מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול משולב בפסוריאזיססיוון11/04/2010
אבא שלי סובל מפסוריאזיס והרופא עור נתן לו מרשם למשחה שקוראים לה דייבובט.
הבנתי שאפשר לשלב את הטיפול בדייבובט עם טיפול פותוטרפיה, האם אתה ממליץ על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימים ברגליםאיה11/04/2010
שלום רב, יש לי בעיה של נימים מאוחד מכוערים ברגלים, שמעתי על הזרקת כסף וגם על טיפול בלייזר מה משניהם עדיף, או שיש פיתרון אחר שלא שמעתי עליו?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=59 id=link]כירורגית כלי דם, ורידים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול יעיל לבקר נבוסדור10/04/2010
שלום רב,
מעל 8 שנים אני "רודף" אחרי טיפול יעיל למחלה ולא מוצא.
כל הפלסטיקאיים, רופאי עור ולייזר מתנערים מטיפול בנגע בטענה שאין תוצאות טובות.
אולי יש לכם מה לחדש לי בנושא? אני מוכן לטוס גם לחו"ל לטיפול יעיל שאולי לא קיים בארץ
בנוסף, איך זה שלא נמצא בארץ טיפול יעיל במשך עשרות שנים, שהרי רפואת העור והפלסטיקה רק מתקדמת כל שנה. ייתכן שזה מהסיבה שאין רווח כלכלי מטיפול בבעיות מהסוג הנ"ל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקר נבוס
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010דור שלום
לצערי, אין לי מה להוסיף לך על מה שנאמר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום לפנים וכתמים כהיםהילה10/04/2010
יש לי וטיליגו בעור.
לפני חודש השתמשתי בסרום (ירוק) לפנים של חברת פרמייר. לאחר מספר פעמים של שימוש 3-4)
הרגשתי בפניי פריחה אדומה וגירודים בפנים - לכן הפסקתי את השימוש למספר ימים.
שוב השתמשתי במוצר ושוב הרגשתי גירודים ופריחה לכן הפסקתי לחלוטין להשתמש במוצר.
לצערי הרב, לאחר יומיים בערך הופיעו כתמים כהים בצדי הפנים.
הכתמים מאז לא יורדים ואינם מתבהרים.
אני חייבת לציין שלא השתמשתי במוצר חדש בכלל למעט הסרום הזה.
אני נוהגת להשתש בקרמים טבעיים של חברת "קדם" שהם על בסיס שמן זית והם מעולים. מאז שיש לי וטיליגו אני מאוד נזהרת מלהשתמש בחומרים כימיים העלולים לפגוע בעורי שהוא רגיש יותר.
כיצד אפשר לטפל בהסרת הכתמים לאור העובדה שיש לי וטליגו?
אודה לעזרתכם האדיבה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום לפנים וכתמים כהים
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010רונית שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר, אך אוכל לציין באופן כללי כי הסרת כתמים אינה קשורה לויטיליגו.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סמני מתיחה בגיל 15.5דורית10/04/2010
שלום, אני בן 15.5 ויש לי מספר סימני מתיחה בדפנות הבטן התחתונה ובגב העליון. רציתי לדעת האם אפשר קודם כל לטפל בזה, ובמה זה כרוך? עדיין לא הלכתי לרופא עור ואני שוקל על כך.
בתודה, רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010רון שלום
באופן כללי אוכל לומר כי ניתן לטפל בסימנים אלו , אך תשובה ספציפית יותר תוכל להנתן רק לאחר ראיית הממצאים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה בגיל 14סימני מתיחה10/04/2010
אני סך הכל בת 14 ויש לי המון המון סימני מתיחה בירכיים, בישבן ובבטן התחתונה ובנוסף צלוליטיס.
זה ממש ממש מציק לי אני לא יכולה ללבוש בגד ים עם חברים ולא בטיולים שיש מבית ספר.
עד לפני חצי שנה התעמלתי הרבה ועשיתי ספורט וריקוד , ולאחר מכן היתה תקופה ארוכה שלא התעמלתי כי היה לי בעיה ברגל . לאחר מכן חזרתי לספורט קבוע, ונהיו לי המון סימנים וצלוליטיס וניראלי שזה משום שהפסקתי להעמל והשמנתי.
מה אני יכולה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבשרומי09/04/2010
שלום,
שמי רומי לפני שבועיים עשיתי ניתוח בעיניים בהרדמה מלאה.
כשהתעוררתי שמתי לב כי על פניי חומר צהוב (אני נוטה להבאמין שמדובר בפולידין)
יומיים לאחר מכן התחיל להיות לי על הפנים עור יבש במקוומות מסויימים גבשושיות האם יש קשר לפולידין? או לאיזשהם חומרים ששמו לי בזמן ההרדמה..... אגב עבר שבוע ולא עבר!
אשמח לתגובה רומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010רומי שלום
מבלי להתעמק בפרטי המקרה, נראה לי כי אין קשר בין הדברים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת בבקשהאור09/04/2010
שמתי לב שיש לי כמו צלקות כאלה בבטן בשני הצדדים של הטבור ניראלי שזה ביגלל שינוי משקל וזה מאוד מציק לי רציתי לדעת אם יש טיפול שיכול לעזור בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010אור שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה ומינוציקליןנעמי08/04/2010
שלום ,
השתמשתי במשך חודשיים וחצי במינוציקלין 100 מ"ג .ראיתי שיפור משמעותי כבר אחרי 3 ימים.
אחרי החודשיים וחצי האלה , נסעתי ושכחתי לקחת איתי את הכדורים , אז יצא מצב שלא לקחתי אותם במשך 4 ימים , וגם באותו שבוע קיבלתי מחזור.
בזמן שלא לקחתי את המינוציקלין נהיו לי פצעים קטנים (יותר דומה לחררות כאלה)באיזור של האף ומסביב לפה .
אני ממשיכה לקחת את המינוציקלין , אבל זה לא עוזר .
תמיד הי לי פנים חלקות , אולי רק פה ושם פצעונים לא רציניים.
זה נורא מטריד אותי .
מה אני יכולה לעשות ?
בבקשה תעזרו לי .
התייאשתי ושום משחה לא עוזרת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ומינוציקלין
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010נעמי שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקוה שקשור..זקוקה להמלצה לדאורדורנטדידי12308/04/2010
נטול אלומיניום, נטול ריח/בושם ונטול אלכוהול.
חשוב ש-לא- יהיה אנטי פרספירנט.
השימוש הוא למניעת פיגמנטציה (נוספת) שיש לי באיזור בית השחי.
תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר עור
נעמי08/04/2010אני יודעת שיש לד"ר עור דאודורנט רול און כזה ועוד כמה מאותה סידרה .
אני אישית משתמשת בדאודורנט רול און מהסידרה שלו ואני מאוד מרוצה .
מקווה שעזרתי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לדאודורנט
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010דידי שלום
מכיוון שאינני נוהג להמליץ על תכשירים מסחריים בפורום זה, את יכולה בהחלט להתייעץ עם הרוקחים בפארמים .
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימים בפניםמיטל נ08/04/2010
כתוצאה משעווה בפנים נוצרו על פניי מלא נימי דם , מה עלי לעשות ומה הטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010מיטל שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, הרשי לי להניח כי נימי הדם הם קרוב לודאי על רקע גנטי. את אלו ניתן להסיר בדרך כלל בשימוש בלייזר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנימיםא08/04/2010
שלום,
כיצד ניתן לטפל בנימים שעלו על פני העור (נקודות אדומות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנימים
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010שלום רב
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות במצחיואב08/04/2010
לפני מספר שנים קיבלתי מכה במצח וכתוצאה מכך חלק קטן מהמצח התנפח .. רציתי לדעת אם י משפחה או משהו אחר שניתן באמצעותו להוריד את הנפיחות ?
תודה, דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות במצח
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010דניאל שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה שלא יורדת + עצמות מובלטות
ישראל02/10/2010לפני מספר שנים קיבלתי מכה במצח מהפינה של השולחן
כתוצאה מכך גדלה לי מעין גולה שמנונית של חצי ס"מ מעוגלת על המצח בולטת מעט
אך עם האור והצל היא נראת לפעמים בולטת יותר ...
רציתי לדעת אם יש משחות נגד תופעה זאת
ולאיזה רופא עלי לפנות לקבלת טיפול מתאים
עוד שאלה מטרידה מאז ומעולם המצח שלי מעל איזור העיניים היה יותר בולט מעין שני עצמות שמקנות לחזות הפנים מראה חזק ורציני
בשנים האחרונות העצמות האלה גדלו מעט ויוצרות לי צל על העיינים מה שניראה מרחוק כאילו יש לי פזילה באחת מהן אך למעשה זה הצל שיושב לי על אחת מן העיניים
האם יש טיפול לבעיה זאת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידהקופל07/04/2010
לילדתי בת השנתיים יש כתם אדום בין העניים כיצד אדע אם זה כתם מסוג נשיקת המלאכים או המינגיומה או כתם פורט?מי עדיף בהבחנה רופא עור או פלסטיקאי?אודה לתשובה מהירה והאם יש אתר עם תמונות ברורות של הכתמים והסברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010קופל שלום
בשלב ראשון עדיף לפנות לאבחון אצל רופא עור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבןיוסי07/04/2010
בן 24
לאחרונה צצים לי בשיער המון שיערות לבנות בראש............
השאלה שלי האים זה עקב הזדקנות השיער?
2. למה זה קורה?
3.מה קורה טכנית בשורש השערה שגורם לזה?
4.האים זה ניגרם בגלל תזונה מסוימת?
5.מה ניתן לעשות אים אני רוצה לתשתש אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן
ד''ר צחי שלקוביץ11/04/2010יוסי שלום
תופעות אלו הינן גנטיות . לטשטש אותן ניתן במגוון אמצעים אסתטיים המוכרים במספרות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)