מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור ברווז והזעת יתרלירן15/06/2007
1.כבר כמה שנים שיש לי עוד ברווז הוא עם נקודות וממש לא נעים לגעת בידיים...הנקודות האלה נמצאים רק מהאמצע עד לכתף היד וזה ממש לא נעים ..האם ניתן לטפל בזה באיזושהי דרך תרופתית?קרמים?משהו
2.אני סובלת מהזעת יתר בבית השחי זה ממש מפריע לי אני צריכה לשים רק חולצות לבנות או שחורות בשביל שלא יראו כמה שאני מזיעה.
איך אפשר לטפל בזה.?שמעתי על אנהידרול פורטה אבל הרבה התלוננו על צריבה מאוד חמורה בבית השחי והדאודורט הזה מכיל הרבה אלומיניום האם זה מומלץ?ועד כמה זה יעזור לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור ברווז
ד''ר מיכאל שוחט15/06/2007טיפול מקומי ברטין יכול לעזור עליך לפנות לרופא עור לגבי הזעת היתר בבתי השחי הנושא נדון בשאלות קודמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חןאורית14/06/2007
איפה אפשר להסיר נקודות חן באופן פרטי? יש לי הרבה נקודות כאלה וכבר הורדתי כמה דרך קופת החולים, אבל הם לא מוכנים להוריד את כל מה שאני רוצה כי זה משיקולים אסתטיים. כמה משהו כזה צריך לעלות (מדובר בכ-10 נקודות, חלקן פשוט בולטות החוצה ואני לא יודעת אפילו אם יצטרכו לחתוך פנימה או שפאשר פשוט להוריד או לצרוב אותן)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט15/06/2007אשמח לעזור יש לבדוק תחילה את הנקודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "כוויה" בבית השחישרון12/06/2007
מזה מס' חודשים, יש לי צריבה בבית השחי, כמו מעין כוויה.
ניסיתי טלק, ווזלין והידרואגיסטן.
מה ניתן למרוח במקום דאודורנט שלא יגרה את האזור?
איך ניתן למנוע כוויה שכזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויה
ד''ר מיכאל שוחט15/06/2007מומלץ שתיפנה ליעוץ רופא עור יתכן שמדובר מרגישות במגע לדאודורנט ניתן להשתמש בקרם כמו הידרוקורטיזון 10 להרגעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעת יתרלירון11/06/2007
קיימים תכשירים שמריחה מקומית בבית השחי שלהם יכולה לשפר ולהפחית את ההזעה.
רציתי לדעת אולי אתם יכולים לעזור לי.
איך קוראים להם? כמה הם עולים? ואיפה אפשר לקנות אותם?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2007מדובר בתכשירים שמכילים אלומניום כמו אנהידרול שניתנים לקניה בבית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה
לירון11/06/2007אתה יכול להגיד לי איך קוראים להם? וכמה הם עולים בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
מיטל1913/06/2007לירון דר' מיכאל שוחט ציין את שם המוצר- אנהידרול (ANHYDROL FORTE) ליתר דיוק. ואני יכולה להמליץ על זה ולומר שזה אפקטיבי לחלוטין. (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..מחיר
מיטל1913/06/2007טווח המחירים נע בין 60 ל-70 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל..
לירון13/06/2007תודה! ורציתי לשאול אותך עוד משהו..
זה רק בבית המרקחת קונים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
מיטל1913/06/2007אני לא רוצה להטעות, כי איני יודעת אם *רק* בבית מרקחת ניתן לרכוש את המוצר. אבל אני אישית רכשתי בבית מרקחת. המוצר לא יקר כלל והוא גם ממש מועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי הבנתי.. תודה רבה!
לירון14/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- miliumריטה10/06/2007
דר' שוחט שלום אני בת 59 אובחנתי על ידי רופא עור שיש לי( milia (milium ,אני לוקחת ראוקטן שנה וחצי המינון
10 ימים בחודש שלושה כדורים של 20מג ביחד . לאחר 10 ימים הפסקה עד חודש הבא ,
ועדיין אין תוצאות . האם יש טיפול אחר לבעיתי .תודה ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיליום
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2007ניתן להעלים את הנגעים עי דקירה עדינה במחט והוצאתם או צריבה במחט חשמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות מעבעבועות רוחמורן10/06/2007
יש לי מספר קטן של צלקות מעבעבועות רוח מילדותי על הפנים.
הלכתי להתייעצות אצל רופא מומחה למכון לאסתטיקה והוא המליץ על הזרקת סיליקון (5 טיפולים במרווח של שבועיים זה מזה). רציתי לדעת אם לאחר טיפולים כאלה ניכר שיפור רב במראה הצלקת, האם יש סיכונים להזרקות סיליקון, והאם יש אלטרנטיבות אחרות מלבד הזרקות סיליקון. יש לציין כי בעת ההתייעצות הרופא אמר שהצלקות הן יחסית שטחיות ולא עמוקות, האם זה מעיד על כך שהתוצאה יכולה להיות יותר טובה?
אשמח לשמוע דעת מומחה נוספת.... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007במידב[ה והצלקות אטרופיות ניתן לקבל תוצאות יפות בהזרקה של סיליקון בנוסף ישנם מכשירי ליזר המסוגלים לשפר ולטשטש צלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהן צלקות אטרופיות
מורן11/06/2007תודה על התשובה המהירה.... רציתי רק לדעת מהן צלקות אטרופיות, והאם יש אילו סיכונים בהזרקות סיליקון מהסוג הזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקןת
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2007מדובר בצלקות מעל קוטר של 1 ממ שקועות הסיכון יצירת גבשושויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטפי דם קטנים כהים ומוגבהים על האשךרוני09/06/2007
מזה כחודשיים יש לי על האשכים שלושה שטפי דם עגולים כמתואר לעיל, מה זה יכול להיות? האם זה מסוכן?
תודה, רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטפי דם
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007עליך לפנות לבדיקת רופא עור סביר להניח שמדובר בהמנגיומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סמני מתיחהחסוי08/06/2007
עקב הריון והשמנה נוצרו לי סימני מתיחה בחזה...והרבה, אניו יודעת שאין פתרון לצערי אבל שמתי לב שאם אני מותחת את החזה את העור או מעלה את החזה(כי הוא קצת נפול אני מידה C אז פחות רואים את הסימנים וגם זה נראה יותר נורמלי מאשר העור רפוי ואז הסימנים עוד יותר נראים מכוערים.
דבר זה מפריע לי מאוד ומונע ממני להנות מקיום יחסי מין עם בעלי ומגביל אותי לגבי חולצות, אני הולכת עם חולצות סגורות, השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר למתוח את העור ?האם יש דבר כזה בלי לפגוע ?האם הרמת חזה יכולה לעזור או שהצלקת שתהיה היא מכוערת שעדיף לא לעשות ?תייעצו לי בבקשה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007למתוח את העור פרוש הדבר ניתוח והדבר אפשרי בנוסף קים מכשיר שבעזרת טיפולRF ניתן לשפר סימני מתיחה ולקבל אפקט של מתיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואקנהSHIF08/06/2007
הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים, והתחילו לצאת לי פצעי אקנה דבר שלא קיים על פרצופי שנים רבות בעקבות נטילת רוקטן בגיל הבגרות.
שאלתי הינה האם זה דבר טבעי? ואם יש דרך לטפל בכך במהירות? ואם זה יעבור? סליחה על עומס השאלות. (חשוב לציין שהפסקת הגלולות זה עקב רצון להיכנס להריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007התופעה נורמלית לחלוטין עליך לפנות לרופא עור לקבלת טיפול תחליפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזור לי...............דנה08/06/2007
לפני כמה דקות בטעות קילפתי את הנקודת חן שהייתה לי בבטן וירד לי דם וזה טיפה כאב אני אחלה בסרטן או משהו!!!!!! מה לעשות?? ורק חלק מהנקודה ירד ושמתי על זה פלסטר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007אין צורך להכנס ללחץ תמרח משחה אנטיביוטית ותפנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לתכשירים המבוססים על פנולעצוב07/06/2007
מקריאה באינטרנט הבנתי שמדובר בטיפול כימי עמוק שגורם לכוויות חמורות ומלווה בהמון אי וודאויות בכל הקשור במרקם העור וצבעו....האם לזאת הייתה הכוונה?
האם ישנם תכשירים שניתן להשיג בבתי המרחקת המכילים פנול בכמות נמוכה?
האם ניתן להתמשמש בו בגיל צעיר (23)? מכיוון שקראתי שהוא מיועד לבני 50+
האם ניתן להשתמש בהידרוקווינון - האם ניתן להבהיר איתו את עור הפנים?
היכן ניתן לרכו שאת כל התכשירים הללו?
אודה לך וליתר הרופאים בתשובתך
העצוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת העור
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007הידרוקינון גם הוא נגזרת של פנול ושימוש הריכוזים גבוהים ייכול לגרום להבהרה של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מול הזרקת בוטוקס בבית שחילולה07/06/2007
האם ניתן לבצע טיפול להסרת שיער בלייזר /אינפרא בבית שחי במקביל לטיפול הזרקת בוטוקס באותו איזור ?
האם ניתן להזריק בוטוקס ללא הגבלה כשרואים שאין השפעה( הכוונה כל חודש) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית שחי
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007ניתן להזריק בוטוקס ולהסיר שיער בית שחי לגבי הזרקות חוזרות מקובל להזריק לאחר חודש שוב אם הטיפוללא הצליח במאת האחוזים לא מקובל ואין שום טעם להזריק כל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בפניםטל07/06/2007
השתמשתי בתמיסה אקנהמיצין וזה גרם לי לכויה ועכשיו נשאר לי כתם בפנים . כיצד ניתן לטפל בכתם ? האם יש משחה מסוימת שיכולה להבהיר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2007עליך לפנות לרופא עור לשם קבלת מרשם לקרם הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוםאור06/06/2007
שלום,
שלום שאלה לרופא העור,
האם סרום יעיל בהחדרת לחות או טוב לזה שמוכר,
תודה על תשובתכם
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007יעל במידה דומה לכל קרם אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותאריאל06/06/2007
שלום אני בן 13
ויש לי פצעי בגרות ביידיים ובגב, והרבה!!
ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה להעלים אותם??
שבוע הבא אני הולך עם חברים לבריכה ואני לא רוצה שם שכולם יראו... אז האם יש דרך להפחית את הכמות שלהם על הגב? יותר נכון יש לי צלקות שלהם, בהירות כאלה... אז מה הדרך להעלים את הפצעים והמלקות הקטנות ומהר בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007עליך לפנות לרופא עור אין שום דרך להעלמה מוחלטת של הפצעים תוך שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)