מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש גם מכשירים לבית...
ניר08/02/2011קראתי לא מזמן כתבה בדה מרקר על מכשיר לבית שנקרא מי, מישהו שמע או ניסה אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות שנתקעות בעור ועושות פצעיםאייל14/04/2010
אהלן, יש לי בעייה חוזרת של שיערות עור הפנים שגודלות לתוך העור ועושות לי פצעים.
הבעייה קיימת בעיקר באיזור הצוואר (החלק הגבוה של הצוואר שקרוב לסנטר) אבל לפעמים גם במקומות אחרים על הפנים.
אני מתגלח עם סכין גילוח.
מה עליי לעשות כדי להיפטר מהבעייה או לצמצמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010הטיפול המומלץ הוא הסרת שיער בקרן אור או לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
אייל16/04/2010אני לא רוצה להוריד את השיערות לצמיתות...האם שימוש במכונת גילוח במקום בסכין יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונת גילוח
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2010אכן טיפול שכזה יכול לעזור ניתן גם למרוח מקומית רטין a
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר ביתי נגד התופעה
א21/04/2010125 מ"ל אלכוהול, 15 כדורי אספירין מומסים ותמצית של ממליס. טוב גם נגד פצעי גילוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת היקפיםקרן14/04/2010
שלום
אני לא בטוחה אם זה הפורום הנכון אבל לא מזמן נתקלתי בטיפול להצרת היקפים במקום ברמת החייל שנקרא אפיל ורציתי לדעת בדיוק מה זה הטיפול הזה ומה הוא כולל. אני לא שמנה מאוד פשוט יש קצת מקומות בבטן שהייתי מעוניינת להיפטר מהם, האם טיפול כזה מתאים בשבילי?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת הקפים
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010לשם קבלת פרטים עלייך לספק יותר אינפורמציה לגבי המכשיר סביר להניח שמדובר במכשיר אקסנט של חברת עלמה לייזר העובד עיי חימום של גלי רדיו ויכול לגרום למיצוק של העור ובחלק מהמטופלים גם להצרת הקפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסשלומית14/04/2010
שלום. א
בקש לדעת אילו טיפולים קיימים היום לטיפול בנגעי פסוריאזיס? (מצב קל, נגעים רק בגפיים)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוראיזיס
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010קימים טיפולים רבים מומלץ לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור ואבק - חסרת אוניםנועה14/04/2010
שלום רב.. שמי נועה אני בת 23.5 מתל אביב-מרכז.
כבר שנתיים.. שיוצא לי על כפות הידיים.. כל מיני פריחות שמגרדות..
כבר שנה שהתחיל לצאת לי גם מתחת לעין ימין (מאוד לא יפה)..
וגם באזור הצאוור.
הייתי אצל רופאת עור. היא נתנה לי מליון משחות וכדורים.. לחודש.. לקחתי.. זה עבר במידה מסוימת.. ואחרי חודש זה חזר..
אחר כך הלכתי לעוד רופא עור והוא נתן לי בדיקת דם של אלרגיה.. הבדיקת דם יצאה ממש ממש גבוה... באופן קיצוני שאפילו הוא התפלא.. ואז הוא שלח אותי לפרופסור.. לבדוק את העניין..
ובנוסף נתן לי משחה לשים מתחת לעיין.. כי זה לא נראה אסטתי ככה..
ושוב כדורים.. ל 10 ימים ושוב אחרי 10 ימים הכל חזר..
הייתי אצל הפרופסור שעשה לי את הבידקה לאלרגיה..
הוא עשה לי את הבדיקה ואמר לי להמתין בחוץ.. לא עבר דקה.. וכל היד שלי התנפחה לצבעים אדום ולבן בצורה קיצונית.. וממש גירדה.. חזרתי עליו והוא אמר שזה אלרגיה לקרנית האבק..
בנוסף, לא מזמן ניקתי אבק ונכנס לי אבק לתוך העיין.. ועל הלבן של העיין התנפח לי .. באותו רגע.
על המכתב הפרופסור רשם "אלרגיה קיצונית לאבק" - משהו כזה..
וזהו.. כל הזמן נותנים לי כדורים ומשחות לתקופה מסוימת.. ואז זה חוזר..
עכשיו יצא לי גם בגב.. שתי עיגולים גדולים ומרגדים רצח..
ואני שואלת את עצמי. אין דרך לפתור את הענין?
אין איזה זריקה שתוכל לעקל עליי?
ואם כן.. למה הם לא נתנו לי אותה?
אני מאוד חסרת אונים ומאוד סובלת מ י זה..
אני מאוד אשמח לתשובה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי קעקועאוש13/04/2010
שלום רב.
עשתי קעקוע בפרק היד
חודש לאחר מכן חזרתי ועשיתי שוב על מנת לתקנו.
התוצאה הסופית- לא מוצאת חן בעיני ואני מעוניינת או להסיר או לקעקע בשלישית.
השאלות:
1. עד לאן חודר הדיו?
2.האם מקעקע יכול לחדור עמוק מידי (מדובר בפרק היד, מקום עם מעט עור ומעל ורידים)?
3.כמה פעמים אפשר לעבור על אותה פיסת עור עם קעקוע (אם אעשה שוב אז הדיו יהיה שחור על האדום שיש לי עכשיו- האם השחור יכניס את האדום עוד יותר פנימה, כטילו מה קורה עם הדיו שכבר בפנים?
4.הסרה כירורגית- מעבר לצלקת, האם עלולה להזיק לביצועיי בנגינת גיטרה?
5.הסרה בלייזר- ראיתי וידאו, זה נראה מאוד פולשני- מה הכי פחות טראומטי -לייזר, הסרה כירורגית או קאבר של קעקוע נוסף?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010ניתן לטפל בלייזר מדובר בסידרה של טיפולים אחת לחודשיים הטיפול אינו פולשני והרבה פחות טראומטי מטיפול כרורגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לא ענית לכל שאלותיי
אוש18/04/2010אנא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקעקוע
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2010העומק של הקעקוע בדכ 1 עד 3 ממ אין נזק תיפקודי לאחר הסרה בלייזר וזאת במידה והטיפול בוצע בצורה מקצועיית ללא סיבוכים לגבי קעקוע נוסף יש להתייעץ עם מקעקע האם הדבר אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהיעל13/04/2010
שלום,
רציתי בבקשה לברר: האם קרם לפנים שמכיל אלוורה יכול לגרום לאקנה?
ושאלה נוספת: אני בת 27 וסובלת מאקנה קל וזה המצב עם גלולות ועם הקפדה על טיפול אחת לחודש אצל קוסמטיקאית. במידה ואקח רוקטאן במינון הכי נמוך שיש לתקופה ארוכה, האם עדיין חלים האיסורים של הורדת שיער בשעווה ושל ביצוע פילינג רפואי בינוני, והאם תופאות הלוואי עדיין יכולות להתרחש?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010כל קרם קוסמטי שלא רשום על האריזה שנבדק כגורם לאקנה {אנטיקומדוגני} יכול לגרום לאקנה מומלץ שתיגשי לרופא עור לקבלת טיפול מקומי לפני התחלת טיפול ברואקוטן וגם במינון נמוך יתכנו תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיזילאריאל13/04/2010
עקב פטרת בציפורני הרגליים ופטרת במיפסעה ואיבר במין התחלתי טיפול בלמיזיל (1 ביום למשך 4 חודשים.)
שאלתי היא-כעבור כמה זמן יש לצפות לשיפור בפטרת בעור במיפסעה ובאיבר המין?
ידוע לי שלשיפור בציפורני הרגליים יש להמתין חודשים מספר.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים \ אקנה שלא עוברים .....12/04/2010
שלום , אני בת 15 וחצי ויש לי הרבה מאוד פצעונים קטנטנים באמצע המצח בבית החזה וטיפה בגב , כשאני בזמן מחזור שבוע לפני שאני מקבלת הפצעונים נהפכים לאדומים וגדולים ואז שבוע אחרי שאני מסיימת מחזור הם חוזרים להיות קטנים , הייתי אצל רופאת עור והיא נתנה לי לשתות חודש מינוצקלין +לנקות את הפנים עם סבון מיוחד , זה עשה לי אותם טיפה יותר קטנים אבל אז איך שבא המחזור הכל חזר .. היא אמרה שיש לי עור פנים רגיש ושלא יעזרו לי כל המשחות והסבונים , הפצעונים האלה כבר הרבה מאוד זמן אצלי בערך שנה והם לא יורדים , מה עליי לעשות ? רקוטאן אני לא רוצה גם כי זה יכול לחזור לי שוב כמו שאחרי המינוצקלין וגם כי אלה פצעים ממש קטנטנים ולבנים , האם זה יכול להיות גם בגלל חוסר נקיון ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010בוקר טוב.
לא ניתן להמליץ על טיפול כלשהו באופן וירטואלי. עלייך להמשיך מעקב רופאת העור שלך או לבקש חוות דעת רופא עור אחר, אך בבדיקה אישית בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהניב12/04/2010
שלום רב
ברצוני לשאול האם יש הבדל בין השפעת פרופסיה בין המפרצים לבין קודקוד הראש?
שאלה נוספת האם כל עוד אני לוקח פרופסיה (בהנחה שהיא עוזרת כמובן) השיע ישמר לתמיד ולא ציהיה נשירה (שוב כל עוד אני לוקח כדור ביום למשך כל החיים)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010ניב, שלום.
מטרה של פרופסיה היא לעצור את הנשירה והיא עושה כן בכ- 90% של המקרים לכל אורך הטיפול (לשאלתך השנייה)
אכן קיים שוני בין תגובת המפרצים לבין קודקוד. במפרצים המקסימום שניתן להשיג זאת עצירת הנשירה.
לעומת זאת בקודקוד ניתן לצפות לצמיחה מחודשת, כמובן בהתאם למידת ההתקחות בתחילת הטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי מותר היום לטפל בלייזררותי12/04/2010
שלום רב,
ברצוני לשאול למי מותר כיום לטפל בלייזר. האם רק לרופא, האם לקוסמטיקאית בנוכחות רופא בלבד? האם לכם קוסמטיקאית גם ללא נוכחות רופא? האם קוסמטיקאית צריכה להחזיק בתעודה או אישור שהיא מוסמכת להשתמש בלייזר?
אודה מאד לתשובה מיודעי דבר. בברכה,
רותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010רותי, בוקר טוב.
שאלתך מאד אקטואלית. לצערי, כיום אין רגולציה מסודרת בתחום של לייזרים בפרט ורפואה אסתטית בכלל. את תמצאי פתולוגים, גינקולוגים, רופאי שיניים שמעצבים שפתיים ומזריקים בוטוקס, רופאים ללא כל התמחות המטפלים בהמוניהם בהזדקנות העור, קוסמטקאיות רפואיות או פרה-רפואיות, כאשר לא קיים מקצוע כזה.
לכן בחירת מקום הטיפול ומטפל באחריות של מטופלת עצמה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי לייזר
פרמהבסט15/04/2010שלום,
שאלתך בהחלט מובנת שכן כיום ניתן לבצע הסרת שיער במקומות רבים וכן אצל קוסמטיקאיות.
אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחרי לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
שרון18/04/2010אני עשיתי הסרת שיער בלייזר בפרופורציה, ושם רק רופאים עושים הסרת שיער בלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראטוז פילאריסאורטל12/04/2010
שלום , הלכתי להיבדק אצל רופאת עור ואסטטיקה , וככל הנראה יש לי מחלה גנטית הנקראת KERATOSE PILARIS אם ככה רושמים.
אני בשלב יחסית עדין לעומת מה שראיתי באינטרנט (וזה מזעזע) אך בתור בחורה מאוד נשית ומטופחת , זה מאוד הפריע ועדיין ! אחרי שאני מתאמנת , באיזור הזרועות האחוריות זה בולט ונהיה עו דיותר אדום.
בישבן ויריכיים זה גם מטבתא בנקודות אדומות , ובמגע זה עוקץ.
השאלה שלי היא: (האמת נראה לי אני כבר יודעת מה תשובה אך מנסה) : האם טיפול בלייזר או באפילציה (שיערות מאוד בהירות באיזור הישבן ויריכיים האחרוה) יכול לעזור? להפריט? שהגוף יהי יותר חלק במגע , כי זה כרגע מפריע לי באינטימיות , או סתם בים , עם חברות.
אשמח לדעת האם יש פיתרון , כל כך רוצה להיפטר מזה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010מיר, בוקר טוב.
הפתרון בא עם הגיל. בד"כ התופעה חולפת או לפחות משתפרת במידה ניכרת בעסור ה- 4 ו- 5 של החיים.
לשפר את המצב ניתן בטיפולים מקומיים, כגון פילינג עם חומצה גליקולית 70% (מבוצע ע"י רופא בלבד)
קיימים גם תכשירים מקומיים כמו Zeniac lotion או Kerapil.
כמו כן לעתים מינונים נמוכים של רואקוטן יכולים להועיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אורטל18/04/2010ניתן לקנות KERAPIL ו- ZENIAC ללא מרשם? כמה פעמים ביום לשים על האזור הנגוע?
מה זה בדיוק הראוקוטן: האם ניתן לרכוש ללא מרשם? זה משרה או כדורים? אם זה כדורים : האם קיים סיכון הורמונלי: שינוי בעור , פ צצעים, שיערות יתר וכדומה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לפנים חלקותלימור11/04/2010
הבנתי מקריאה בפורומים שיש גלולות נגד הריון שעושות את עור הפנים חלק.
לפני חודש התחלתי לקחת פלורט ורציתי לדעת אם הן מהגלולות שעושות את זה ותוך כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010הגלולות שבשימוש בטיפול באקנה הן דייאנה ויאסמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות פלורט
דינה13/04/2010ד"ר שלום.
בהמשך לשאלתה של לימור... אני גם לוקחת פלורט, רופא הנשים שלי אמר לי שהן גלולות חדשות יחסית והבנתי שהן דומות ליסמין בהרכב שלהן ואם כך אני מבינה שהן גם טובות לבעיות בעור הפנים (פצעים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010טיפול בגלולות באחראיותו והתמחותו של רופא נשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים במצחמוני בוזגלו11/04/2010
אני בן 45 ,בארבע השנים האחרונות ברגע שאני מזיע, במצח יוצאים לי חצקונים כל המצח, במשך 48 שעות ועובר, מה עלי לעשות ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010לפנות לרופא עור. עדיף בזמן הופעת הנגעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה ודוקסיליןמאיה11/04/2010
שלום,
אני סובלת מזה מספר שנים מאקנה שהחל בגב העליון וכרגע בגב התחתון.יש לציין שבבדיקת הורמונים הכל היה תקין ןרופא עור איבחן זאת כחצקונים.
בעבר לקחתי דוקסילין למשך חודש והדבר עזר לי מאוד.
לאחרונה לקחתי שוב במינון של 100 מ"ג (משקלי 60 ק"ג) ולא ראיתי שינוי.
האם עליי לנסות להעלות את המינון?
האם ייתכן שיש איזו שהיא עמידות לדוקסילין?
האם יש טיפולים נוספים שיש באפשרותך להמליץ לי?
אני כבר די מיואשת, ומתביישת ללכת בבגד ים או אפילו להתפשט ליד נשים....
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010מאיה, בוקר טוב.
כמובן ישנם טיפולים אחרים, אך לא ניתן להמליץ על משהו ספציפי באופן וירטואלי. מומלץ לפנות לרופא עור באזור מגוריך לבדיקה והמלצות מותאמות אישית לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בצווראבי11/04/2010
שלום,
אני בן 25, אין לי פצעים או גירוי באף מקום בגוף , רק יש לי תמיד פצעים בצוור וגירודים ואני מקפיד להתגלח כל 36 שעות רק לכיוון אחד למטה, זה יוצר לי מצב לא נעים לפעמים אני מתקשה להתגלח הלכתי לרופא העור שלי בקופת חולים וכבר יותר מ 3 שנים של משחות ושטויות ולא עזר לאחרונה פניתי לרופאים אחרים אמרו לי שמדובר בשערות שגודלות מתחת לעור וגורמות לזה, ואין לזה תרופה . אני חושב להתחיל להשתמש במכונת גילוח ולא בסכיני גילוח האם זה יעזור ? והאם קיימת תרופה לבעיה הזאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)