסף גם אני סובלת מיגורדים בשוקיים ובירכיים ..
אני יודעת שעליי לראות ממוחה ואכן קבעתי תור אבל עד אז אני משתגעת.. יש משהו שיכול להקל על הגרד הזה?
אשמח לעזרתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפניםשיר22/03/2011
עור פני עם הסטוריה של אקנה. כיום יש לי מתחת לפני העור גושים קשים לא כואבים, אשר לא ניתן לנקז אותם .איך אפשר להיפטר מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הפנים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011קודם כל צריך לאבחן את טיב הגושים האלה- ציסטות? צלקות? גרנולומות? וכ"ד ורק אז לגשת לנושא הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קרם פניםיואב22/03/2011
שלום רב,
1. האם שימוש יומי בקרם פנים "נגד קמטים" אכן מונע קמטים?
2. האם אפשר להשתמש בכל קרם גוף, או שיש פטנטים אמיתיים?
3. האם יש ייתרון ממשי לקרם פנים שהוא גם מסנן קרינה?
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קרם פנים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011יואב, שלום.
לקרם קוסמטי קיימת הגבלה בעומק החדירה שלו, לכן השפעתו על הקמטים מוטלת בספק רב.
שאלה שנייה לא ברורה לי.
למסנני קרינה תפקיד חשוב למניעת נזקי שמש, אך לא כל המסננים יעילים במידה שווה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאליטל22/03/2011
שלום,
האם שימוש קבוע ברטאויט בפנים עלול לגרום לדילדול העור? או לנזקים מעבר ליובש והתקלפות העור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011ליטל, שלום.
זה תלוי במספר גורמים כגון ריכוז החומר, אופן המריחה, גיל המטופל, סוג העור, מצב העור בכלל ונוכחות נזקי שמש בפרט בתחילת הטיפול, עובי שלו וכ"ד, לכן אין תשובה חד משמעית לשאלתך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליטל22/03/2011
שלום, אני בת 31, הסרתי שיער בשעווה קרה באיזור העדין של העניים לכיוון סוף הגבה לפני כשבועיים מאז נהיו לי כמין חריצים לא עמוקים במיוחד באזור ונראה שהאזור מתקלף ונגלה עור עדין מתחתיו, האם הגיוני שבעקבות הסרת השיער גרמתי לנזק בלתי הפיך לאזור העדין הנ"ל? יש לציין שעורי חלק ללא קמטים כלל! שלא היו לפני כן.. מה נראה לך? מהם החריצים? והאם העור באזור יחזור להיות חלק?
אשמח לתשובתך שכן אני ממש לחוצה. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011ליטל, שלום.
כמובן ,לא ניתן לאבחן את בעיתך בלי לבדוקך אישית, לכן גם אין אפשרות להעריך עד כמה הפיך המצב, ממנו את סובלת. במקרה שלך רק בדיקת רופא עור עשוייה להבהיר את אופי וחומרת המצב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין וחומצה גליקוליתמתעניינת22/03/2011
שלום, מה חומצה גליקולית עושה לפנים?
מה היתרון בשילוב של חומצה גליקולית בבוקר ובערב רטין A ?
האם צריך לשים / להוסיף גם קרם לחות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין וחומצה גליקולית - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011שלום רב.
לא ניתן לענות לשאלת בקצרה. זהו נושא להרצאה שלמה. בגדול שני התכשירים מיועדים להצערת העור, כולל מרקם, גוון וכ"ד. בהחלט קיים אפקט סינרגיסתי בשילוב של השניים.
מכוון שבכל מקרה רטין A וחומצה גליקולית בריכוזים טיפוליים ניתן לרחוש רק במרשם רופא, אמליץ להתעדכן אצל אותו הרופא על כל מה שקשור לטיפול והשלכותיו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בקרקפתכרמית21/03/2011
שלום,
לבני בן ה 8 התחילה פטריה קטנה בשיער שמתבטאת בקצת קשקשים באזור,אך כאשר מנסים לנקות אותן מהשיער השערות יוצאות ואז יש מעין קרחת קטנה, יש לציין שאף פעם לא היתה לו פטריה בקרקפת.
לקחתי אותו לרופא עור והוא נתן לו משחת פוליקוטן,ציינתי בפניו שקראתי שמשחות לא עוזרות וצריך תרופה דרך הפה והוא אמר שאין צורך כי הפטריה הופיעה על שטח ממש קטן וכרגע אין צורך בטיפול אחר.
אני מאוד מודאגת ולחוצה מהטיפול שהוא קיבל ומפחדת שזה יתפשט,האם מקובל לתת משחה כזאת לפטריה בראש? אם לא מה מקובל לתת לילד בגיל זה?
לתשובתך המהירה אודה,
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס23/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
רעות - סינרון24/03/2011נופר שלום,
ראינו את שאלת על מכשיר ה me,
על-מנת להבטיח תוצאות של הפחתת שיער לצמיתות (89% הפחתה בצמיחת השיער אחרי 4 טיפולים) – יש לעקוב אחר פרוטוקול הטיפול המומלץ ל-4 הטיפולים הראשונים, תוך שמירה על הפרשים של שבועיים בין טיפול לטיפול וזאת על מנת ולנסות לפגוע בכל מחזורי השערה המשתנים בין זקיק לזקיק. במקרים מסוימים יהיה צורך ביותר מ-4 טיפולים, וזאת בשל השוני הפיזיולוגי בין אדם לאדם (סוג עור, גוון שיער, שלב צמיחת השיער). לאחר 4 הטיפולים הראשונים יש לטפל באזורים הרצויים בהתאם לצמיחת השיער ובהתאם למשך הטיפול המומלץ בכל אזור. עם ההתקדמות בטיפול תבחיני כי מרווחי הזמן בין טיפולי תחזוקה אלה הולכים וגדלים.
רעות סינרון (Syneron)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- me my elosנועה21/03/2011
שלום, שמי נופר אני בת 16 וחצי ואני מעוניינת לעבור טיפולי לייזר בכל איזורי הגוף.
ראיתי לאחרונה שנמכר ברשתות הסופר-פארם מכשיר חדש להסרת שיער me my elos.
המכשיר ניתן לשימוש ביתי ועצמאי, שעובד על שיטת ה-IPL ו-RF (גלי רדיו).
שאלתי האם יש סכנה בכך שאני אעשה זאת לעצמי ללא ידע מקצועי? האם לדעתך המכשיר יעיל וייתן תוצאות מספקות?
נאמר לי בנוסף שהטווח בין ארבעת הטיפולים הראשונים הוא שבועיים בלבד! האם זה הגיוני? הרי שבמכוני הלייזר יש לחכות חודשיים בין טיפול לטיפול על מנת שתהיה צמיחה מלאה.
אודה על תשובתך
נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום בעיה
תמר22/03/2011את יכולה לעשות לבד בבית. זה בטוח. פלוס החברה שעומדת מאחורי המכשיר (סינרון) וותיקה בתחום ואמינה ובכל המכונים הגדולים משתמשים המיכשור שלה.
יש לך טלפון שירות לקוחות שלהם באתר את יכולה להרים טלפון ויענו לך על כל השאלות אני בטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בנוגע לטווח שבין ארבעת הטיפולים
נועה22/03/2011שזה שבועיים בלבד? זה לא הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה יכול להיות??
אחת שיודעת:)24/03/2011אני לא מצליחה להבין איך מכשיר ביתי יכול להסיר שיער לצמיתות ואילו המכונים הגדולים והוותיקים בתחום הסרת השיער בלייזר, עם מכשירים עוצמתיים, מבטיחים רק הפחתה משמעותית של השיער ולא מתחייבים על הסרת שיער לצמיתות..
מישהו יכול להסביר איך זה הגיוני???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן
שני24/03/2011גם אני לא יודעת איך זה הגיוני ונראה לי שזו ששאלה על המכשיר פשוט עושה לו פרסומת. מאיפה היא יודעת עליו כל כך הרבה? ומאיפה צצה פתאום "תמר" שמתחייבת שהמכשיר בטוח ויודעת במה משתמשים כל המכונים הגדולים?
בקיצור, זאת פרסומת לאיזה מכשיר חדש. רוב הסיכויים שהמכשיר הזה יכול להוריד את מרבית השיערות, כמו במכונים הגדולים. לא יודעת שום דבר עליו חוץ מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
נועה24/03/2011תרשי לי לתקן אותך- אני ממש לא עושה פירסומת למוצר, להיפך, אני מפקפקת בו מאוד ובגלל זה נכנסתי לפה כדי להתייעץ.
למנהלי הפורום- אפשר בבקשה שמישהו יענה על השאלות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס30/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בידcoral20/03/2011
היי,
חברה שלי נמצאת באי בדרום אמריקה.
היא סיפרה לי שבשבועיים האחרונים התחיל להתפשט לה ביד נקודות סוג של פריחה...
היא שלחה לי תמונות צירפתי אותן אשמח אם תוכלו לעזור לי באבחון וטיפול הבעיה.
כמובן שהיא תתייעץ עם רופא כאשר היא תגיע לעיר מחר.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנציה לאחר ניתוח להסרת כלזיוןאיתן20/03/2011
שלום
לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת כלזיון בעיני השמאלית
לאחרונה הבחנתי בהיפופיגמנטציה לבנה שהופיעה מתחת לעפעץ והייתי מעוניין לדעת האם ניתן לטפל במשחה כלשהי לשם העלמת הכתם או שהתופעה אמורה לחלוף מעצמה
אשמח למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנציה לאחר ניתוח להסרת כלזיון - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2011איתן, שלום.
היפופיגמנטציה לאחר פגיעה בעור יכולה להיות הן הפיכה, הן בלתי הפיכה. לא ניתן לחזות זאת בודאות. חלק מסוגים של התופעה מגיבים לטיפול מקומי זה או אחר, אך המלצות קונקרטיות תוכל לקבל רק על סמך בדיקה אישית ע"י רופא העור שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהירות -רופא שיניים ממלאים קמטיםולרי20/03/2011
אני מזהירה את כל מי שחושב למלא את הקמטים בפניו שלא ילך לרופא שיניים כי זה לא תפקידו ! אני ברוב טיפשותי ותמימותי נתתי לרופאת שיניים מתל אביב למלא לי את קימטי הצחוק לצידי האף והיא עשתה לי אסונות בפנים שכבר חודש אני מתביישת לצאת מהבית ! המון עיוותים ושיטפי דם והחומר לא הוזרק למקום הנכון !
רופא שיניים הוא לא רופא ואין לו זכות למלא קמטים שיטפל רק בשיניים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אכלתי אותה אצל רופאת שיניים !!
ולרי29/03/2011שעשתה לי נזק במילוי קמטים----באמת כדאי מאוד להזהר -אסור ללכת להזרקה לרופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)