רעש באוזן - מפרק הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעש באוזן - מפרק הלסת
    חופית
    04/07/2011

שלום,
    אני בת 21, עברתי תאונת דרכים בזמן שירותי הצבאי לפני כשנה וחצי.
    הפגיעה העיקרית היא פגיעת ראש, ישנו גם פציאליס למרות שאחרי תקופה נותרו לי השאריות
    בשל כך בתקופה האחרונה לחקור ולבקר את עצמי רבות וגילתי שישנו רעש מטריד בזמן חיוך או תנועה שהפה מעורב בה
    הייתי אצל רופא א.א.ג עשיתי בדיקת שמיעה וכו', הרופא שלל פגיעה באוזן והפנה אותי לרופא פה ולסת אני אמורה לקבל את ההפניה ממשרד הביטחון.
    אני מאוד מוטרדת מהרעש שישנו באוזן (אני רוצה לציין שהרעש איננו טינטון)
    האם זה יכול לנבוע מפגיעה במפרק הלסת? שחיקה או סדק?
    ואם כן, מדוע הוא לא מתאחה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעש באוזן - מפרק הלסת

הוספת תגובה

• רעש באוזן - מפרק הלסת - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    05/07/2011

שלום
    ייתכן שאת מרגישה, ושומעת, קליקים בפרקי הלסת. זו תופעה נפוצה, המשקפת שחיקה בסחוס בפרק הלסת. בדרך כלל זה לא קשור לתאונות דרכים.
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא ראו בMRI שחיקה של הסחוס?

אורחת
    31/07/2012

להלן הממצאים בבדיקת MRI פרקי לסת:

בסריקת המפרקים הטמפרו מנדיבולרים:

*בעמדת פה סגור מודגמת עמדה תקינה של הקומדילים המנדיבולרים במרחשות הטמפורליות. מודגמת עמדה תקינה של הדיסק עם רדוקציה מיטבית.

*בעמדות פה פתוח מודגמת טרנסלציה קדמית מיטבית עם התייצבות ראש הקונדיל המנדיבולרי מתחת לאמיננציה הטמפורלית כאשר הדיסק ביניהם הן מימין והן משמאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לי שחיקה בסחוס בפרק הלסת???

אורחת
    31/07/2012

האם יש לי שחיקה בסחוס בפרק הלסת???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו