נגע עם נוזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגע עם נוזל
    ליאת
    04/07/2011

שלום רב.

היום חשתי במשהו שממוקם מעל הניב העליון ממש קרוב לאף מבפנים...כשהכנסתי לשון חשבתי שיש שם פירור של אוכל ואז ראיתי שזה לא יוצא. הפכתי את השפה העליונה כלפי מעלה והיתה שם כמו שלפוחית קטנה עגולה וצהבהבה-שקופה בקוטר של כ - 1 מ"מ. כשהעברתי את האצבע מצד אחד לצד השני היא פשוט התפוצצה, הנוזל המועט שהיה (שקוף וצלול) ישר נעלם והתמזג עם הרירית וכרגע כשאני מעבירה את הלשון זה לא ממש חלק ובמבט רואים רק נקודה אדמדמה קטנה איפה שהיתה קודם השלפוחית. עין בלתי מזוינת לא תבחין שם בכלום. זה חלק למדי ורק אם אני מתרכזת טוב טוב אני יכולה להרגיש שקודם היה שם משהו. על פניו האזור נראה רגיל לגמרי. אני לא מעשנת ולא שותה, בת 36 בריאה. זה לא כאב בכלל. מה ייתכן?

אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגע עם נוזל

הוספת תגובה

• נגע עם נוזל - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    05/07/2011

שלום
    ייתכן שהיה נגע, נפוץ למדי, הנקרא מוקוסל, והוא מורכב מבלון המלא ברוק. אם המקום יתרפא עוד שבוע-שבועיים, הדבר אינו מצריך תשומת לב נוספת.
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו