מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיזוף יתר...חן03/09/2008
היי אני חן בימים האחרונים של הקיץ ביליתי הרבה מאוד בים כי אני גולשת.. מאוד מאוד השתזפתי אני תימניה שלמה אבל לבנה.. לא מתאים לי בכלל השיזוף מה הסיכויים שהשיזוף ידהה לי ותוך כמה זמן? יש מצב שהשיזוף לא ירד לעולם? יש קרם הגנה כלשהו שמומלץ לגולשים? יש אולי משחות או כל דבר שאני אוכל להבהיר בחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף
ד''ר מיכאל שוחט04/09/2008בדכ שיזוף חולף עם הזמן מומלץ קרם הגנה עם מקדם של לפחות 34 וכולל הגנה מקרינת uva
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה מקומית לאקנה- פוסידיןנועה03/09/2008
היי, אני נועה בת 21. רופאת עור רשמה לי שתי משחות לטיפול באקנה קלה (נק' שחורות+ לבנות ומס' פצעונים): רטינול (למרוח בלילה פעמיים בשבוע) ואנטיביוטיקה מקומית - פוסידין- למרוח בבוקר. הבעיה היא שאני לא זוכרת כמה פעמים למרוח את הפוסידין! אם למרוח כל יום בבוקר, או פעמיים בשבוע כמו הרטינול? אני חייבת דחוף תשובה מה המינון המומלץ ואין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופאה. אם כבר יש מענה מקצועי בפורום אז עוד 2 שאלות חשובות: *בזמן השימוש במשחות הנ"ל האם אפשר ללכת לטיפול קוסמטי? *הבנתי שבשימוש במשחות צריך למרוח כל יום קרם הגנה מהשמש, האם למרוח קרם הגנה כל בוקר לפני או אחרי האנטיביוטיקה המקומית (פוסידין)? או שזה בכלל לא משנה?? לתשובתך המהירה אודה. בברכה, נועה. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה
ד''ר מיכאל שוחט04/09/2008בדכ טיפול אנטיביוטי הוא יום יומי יש למרוח את הקרם הגנה אחרון וניתן לגשת לטיפול קוסמטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות קלואידישראלה03/09/2008
האם ישנו טיפול להפסקת כאב וגידול של צלקות קלואיד בנות 8 שנים? ודרך הימנעות מהופעת צלקות חדשות באזור של הישנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלואיד
ד''ר מיכאל שוחט04/09/2008קימים מספר טיפולים כולל הזרקות לצלקות הקפאה בחנקן נוזלי טיפולי ליזר ומשחות מקומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה טריניטי?שולי03/09/2008
התחילו להופיע לי קמטים בפנים ובמיוחד באיזור העיניים, ורציתי לעשות טיפול בלייזר להחלקת הקמטים. שמעתי מחברה שיש היום שיטה שנקראת טריניטי ושזה בפרופורציה. מישהי ניסתה/יודעת לספר לי משהו על זה?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שלי עשתה את הטיפול
חנה08/09/2008אמא שלי התחילה לעשות את הטיפול הזה בפרופורציה, וזה ממש החליק לה את הקמטים. זה עובד על לייזר לפי מה שהבנתי ממנה, ומחליק את העור חבל על הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת המצאה של פרופורציה -זהירות
הילי08/09/2008אף רופא לא מכיר את השטות וזו המצאה של המכון הזול הזה -זהירות -עוד שיטה לסחוט מכם כסף! לייזר בפנים יכול לגרום לכוויות וזה נורא ואיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחתך לאחר ניתוחגלית02/09/2008
עברתי ניתוח להוצאת הפאראתירואיד לפני כחודש, יש לי חתך די גדול בצוואר. האם יש משהו שאוכל למרוח על מנת לזרז או לשפר את תהליך ההחלמה? שמן עץ התה? ויטמין E ? קלוקט?שמן אובליבכה ולבנדר? האם ישנו משהו מוכח ומועיל? תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך
ד''ר מיכאל שוחט04/09/2008נטיתן להשתמש בקלוקוט או מדרמה ובשימון של הצלקת כולל קרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערטל02/09/2008
אני בת 18 וחצי וכבר יותר משנה שאני סובלת מנשירת שיער בצידי הגבות. זו אינה נשירה חמורה ביותר, אך היא מפריעה לי. לאחרונה קראתי על אנשים שסובלים מנשירת שיער ממוקדת שהפכה לנשירת שיער בכל הגוף. אני מאוד מפחדת שאני עצמי גם אסבול ממצב זה. מה הסיכויים שאלקה בנשירת שיער בכל הגוף הם גבוהים? ומה אני יכולה לעשות? תודה, טל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר אלכסנדר אלטס02/09/2008טל, שלום.
נשירת שיער כללית היא תופעה נדירה ביותר, לכן סיכון לחלות בה נמוך ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין Aורד דוד02/09/2008
ברצוני לדעת: החל מאיזה גיל יש להשתמש ברטין A? כיצד ניתן להשיג את החומר? האם הוא באמת כל כך מומלץ לשימוש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין
ד''ר מיכאל שוחט04/09/2008ניתן לשימוש כבר מגיל 12 כטיפול נגד אקנה ומסביבות גיל 30 כטיפול משמר לעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף עבה- עודאלי02/09/2008
שלום יש לי שאלה באיזה גיל ניתן לפנות לרופא עור בקשר לאף עבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף עבה- עוד
ד''ר אלכסנדר אלטס02/09/2008מיה שלום
לפנות לרופא עור את יכולה בכל גיל. הטיפול שיוצע לך כן יכול להיות עם הגבלת גיל.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי02/09/2008כוונתי באיזה גיל ניתן לטפל בבעית העובי של האף מאחר וניתוח לא יעזור כל כך? במה משתמשים כדי להקטין את העובי של השכבה העבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין גרנולומה אנולרה והסרת שיערא02/09/2008
שלום רב, מזה כעשר שני אני סובלת מגרנולומה אנולרה בצורה קלה המופיעה למספר ימים ונעלמת באזור הרגל התחתונה. אני מעוניינת להסיר שיער בעזרת לייזר מאיזור הידיים והמפשעה. האם ייתכן כי פעולה כזאת תעורר את הגרנולומה גם באיזורים האלה? בברכה, א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין גרנולומה אנולרה והסרת שיער
ד''ר אלכסנדר אלטס02/09/2008בוקר טוב.
לא אמורה להיות בעיה עם גרנולומה אנולרה עצמה, אך מומלץ לערוך בירור מערכתי לשלילת מצבים הקשורים לגרנולמה ויכולים להיות משמעותיים גם לפעולת הסרת השיער.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אסנת02/09/2008תודה על התשובה. לא הבנתי למה כוונתך לגבי ההשפעות האחרות מה בדיוק אתה ממליץ לבדוק? אסנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקןשחר01/09/2008
לא צומח לי זקן ויש לי מחלקת צליאק.. אני רוצה לדעת האם יש משחות שניתן למרוח על הפנים על מנת לגדל זקן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקן
ד''ר אלכסנדר אלטס02/09/2008שחר, שלום.
לא. לא קיימת משחה כזאת.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקן
שחר02/09/2008האם יש פתרון אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקן
ד''ר אלכסנדר אלטס02/09/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדניאלה01/09/2008
השתמשתי באיזומד וזה הבהיר לי את המקום של הכתם ואני רוצה שזה יחזור להיות באותו צבע שלי כי הפנים שלי שחומות ואיפה ששמתי את האיזומד זה בהיר ואני רוצה שה יחזור להיות כהה מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/09/2008דניאלה, בוקר טוב.
לא ניתן לאבחן את מצבך ולתת המלצות מדוייקות באופן וירטואלי. מומלץ לפנות לרופא עור העוסק באסתטיקה באופן אישי להסדרת תוכנית הטיפול המפורטת לבעיות עורך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית עורשני31/08/2008
שלום.. הקיץ, כמו בקיץ שעבר, החלו להופיע לי כתמים חומים על העור באיזורים: צוואר, מסביב לבית שחי, קיפולי הידיים ומתחת לחזה.. הרופא אמר שזו פטריית עור ונתן לי משחה בתוספת של סבון רחצה במקום הסבון הרגיל.. זה עבר לי לפני חודש בערך, ועכשיו זה חזר.. הרופא אמר שזה כנראה יילך ויחזור במשך כל הזמן.. הגיוני? אין משהו לזה? מה אתם ממליצים? תודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית עור
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008שני, בוקר טוב.
סוג זה של פטרת אכן מתאפין בהשנויות בעיקר בחודשי הקיץ. הטיפול יכול להיות הן מקומי והן סיסטמי (בכדורים), אך לא קיים טיפול אשר מאפשר להעלים את הפטריה לתמיד. עם זאת עם השנים היא חולפת עצמונית.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינג'יתסיוןןןן31/08/2008
שלום אני ג'ינג'ית ורציתי לדעת= עם אני ל אלובשת כובע לא יכול ליהיותת סרטן העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינג'ית
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008שלום.
חובתך להתגונן בפני קרינת השמש בכל דרך אפשרית. מומלץ לפנות לרופא עור ולקבל המלצות רלונטיות לך אישית.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לבן בעורדן30/08/2008
שלום.לבני בן שנתים וחצי יצאו כבר שבוע כתם לבן בפנים וברגל ימין ,כתם עגול כסנטיטמטר מרובע גודלו!! כמובן שאקח אותו לבדיקה אבל התור נקבע לעוד מספר ימים.אני מודאגת מזה האם תאמר לי כיוון אפשרי .הילד בריא בסך הכל.מה זה יכול להיות והאם יש טיפול? תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לבן בעור
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008דן, בוקר טוב.
דאגתך מובנת, אך אין תחליף וירטואלי לבדיקת רופא עור- מומחה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירחי עור- Skin tagsשמעון30/08/2008
שלום רב,
יש לי בעיה חדשה ומטרידה:
השנה הופיעו לי הרבה קפלי עור באזור החזה. הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שזה לא מסוכן וקוראים לזה skin tag .
הבנתי שההסרה היא בניתוח. עלי לציין שספרתי כ- 10 כאלו.
מה הפיתרון נגד זה? ממה זה נובע?
יש מצב שאחרי הסרה יצמחו שוב? זה ממש דוחה.
ראיתי באתר אמריקאי משחה נגד התופעה.
האם זה יעיל כמו שהם רושמים?
מהי המלצתך?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירחי עור
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008שלום רב,
התופעה משקפת את התכונות הגנטיות של עורך ולכן לא ניתן למצוא לה פתרון סופי וכולל. מצד שני הנגעים הם שפירים לחלוטין. להסירם ניתן בדרכים רבות: מציפורניים ומספריים עד מחט חשמלית ולייזר.
פעולת ההסרה נחשבת אסתטית ואינה בסל הבריאות של הקופות. לכן מתבצעת ברשתות כגון "כללית אסתטיקה" או ע"י רופאים פרטיים.
לגבי התכשיר שהזכרת- אין בידיי מחקר כלשהו שאפשר להסתמך עליו
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)