מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,יש לי אפטות בפה מגיל שנתייםאיליה10/07/2011
שלום,שמי איליה אני בן 17.9 ויש לי אפטות בפה מגיל שנתיים ועד היום.
לפעמים זה מגיע למצב של 8 אפטות בו זמנית. לפני כמה שנים פניתי לפרופסור יוסף פרס
הוא בחן אותי ואמר שיש חשד לבכצ'ט.אין לי לא דלקת פרקים ולא כיבים במקומות אחרים.
עברתי בדיקת דם שיצאה תקינה ובדיקת ראיה שגם יצאה תקינה.עשינו גם איזה בדיקה לבכצ'ט ויצא שלילי.התחלתי לקחת קולכיצין במשך זמן מסויים וכשזה לא עזר לקחתי גם אימוראן בסופו של דבר שום דבר לא עזר.חשבתי שזה בעיה בחוסר ויטמינים ואכן בבדיקות הראשונות היה לי חוסר ב-B12 ובחומצה פולית.התחלתי לקחת ויטמינים ואחרי כמה זמן עשיתי עוד בדיקה והכול יצא תקין. נכון להרגע כול הויטמינים שלי נימצאים ברמה הנכונה ואין לי בכצ'ט.לא נראה לי שמתח יכול לגרום לזה כי לא ניראה לי שכשהייתי קטן היה לי מתח או הייתי בלחץ.להורים שלי גם היה אפטות אך בגיל 15 האפטות נעלמו לשניהם.אני חושב שקיבלתי את זה משניהם. האם זה אפשרי? אפשר לבדוק את זה איך שהוא? האם יש עוד איזה מחלה שגורמת לאפטות? תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,יש לי אפטות בפה מגיל שנתיים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט12/07/2011ישנן מספר מחלות שאפטות הינן חלק מההסתמנות שלהן ובכצט היא אכן הנפוצה.
מומלץ כי תפנה למומחה ברפואת הפה עם כלל הבדיקות שערכת על מנת להחליט על הצורך בהמשך בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?