עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה
    איליה
    10/08/2011

שלום

עקרתי לפני מספר ימים שן בינה עליונה.
    הרופא הרדים לי את האיזור , לאחר מכן "שיחק" עם השן עם מן ברזל שדומה למברג מינוס כ10 שניות , ואז הוציא לי אותה עם הפלייר (מצטער שאני לא מכיר את המונחים המקצועיים של הכלים שאתם משתמשים בהם). שם לי צמר ושלח אותי לשלום. (כלומר העסק ארך כדקה לכל היותר אחרי שהאיזור היה רדום)

התשלום שנלקח הוא תשלום של שן בינה כלואה.
    ערכתי בדיקה ברשת לגבי שן כלואה, והמצב המתואר כשן כלואה לא תואם את המצב השן שלי לשעבר.
    היא צמחה באופן נורמטיבי ובעיקר עקרתי אותה כיוון שהתפתחה לי עליה עששת שהרסה חלק מהשן

השאלה שלי האם זה תקין שלקחו ממני תשלום על שן כלואה, כשבפועל הייתה זו שן שצמחה באופן תקין אך היה על כחצי ממנה עששת שהרסה את השן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• עקירת שן בינה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/08/2011

אין באפשרות הפורום לענות על שאלות מינהליות מעין אלו. אנא פנה למנהל המרפאה בה בוצעה העקירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר באתיקה ולא בשאלה מינהלתית

צומי
    29/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בוצע צילום של השן לפני העקירה

צומי
    29/08/2011

אם לא - מדובר ברשלנות רפואית, לפני כל עקירה חייבים רלאות בדיוק מה יש שם. אם יש צילום ניתן להתייעץ עם רופא אחר ולהראות לו את הצילום. יתכן והשן צמחה באלכסון מתחת לשן סמוכה אבל ה"חפיפה" היתה של מספר מילימטרים בלבד והרופא ניתלה בזה כדי להגדיר את השן ככלואה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו