כאב לאחר שתי עקירות: בינה וטוחנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב לאחר שתי עקירות: בינה וטוחנת
    שלמה
    09/07/2011

שלום,
    שלשום, ביום ה' 7.7.2011, שעה 20:00 עברתי שתי עקירות כירורגיות וכמו כן נעשו לי תפרים (שאינם נמסים. עליי לחזור ביום חמישי הקרוב למרפאה, על מנת להוריד אותם)
    מאז העקירה, אני נפוחה מאוד באיזור העקירות: לחי וחניכיים והכאב הוא עז. קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן 500 ואני לוקחת... אך ללא אוכל. מים בלבד. איננה יכולה לדבר, אני נשמעת עילגת. סחרחורת לרוב... כשאני עושה שטיפות עם מי מלח או יורקת רוק מפי, הרוק יוצא עם דם. אינני יכולה לפתוח את הפה, לכן אני שותה באמצעות קש. האם זה נורמאלי? ואם כן, מתי אתחיל להרגיש טוב יותר?
    לתשובתכם אודה, משום שהיום לא ניתן לשוחח עם אף אחד במרפאה.
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דבר נוסף...

שלמה
    09/07/2011

האם קיימת האפשרות שהרופא תפר לי את תחתית הלחי לחניכיים? היות וכל פעם שאני מנסה לפתוח את הפה, אני מרגישה כאב עצום בלחי ולא במקום העקירות...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף... - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    09/07/2011

שלום
    הימים הראשונים אחרי העקירה הם הכי קשים, כמובן. סביר שהמצב ישתפר בהדרגה בעוד יומיים-שלושה.
    אם לא, גשי לבדיקה אצל הרופא שטיפל בך
    בריאות
    דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו