שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוית
    13/01/2008

לאחרונה יש לי התקפים של כאבים חזקים מאוד מכיוון האוזניים שעוברים מעצמם לאחר כמה שניות. כאבים שיכולים ממש לגרום לי לפלוט איזה "איה" סתם באמצע שיחה.

רופא משפחה אמר שהאוזניים נקיות והחלטתי לפנות על דעת עצמי לרופא שיניים.

הרופא שיניים שם לי אצבעות במפרק של הלסת וביקש ממני לפתוח את הפה.הוא אמר שאני סובלת מקליקים.

אני לא יודעת על איזה קליקים הוא מדבר אבל אני לא שומעת שום קליקים כשאני פותחת את הפה.. האם זה קליקים ששומעים סתם ככה?

מה עושים כדי למנוע את הקליקים האלה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאבים בפרקי הלסת

ד``ר יזהר שוחט
    13/01/2008

רוית שלום
    קליקים בפרקי הלסת הינם תופעה נפוצה יחסית אשר עשויה לעיתים לגרום להפרעה בתפקוד ולכאבים.
    לא תמיד ניתן לשמוע אותם אולם ניתן לחוש אותם בבדיקה ע"י הרופא המטפל.
    הסיבה להארעותם הינה שינוי במבנה או מיקום הדיסק שהינו מעין סחוס הקיים בפרק הלסת. שינוי זה עשוי להגרם כתוצאה מחבלה או עומס מוגבר הפועל על המפרק כגון בזמן חריקת שיניים או לעיסה מרובה של מסטיקים.
    לצורך אבחון מדויק וטיפול מומלץ לפנות לבדיקת כירורג פה ולסת על מנת שיותאם הטיפול המתאים.
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו