מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות כצעדתמר21/03/2007
דרסטי ולא ניתוח על מנת לשפר את מצב עור הפנים .
הייתי רוצה לשמוע יותר על בוטוקס ועל מה עוד ניתן לעשות על מנת לשפר את מצב העור אני מלאה בקימטוטים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשפר את מצב עור הפנים
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2007תמר שלום.
הערכת מצב העור חייבת לכלול מספר קריטריונים כגון מרקם, גוון, קמטים, סימני השפעת קרינת השמש וכ"ד. בהתאם נבנת תוכנית טיפולית לשיפור המצב העורי.
באופן כללי ברפואה בכלל וברפואת עור (כולל אסתטית) בפרט, הטיפול האידאלי הוא טיפול בסיבת הבעיה.
לדוגמה: אם קמט נוצר כתוצאה מפעילות שרירים מוגברת (קמטי הבעה) אז הטיפול "הסיבתי" יהיה מכוון להחלשה/שיתוק של השרירים "האשמים".
כאשר לא ניתן לטפל בסיבה- מטפלים בסימנים.
את צודקת בהחלט, כשמזכירה את בוטוקס בהקשר לשינוי דרסטי ללא ניתוח במצב העור, אך בקשתך לשמוע יותר על בוטוקס עלולה לגרור אותי לסיפור ארוך ומעייף. היתי מודה לך אם היית שאולת שאלה יותר ספציפית לגבי התכשיר. אשמח לענות לך.
תודה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשפר את מצב העור ללא ניתוח
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2007פרט לטיפול בבוטוקס או חומרי מילוי ניתן לשפר את הקימטוטים עיי טיפול בליזר המסוגל לעורר את העור ליצירת קולגן מדובר בסידרה של טיפולים ללא קילוף העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צווארמיכל21/03/2007
האם אפשר לטפל בצוואר מקומט ללא ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2007מיכל שלום.
טיפול בצוואר מקומט מהווה אתגר רציני לכל מי שעוסק בטיפולים אסתטיים.
ובכל זאת ניתן להגיע לתוצאות מספקות גם ללא ניתוח. בין הטיפולים המיעודים להצערת הצוואר חשוב לציין את פוטותרפיה (IPL, LASER וכ"ד), פילינגים (שטחיים), הזרקות של בוטולינום טוקסין בהתוויות מסויימות, חומרי מילוי וטיפול מיוחד שכיום הוא "הכוכב העולה" באסתטיקה- מזותרפיה
(Mesotherapy), ברוב המקרים קיים צורך בשילוב של סוגי טיפולים שונים בכדי להגיע לתוצאה מיטביות.
בברכה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בבית השחישירה21/03/2007
כבר הרבה שנים אני סובלת מהזעת יתר בבית השחי בעיקר במהלך היום במצבי לחץ (אני בת 23). זה לא בדרגה מאוד חמורה ולכן לא חשבתי לנסות לטפל בזה קודם, אבל נמאס לי שתמיד נהיים לי כתמים על החולצות תוך זמן קצר...
רציתי לדעת במה כרוך הטיפול של הזרקת הבוטוקס, והאם זה מומלץ גם אם הבעיה לא מאוד חמורה?
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר בבית השחי
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2007שירה שלום.
כמו שציינת, זריקות של בוטולינום טוקסין (Botox;Dysport) נחשבום כיום כטיפול בחירה בהזעה בבתי שחי וגם בריח, אפילו ללא הזעה מוגברב.
הזריקות הן שטחיות, כ- 15-20 בכל צד. חזרה לפעילות סדירה מיד בתום הטיפול.
זמן התחלת התגובה לטיפול (הפסקת הזעה) נע בין שעות לשבועיים-שלושה, משך ההשפעה בממוצא 6-8 חודשים.
רשימת הרופאים המוכרים ע"י חברה בין לאומית להזעת יתר תוכלי למצוא באתר החברה
(http://www.sweathelp.org/English/)
בברכה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתה של מיואשת מפורום טיפוח - צלקתמערכת BeOK21/03/2007
בבקשה תעזרו לי יש לי צלקת מאבעבועות רוח על המצח בין הגבות, היא קטנה עגולה עמוקה ומכוערת אני נורא מיואשת ממנה אני כל הזמן בדיכאון כשאני מסתכלת במראה אני רק רוצה שהיא תיעלם, האם יש איזשהי דרך להעלים אותה או לפחות לטשטש אותה???? בבקשה אם כן תעזרו לי זה נורא מציק לי, אני רוצה לקחת סכין ולשייף אותה אני כבר במצב של תיסכול תעזרו לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלתה של מיואשת מפורום טיפוח - צלקת
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2007שלום לך.
על פי הגדרה, צלקת- זו תופעה בלתי הפיכה, לכן להעלים אותה לגמרי כנראה לא יהיה ניתן, אך בהחלט אפשר למצוא דרך לשפר את המראה שלה.
טיפול בצלקת הוא בתחום של כירורגיה פלסטית או כירורגיה דרמטולוגית, בחירת הטכניקה תלויה במאפייני הצלקת, לכן כדאי שתפני לאחד (או כמה) מומחים בתחום להתייעצות.
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון צלקת
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2007קימות מספר אפשרויות לטיפול בצלקת לאחר אבעבועות ראשית עם הצלקת קטנה מאד ניתן לפעמים עיי חיתוך לגרום לשיפור לעיתים יש צורך בסידרה של הזרקות סיליקון לצלקת בנוסף קימת היום גם אפשרות עיי ליזרים לגרום למילוי והשטחה של הצלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתו של שי - עברה מפורום טיפוחמערכת BeOK21/03/2007
לאחרונה יש לי הרבה שחורים ובעקבות זה פצעים באזור המותניים
והישבן, יש לציין שאני משתמש במשך כמעט 3 שנים בסבון אסותא שבאמת עוזר, אומנם העור מאוד יבש אבל הוא מונע פצעים חדשים.
יש לציין שייש לי גם המון כתמים באזורים אלה מסיבה לא ברורה...
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלתו של שי - עברה מפורום טיפוח
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2007שי שלום.
כיום ברשותינו מגוון רחב של תכשירים מקומיים וסיסטמיים לטיפול בתופעה שתיארת, לכן היתי ממליץ לבקר את רופא העור שלך ולקבל המלצות לטיפול.
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעור ליד הציפורנייםרונן והציפורן21/03/2007
יש לי בעיית עור קלה באזור הציפורניים - עור יבש מתחת לציפורניים, שממש "חותר" מתחת לחלק מהציפורניים, שהפכו קשות וצהובות. אני מניח שזאת פטרייה - חלק מהציפורניים התחיל להתפורר ואני מפחד לאבד אותן. מה לעשות והאם צריך לראות רופא או שיש איזו משחה שאפשר לקנות ולמרוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעור ליד הציפורניים
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2007רונן שלום.
השינויים שאתה מתאר בהחלט יכולים להתאים לפטרת, אך האבחנה אינה חד משמעית בכל המקרים, לכן מומלץ לפנות לרופא עור באיזור מגוריך לבדיקה והמלצות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר אלטס
רונן והציפורן21/03/2007נו שוין, נצטרך לפנות לרופא. ביי ומזל טוב על הפורום החדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)