אנטיביוטיקה לאחר עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה לאחר עקירה
    לחמית
    09/07/2011

הרופא הכירורג המליץ על לקיחת מוקסיפןפורטה למשך 5 ימים 3 כדורים ליום. אתמול הסתיימו 5 ימים אך עדיין מרגיש כאב עז ונפיחות שלא ירדה כמעט מאז הניתוח.היום המשכתי לקחת האניטביוטיקה על דעת עצמי. אלא שלצערי הרופא טס לכמה ימים לחו"ל ולא נעים לי להתקשר אליו, למרות שנתן לי הפלפ. האישי שלו. השאלות שלי:1. מה טווח הזמן הסביר לנפיחות וכאבים לאחר עקירת שן בינה תחתונה. אני היום ביום ה-6. 2.האם זה בסדר להמשיך את המוקסיפןפורטה או אולי צריך להחליף אנטיביוטיקה? יכול להיות שזה לא יעיל ולכן הנפיחות לא יורדת כמעט בכלל מאז יום העקירה? מבקש ד"ר את דעתך בעניין. תודה רבה , עמיאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה לאחר עקירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה לאחר עקירה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    12/07/2011

נפיחות אחרי עקירה כירורגית נמשכת לרוב 3-5 ימים. המידה ונמשכת מעבר לכך או נמצאת במגמת עליה יש צורך בבדיקת האפשרות להיארעות זיהום במקום שידרוש טיפול נוסף כגון אנטיביוטיקה או ניקוז.נדרשת בדיקת המקום להערכת בצורך בטיפול שונה או בניקוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו