מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדפרין לטיפול בפיגמנטציהגל06/03/2011
האם משחת קרם מסוג אדפרין
יכולת לסייע במצב של כתמי עור כתוצאה משמש על עור כהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין לטיפול בפיגמנטציה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/03/2011מומלץ לשלב גם הידרוקינון בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת סבוריאה קרטוזיס מהפניםרותי06/03/2011
מה השיטה הטובה ביותר להסרת סבוריאה קרטוזיס מהפנים בגודל 0.5X0.5 ס''מ
כך שלא ישאר סמן או כתם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת סבוריאה קרטוזיס מהפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/03/2011ניתן להסיר בחנקן נוזלי ,מחט חשמלית ולייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת סבוריאה קרטוזיס ללא טיפול מכני
מיכאל15/12/2011האם ישנן אפשרויות להסרת סבוריאה קרטוזיז מהפנים ללא טיפול מכני/קריוא/לייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רותי06/03/2011קודם כל תודה
האם בשלושת האופנים האלה לא נשאר כתם על העור?
האם יש שיטה מעודפת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/03/2011בכל תלןי במיומנות של הרופא המטפל בלייזר ניתן להיות זהיר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיאס ובוטוקסמתעניינת06/03/2011
איזה חומר מהחומצות ההילוראניות כדאי למלא בחריצים שמעל השפתיים, הם קטנים מאד וקרובים לשפתיים. לטווח ארוך ולא רק לשנה שנה וחצי? האם רדיאס יעזור ולכמה זמן?
האם בוטוקס יכול להרים כפל שבצידי העיניים (לא הקמטוטים שידוע שבוטוקס מטפל).
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדיאס ובוטוקס - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/03/2011רדיאס מיועד למילוי קמטים עמוקים ויצירת נפחים, כגון עצמות לחיים וכ"ד ואינו מתאים לטיפול בקמטוטים סביב הפה. חומצה היאלורונית כן יכולה לעשות עבודה טובה בידיים טובות.
בוטוקס עשוי לשפר את עמדה הגבות ולמנוע את צניחתן, אך כל מקרה בפני עצמו. לפעמים, אם המצב מתקדם מדי ניתן להיעזר בהתערבות כירורגית בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוקולגן?
מתעניינת06/03/2011מה קורה עם קולגן? איזו חומצה הילורואנית מתאימה ולטווח ארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוקולגן? - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/03/2011קולגן כיום לא נמצא בשוק. בין חומצות היאלורוניות מובילות אין הבדל משמעותי בתווך ההשפעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגמתעניינת06/03/2011
שלום רב, התחלתי להשתמש מזה שבועיים ברטין A משולב עם הידרוקינון בלילה וביום חומצה גליקולית, לסירוגין ולפי תחושה של יובש, (לא סביב העיניים).
לאחרונה יש לי יובש רציני בפנים וקילוף עז עם עקצוצים ולא נעים. האם להמשיך לשים רק את הרטין כי הרגשתי שהחומצה היא שמאד מיבשת לי את העור, בבוקר אחרי הרטין הכל בסדר ובמהלך היום אחרי מריחת החומצה גליקולית, העור נהיה אדום נורא.
מה עושים? ואיך משתמשים? אני רואה שיפור מאד משמעותי בכתמים אך לא בקמטים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/03/2011אכן מומלץ להפסיק את מריחת החומצה וניתן לחדש את המריחה לסרוגין יום כן יום לא ולהפחית את הכמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה בהרחבה?
מתעניינת06/03/2011ברור שהפסקתי את המריחה של החומצה. האם הרטין יחמיר או ייטיב בימים הקרובים?
האם להמשיך את השימוש בשני הסוגים יום ולילה גם בקיץ? או אפשר רק עם קרם אחד ואיזה כדאי? יש חשיפה לשמש אך עם הגנה לא כל יום אך האם מספיק הקרם הגנה 30 כי אני נהיית אדומה מאד גם בצל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה בזמן רואקטן75B06/03/2011
אני לוקחת רואקטן ויש לי פצעים בגב ובפנים.
אני יכולה להסיר שעווה בגב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה בזמן רואקטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/03/2011לא מומלץ טיפול בשעווה בזמן לקיחת רואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם
75B08/03/2011ואם אני בכל זאת עושה?איך אני מזיקה לעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט10/03/2011את יכולה לגרום לכויה כימית וקילוף נרחב של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים לבנים על הידדניאלה כככ05/03/2011
אני בת 18 ,אף פעם לא היו לי מחלות עור ,בעיות כלשהן ..כלום!
שמתי לב על היד שלי (צירפתי תמונה ומסומן בעיגל איפה בידיוק על היד)
כתמים לבנים ,במיוחד כשאני יוצאת ממקלחת הכתמים אדומים ומגרדים ,כשהאדמומיות יורדת זה נראה כמו 2-3 כתמים בינונים ועוד כ5 קטנים שצבעם לבן בהיר,משתלב עם העור
שמתי לב לזה לפני כ3 חודשים ... לא כ"כ הציק לי אבל עכשיו אני מתעניינת מה זה יכול להיות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה
דניאלה כככ05/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה לא עלתה
דניאלה כככ05/03/2011יש בעיה
הכתמים נמצאים ביד ,לא בזרוע
קרוב לבית השחי,בצד השני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן להעלים סימני מתיחה מקושינג?חדווה05/03/2011
כ 5 שנים לאחר החלמה מלאה מקושינג, הסינדרום + ניתוח היפופיזה,
נכן להיום מוצלח ביותר
האים יש דרך להעלים את סימני המתיחה המציקים מאוד( !!!) על החזה והבטן??
במרכז לרפואה אסתטית הומלץ על שתל בשד (= הגדלה) שימתח את העור.
האמנם הגדלה תעלים את הפסים האדומים ?
האם יש דרך וודאית להעלימם ? גם באזור הבטן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להעלים סימני מתיחה מקושינג? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011ניתן לטשטש ולשפר אולם לא להעלים לחלוטין ניתן למרוח מקומית רטין כל יום בערב בנוסף עיי טכנולוגיית לייזר או גלי רדיו ניתן לטשטש ולצמצם את הסימנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חדווה05/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפוי פצעיםמיכל05/03/2011
שלום,
אני חולת סוכרת שמאוזנת. עברתי לפני שנה וחודשיים עקירה כירוגית של שן בינה כלואה
ועד היום המקום לא החלים אצלי ויש לי כאבים
הייתי אצל כמה מומחי פה ולסת ואף אחד לא יודע מה לעשות ואומרים שזה בגלל הסוכרת.
רציתי בבקשה לברר: האם ישנו מכשור רפואי כמו לייזר או גלי רדיו שיכול לגרום לריפוי מהיר יותר של החניכיים?
אני מורחת משחה רפואית שנקראת קורסידול ג'ל כבר המון זמן, ושאין שום שיפור.
בעצם, ניתן לומר שההחלמה נפסקה לאחר 4 חודשים וזה כבר הרבה זמן באותו המצב.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפוי פצעים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011עליך לפנות למרפאת פה ולסת בביח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר בפניםרננה ברששת05/03/2011
שלום ד"ר.
עברתי טיפול כימוטרפי במשך חצי שנה עם טקסול, כיום אני שישה חודשים לאחר הטיפול לצערי הרב,צמחו בפניי שערות דיי בולטות וארוכות באזור הלחיים, שאלתי היא האם ניתן להסיר את השערות בשעווה,משחה וכו.. ?
או להשאירם שהזמן יעשה את שלו.
תודה ויום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011ניתן להשתמש מקומית בקרם וניקה המאט את צמיחת השיער ולפנות לטיפול הסרת שיער עדיף אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עור כהים סביב העינייםמ.ש05/03/2011
שלום.
לפני כשנתיים החלו לי גירודים וכתמים כהים סביב העיניים.
הלכתי לרופאת משפחה תחילה והיא נתנו לי כדורים נגד אלרגיה אך זה לא שיפר ולא עזר בדבר.אח"כ ניגשתי לרופאי עור שונים והם נתנו לי משחות כמו : ultracontenol, elidel cetomacrogol. גם זה לא עזר.עד שבסופו של דבר הפנו אותי לרופא אלרגיה ביולי 2010. שם ערכתי בדיקות אלרגיה וגילו שאני אלרגית לג'וקים ולקרדית האבק. נתנו לי משחה שנקראת בקטרובן ואלוקום.אט אט זה החל להיעלם בהדרגה אך לא לגמרי. בחודש האחרון זה חזר באופן חזק יותר, וזה מגרד מאוד וכן יש אדמומיות חזקה מאוד ועל שטח גדול יותר מסביב לעיניים.
האם אתם מכירים את התופעה ו/או יודעים כיצד לטפל בה?
אודה מראש על תשובה בהקדם
נ.ב. עובדה שאולי תעזור לכם היא שאני עובדת בבית דפוס, למרות שרופא האלרגיה שלל אפשרות שזו הסיבה לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור כהים סביב העיניים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ06/03/2011מ.ש שלום
התופעה שאת מתארת נשמעת בהחלט כתגובה אלרגית. לא ציינת האם את משתמשת במוצרי עיניים שונים -גורם אשר בהחלט יכול להוות בעיה- והאם הפסקת את השימוש בהם בתקופה זו. לעיתים יש להחליף מספר תכשירים רפואיים עד שמוצאים את זה המתאים לפתרון הבעייה וייתכן כי עלייך להמשיך לעשות זאת, הן בכדורים והן בתכשירי מריחה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר
מ.ש06/03/2011איני משתמשת בשום תכשירים לעיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישחות עם רטין aורדית04/03/2011
לצוות הפורום שלום .אני בת 52 השתמשתי 3 חודשים במישחת רט-אויט ולקוסיד במשך 3 חודשים כל לילה ..בזמן השימוש היו לי תופעות כמו גרודים חזקים באזור האוזנים קילוף בעור ואדמומיות והעור שרף מאוד .חשבתי שאלה תופעות לואי רגילות והמשכתי להשתמש .לאחר שימוש במישחה העור הפך להיות דק. חסר חיים ונוצר רפיון באזור הפה והסנטר.העור שלי היה מוצק יותר . לדעתי היתה פגיעה בסיבי הקולגון של העור .(רדיקלים חופשים )האם זה נכון
.בחניות מצעים לי כל מיני קרמים למיצוק העור. מאחר שהפורום שלכם מאוד מקצועי .רציתי לדעת האם הנזק שנגרם לעור הוא בלתי הפיך ?. והאם בגילי יש אפשרות שסיבי הקולוגן היתחדשו והעור יחזור למצבו הקודם כמו לפני השימוש במישחות
אשמח לקבל תשובה בהערכה רבה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישחות עם רטין a - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011שימוש ברטין גורם להגברה ביצור סיבי קולגן והאטת ההזדקנות כנראה מרחת כמות רבה מידי של הקרם או השתמשת בריכוז גבוהה מידי שגרם ליובש ואיריטציה של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות על סימנית מתיחה בהריוןשני03/03/2011
שלום רב אני שבוע 38 להריון ויצאו לי ביומיים האחרונים שלפוחיות ופצעים על סימני המתיחה באזור הבטן זה מאוד מגרד ונהיה אדום כמו כוויה מה עושים והאם זה נורמלי בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות על סימנית מתיחה בהריון - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011מומלץ לגשת לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעהמתי03/03/2011
לדעתי, כבר רוב הנשים המבוגרות כבר התפכחו ויודעות שאין דבר כזה קרם שמעלים קמטים. יחד עם זאת, אני מבקשת לדעת על תפקיד הקרמים בטיפול המניעתי. כלומר, האם הקפדה על תכשירי לחות תמנע הזדקנות העור? ובכלל, האם יש טיפים חשובים נוספים שאפשר לתת לנשים (כמו המנעות מחשיפה לשמש) שהוכחו באמת כיעילים במניעת הזדקנות העור.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011ניתן להשתמש בקרם המכיל רטין או רטינול להאטת ההזדקנות בנוסף מומלץ שימון יום יומי ושימוש בקרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בפניםאנה03/03/2011
מה הטיפול הכי טוב לכתמים בפנים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמים בטכנולוגייתIPL
איריס לוי03/03/2011שלום רב,
בטכנולוגיית ה- IPL ניתן להעלים / להבהיר כתמים מופשטים או כתמים ממוקדים ומקומיים, בהתאם לגוון הכתם, לצבע העור ולגיל המטופל. בטיפול בכתמים, אנרגיית האור ההופכת לאנרגיית חום הנקלטת במלנין שבתוך הכתם מבהירה רק את הכתם עצמו מבלי לגרום נזק סביבו.
ימים ספורים אחרי הטיפול הכתם נעשה כהה יותר, ולאחר מכן הצבע הכהה יורד והעור מתבהר. אחד היתרונות העיקריים של הטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.
הטכנולוגיה המתקדמת והמיושמת ב- IPL מתאפיינת ברמה בטיחותית גבוהה. אין צורך בשימוש במשחת אלחוש והרדמה.
במקביל לטיפול בטכנולוגיית ה- IPL מומלץ טיפול משמר בבית עם תכשירים / קרמים להבהרה:
"Bleaching Cream" פעולתו של הקרם היא ישירות על המלנין, פיגמנט הצבע של העור הנמצא ברקמת האפידרמיס שהיא שכבת העור העליונה. מייד למגע העור עם הקרם המכיל את תמצית הנופרים הטבעית, מהולה במרקם המשחה, נדחה המלנין וכן עודפיו המרוכזים בכתם, אל תוך עומק הדרמיס, שכבת העור התחתונה ונעלם מפני שטח העור.
כתבות נוספות ומידע רב ניתן למצוא באתר הבית שלי.
"Bleching Cream" - יתרונו על פני מוצרים מתחרים אחרים ... ניתן לצאת אתו החוצה, אין צורך להסתתר מהשמש ובלבד שתמרחי קרם עם חסם שמש שהוא אחד מהתכשירים הכלולים בערכה.
יתרונות נוספים: *אין צורך במרשם רופא כדי להשיגו. * ניתן להשתמש בו בבית, בחוץ ואף בשמש *המשתמשות בתכשיר יכולות לוותר על קרם הלחות שלהן היות והוא מכיל אחוז ניכר של מרכיבי לחות לדחיית תהליך הזדקנות העור (אנטי אייג'ינג).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011הטיפול הפשוט ביותר הוא שימוש בקרם הבהרה עלייך לפנות לרופא העור לקבלת מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר הסרת שיערטולי02/03/2011
שלום,
אני די בטוחה ששאלה זו נשאלה אין ספור פעמים ...אבל אני אשאל שוב:-)
כאשר אני מורידה שער מעל הפה (שפם.....) צומחים לי בני צידי הפה פצעים קטנים ואדומים שלעיתים נראים כמו ממש חצקונים ולפעמים מדובר בצמיחה ממש ממש ממש גדולה (ביחס למקום בו הרדתי את השיער בפועל)
האם יש דרך למנוע?
כאשר הם מופיעים...מה לעשות?
כל מידע לתקבל בברכה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר הסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011ל\יש להימנע מגירוי חזק של העור בעת הסרת שיער ניתן למרוח מקומית קרם אפלומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)