פצעים בחלל הפה וגבשושיות על הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בחלל הפה וגבשושיות על הלשון
    מלי
    14/07/2011

שלום וברכה. זה קרוב לחודשיים בערך שאני סובלת מכל מיני פצעונים קטנים בחלל הפה, גם בשפתיים, גם בחניכיים, גם מתחת ללשון ובלשון עצמה גבשושיות כאלה מוזרות. לפני כחודשיים היתה לי אפטה כואבת וזה עבר עם אווקורט ומאז אני מנסה לגרגר כל מיני : חלב עזים, סודה לשתייה, ליסטרין ועוד - אך הפצעיים עדיין קיימים ועוברים את כל חלל הפה. הייתי אצל רופא משפחה והוא בדק והחליט שרק רפואה של פה ולסת יוכלו לעזור, ואלה הם לא אפטות. במקביל מאז הפצעים התחלתי להרגיש גם בגוף הרבה חולשות ועייפות יתר, לכן הנחתי שזו פטריה - אך הרופא שלל זאת כי אין לי גושים לבנים על הלשון. התור שלי לפה ולסת הוא רק בעוד חודשיים בערך ואני מתקשה לאכול חריף, חם, ומלוח... קצת בוער בפה. לפי התיאור שלי, מה זה נראה לך, ד"ר? זה די מציק, אבל יש לציין שלפני חודש זה יותר הציק והיום כבר פחות, אבל עדיין יש רגישות בחלל הפה ופצעונים קטנים...
    אשמח לתגובה מהירה. והאם יש קשר לחולשות שלי? הרופא שוב טוען שזה מתח... והבדיקות נראות תקינות. דעתך, בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים בחלל הפה וגבשושיות על הלשון - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    14/07/2011

אנא גשי לבדיקת רופא מומחה לרפואת הפה . שהו התחום המתעסק בנושא ולא כירורגית פה ולסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר

מלי
    14/07/2011

אני ניגשת רק בעוד חודשיים לצערי, זה התור הכי קרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו