מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב!lin04/03/2010
אתמול בערב ביקרתי אצל רופאת עור, במטרה להיפטר מיבלת בעקב הרגל.
הרופאה צרבה את היבלת בחנקן, אמרה שיתנפח ויהפך לבלון עם מים ולאחר מכן יש צורך לפוצץ את הבועה.
טרם עברו 24 שעות, אך מלבד כאב באיזור- לא התנפח המקום, ולא הגיע למצב של בועה.
האם בגלל שהאיזור קשיח, לוקח לזה זמן להתנפח? או שהטיפול לא היה אפקטיבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ד''ר צחי שלקוביץ07/03/2010לין שלום
אין דרך לדעת . בכל מקרה יש לפנות לרופאה למעקב ולטיפול חוזר בהתאם לאבחנה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לעינייםנתנאל01/03/2010
יש לי צבע כהה מתחת לעין איך אפשר להיפטר מזה?
אגב אין למשהו במשפחה שיש לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור מתחת לעניים
ד''ר מיכאל שוחט02/03/2010עלייך לגשת לאבחון רופא במידה ומדובר בפיגמנטציה אמיתית ניתן להבהיר את האזור עיי שימוש בקרם הבהרה לעיתים יש צורך בפילינג כימי או לייזר בנוסף בחלק מהמיקרים הזרקה של חומר מילוי יכולה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לזהות אדמנתחיים28/02/2010
האם יש ביופסיה או בדיקות דם היכולים לומר שיש לי אדמנת Erythema ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס01/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל28/02/2010
שלום רב, מזה כשנה יש לי שינוי בצבע הציפורניים ברגל ימין בלבד: באגודל מופיעים מעיין חריצים לרוחב הציפורן והציפורן שבירה, בשתיים מהאצבעות הנוספות יש מעיין צבע לבן בציפורן. שאר הציפורניים כמקודם. בנוסף, מדי שנה בתקופת הקיץ מופיעות לי שלפוחיות קטנטנות רק על רגל ימין בין האצבעות (המגיבות למשחה נגד פטריות). בדיקות דם חזרו תקינות (כולל ברזל ותפקודי כבד). בדיקות לגילוי פטריה בציפורניים חזרו תקינות גם כן.
אשמח לשמוע חוות דעת...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס01/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנור הלוגןמירב28/02/2010
שלום,
האם תנור הלוגן סטנדרטי (3 גופי חימום) פולט קרינת אולטרא-סגול?
אם ישבתי ליד התנור כ-4 שעות ביום במשך שנה, האם ייתכן שהדבר גרם לנזק לעור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפלגרהחיים28/02/2010
חג שמח
הייתי רוצה לדעת מה הטיפול לפלגרה בעור??
והאם הטיפול יעיל ויעביר את המחלה והפריחות בעור??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה27/02/2010
מה עושים עם המון המון סימני מתיחה בעקבות הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר צחי שלקוביץ28/02/2010גל שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, קיימים מספר טיפולים כגון מריחת קרם טרטינואין וכן לייזר במצבים מסויימים, אך כמובן שיש לראות במה מדובר לפני שניתן לתת תשובה מדוייקת.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת ראשים שחוריםחן27/02/2010
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל יש לי שאלה:
יש לי עור פנים נקי יחסית, ללא בעיות של שומן ויותר מדי פצעים (רק בזמן הווסת החודשי הם יוצאים ונעלמים אחר כך), אני משתמשת בסבון פנים + מי פנים + קרם פנים + מסיכה לפנים של ד''ר פישר מסדרת YOUNG לעור צעיר - מעורב/שמן
לאחרונה גיליתי שיצאו לי כמה שחורים, בערך 3-5..ואמרו לי שקוסמטיקאית יכולה להוציא אותם, הבעיה היא ששמעתי רק רע על טיפולי פנים, רציתי לדעת האם יש טיפול פנים נקודתי שמוציא שחורים מבלי לערב את כ-ל הפנים, או שאני בכלל מתבלבלת והטיפולי פנים האלו זה משהו אחר לגמרי, הייתי רוצה שתעשו לי סדר בראש, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשים שחורים
ד''ר צחי שלקוביץ28/02/2010חן שלום
כל הדברים "הרעים" ששמעת על טיפולי פנים הינם למיטב נסיוני אגדה. מרבית המטופלים שאני מפנה לטיפולים קוסמטים חוזרים מרוצים מאוד ולכן אינני רואה כל מניעה לביצוע הטיפולים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף ע"י גילוחמורן27/02/2010
ידוע לי שגילוח עושה מעין פילינג עדין לעור.
האם יש הבדל בין סכין לבין מכונת גילוח בהקשר זה?
האם העובדה שהסכין מגלח קרוב יותר ממכונת גילוח אומרת שהפילינג שהוא עושה טוב יותר?
ושאלה דומה אך לא בדיוק: האם לדעתך משחת רטאויט עושה פילינג טוב יותר מגילוח?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח
ד''ר מיכאל שוחט27/02/2010גילוח אינו מיועד לפילינג אלא להסרת שיער במכונה הפגיעה בעור קלה יותר טיפול בראטויט יכול לגרום לקילוף עדין של העור ולהאטת ההזדקנות לא מומלץ להשתמש בקרם כגורם לפילנג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות כמו כוויותריטה26/02/2010
לפני שלשה שבועות בתי עברה טיפול ראשון להורדת שיער בלייזר ברגליים, לא היתה שום תגובה לטיפול. לפני יומיים ראיתי שבאחת הרגליים יש כמה נקודות אדומות שנראות כמו כוויות.
האם יש מצב שזו תגובה ללייזר לאחר שלשה שבועות?
לתשובתכם אודה
ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט27/02/2010קשה לתת תשובה ללא בדיקה אבל סביר להניח שאין קשר לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלווני להזעת יתר בהריוןאמא לעתיד26/02/2010
שלום
אני סובלת מהזעת יתר בכפות ידיים ורגליים מגיל צעיר. בחמש שנים האחרונות הנני מטפלת בבעיה באמצעות זרם גלווני (יונטופורסיס) עם הקלה משמעותית. חשוב לציין כי הדבר הכרחי למקצוע שלי. למיטב הבנתי קיים איסור לשימוש בזרם בזמן הריון. הייתי מעוניינת לדעת היכן הבעייתיות של השיומש בזרם חשמלי בעיקר על רקע העובדה שניתן להשתמש בזרמים דומים (?) עם מכשיר ה-tens בזמן הריון ולידה (והוא בטוח ומאושר ע"י משרד הבריאות).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונטופורזיס
ד''ר מיכאל שוחט27/02/2010לא נראה לי שיש בעיה עם הטיפול בהריון ואולם ניתן להתייעץ עם אחד ממרכזי המידע לטיפולים תרופתיים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשיםלאה26/02/2010
אם למישהו יש קשקשים אז זה לכל החיים או שמטפלים בזה תקופה מסויימת וזה עובר?
והאם קשקשים גורמים לנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים
ד''ר מיכאל שוחט27/02/2010קשקשים יכולים לחלוף ואינם גורמים לנשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת היקפיםלילי25/02/2010
שלום רציתי לשאול האם הצרת היקפים באולטרא סאונד יכולה להיות אפקטיבית במקרה של זרועות שמנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת היקפים
ד''ר מיכאל שוחט27/02/2010בחלק המיקרים כן ואולם לעיתים יש צורך בהתערבות כרורגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי פגמנטציה חומים כהותgil25/02/2010
מזה מספר שנים התחלתי לגרד בשוק של רגל ימין ולפתע החלו להופיע לי כתמים חומים שעם השנים הלכו והתפשטו לאורך כל השוק. לאחרונה התופעה עברה גם לרגל שמאל וגם שם נוצרו לי כתמים חומים והגירודים ממש הורגים אותי וכל פעם שאני מגרדת בשטח שלא נגוע בכתמים, נוצרים כתמים חדשים. הגירוד והכתמים בלתי נסבלים ולא נעים לי ללכת עם מכנס קצר מאחר והם בולטים. מה עושים, איך אפשר לעצור את זה ולהעלים את הכתמים האלה.
דבר נוסף, איך קוראים לתופעה הזו של גירוד וכתמים חומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט27/02/2010עלייך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית על יופיאסי25/02/2010
שלום,
אני בטח אשמע קצת מוזר, אבל מילא,
אני בן 26, ואני לא מרוצה מהמראה הכללי שלי, ואני לא מוצא משהו שאני יכול להצביע עליו כפגם אסתטי כזה או אחר, פשוט במראה הכללי אני לא מרוצה, וזה ממש מבאס לי ת'חיים..
עם מי אני יכול להתייעץ בנושא כזה ? מנתח פלסטי אחד אמר לי שאין שום דבר שאני צריך לעשות..
אז מה כן אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי
ד''ר מיכאל שוחט27/02/2010בכדי שאפשר יהיה לעזור עלייך להיות יותר ספציפי ובכלל היופי מגיע מבפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)