המשך מה18.4 ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך מה18.4 ....
    רוני
    04/05/2007

מצטערת שאני כותבת רק עכשיו פשוט עדיין לא הלכתי לרופא כי כל הזמן דחיתי את זה וזה כבר ממש נוראי כי זה מעיק עליי יותרר מיום ליום!!
    הפלטה שכתבתי עליה זאת פלטה מיישור שיניים (שהסתיים לפני שנתיים וקצת..) פשוט התכוונתי שהיא שקופה כי היא לא מהפלטות הרגילות עם הפס הזה מברזל.. בגלל זה חשבתי שאולי זה גרם לבעיה..
    קבעתי תור לרופא שיניים שלי אבל הוא לעוד שבועיים ואני לא בטוחה שדווקא אליו אני צריכה ללכת..
    חייבים ללכת לכירורג.. או למי..? ז"א מה האפשרויות ואם זה משנה למי הולכים? במיוחד במצב שלי שהוא לא משהו כי אני לא יכולה לפתוח את הפה\= ואני גם לא רוצה לחכות שבועיים כי זה כואב לי וגם גורם לי לכאבי ראש.. שלא נדבר על זה שאני לא יכולה לאכול....
    אין לי סד לילה וגם לא היה לי. אף פעם לא היתה לי הבעיה הזאת של קליקים בלסת או קושי בפתיחת הפה או כל דבר שקשור..
    ועוד משהו..מותר לעשות ניתוחים בלסת רק מגיל 17?? ובאיזה מצבים בדיוק עושים ניתוח?

סליחה על כל השאלות.. ותודהה רבה רבה!!=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך מה18.4 ....

הוספת תגובה

• קליקים בלסת

ד``ר דניאל ניצן
    04/05/2007

שלום הלה
    הכתובת שאת צריכה, כפי שציינתי בתשובתי הקודמת, היא מרפאה לפרקי הלסת. יש מרפאות טובות באוניבסיטאות בתל-אביב ובירושלים, וכן במרכזים הרפואיים הגדולים, כגון תל-השומר.
    ניתוחים לשיפור האסטטיקה של הלסתות מתבצעים בדרך כלל רק לאחר סיום הגדילה, שזה בממוצע גיל 15-17 לבנות, או 16-18 לבנים.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו