נגע לבן מעט נוקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגע לבן מעט נוקשה
    רעיה
    08/08/2011

שלום, אני בת 32 ,מעשנת ( הפסקתי לפני שנה ושלושה חודשים, כשהייתי בהריון , וחזרתי לעשן לפני חודשיים, כשהפסקתי להניק).
    לפני כחודש התחלתי להרגיש כאב בפנים הלחי, צד ימין תחתון, ממש במקביל לשן הבינה האחרונה.
    שמתי לב, כי אני לא מצליחה לסגור את הפה, וכל סגירה מלווה בנשיכת המקום ובכאבים.
    במשך שלושה שבועות כאב לי המקום. השבוע אני ללא כאבים, אך ניתן לראות נגע לבן, מעט נוקשה, כפי שרופאת המשפחה איבחנה. היא שלחה אותי לפה ולסת ( עדיין לא הלכתי).
    רוצה לציין כי לפני שנה בערך, היה לי אותו דבר- אומנם קטן יותר, אך צבעו היה דומה לזה בתוספת צבע כחלחל, וחלף.
    אם מסתכלים רואים שהנגע נכנס ממש לתוך שן הבינה.
    שאלותי הן:
    מה הסיכוי שנגע זה קשור לשניים, ומה הסיכוי שחלילה זה מעיד על משהו מורכב ומסוכן יותר??
    במידה וחלילה זהו נגע סרטני, מה אחוזי הצלחת הטיפול??
    מחכה לתשובה, מודאגת מאוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגע לבן מעט נוקשה

הוספת תגובה

• סרטן הפה

יהודית
    09/08/2011

לרעיה אל תזלזלי בנגע שיש לך בפה. אחותי זלזלה בנגע מסוג זה והיום היא לא בחיים. לדעתע, גם רופא שיניים יכול לאבחן את סוג הנגע בשלב ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע לבן מעט נוקשה - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    09/08/2011

שלום
    איני יכול לענות לך ללא בדיקה קלינית מלאה. כירורג פה ולסת יתן לך את כל המידע
    בריאות
    דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו