הזזת לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזזת לסת
    מיטל
    04/05/2007

עקב בעיות שיניים וחניכיים רבות , נעקרו לי רוב השיניים בשני הצדדים למטה, למעלה יש לי 3 גשרי שיניים שמרכיבים את כל השיניים העליונות. בשנתיים האחרונות הסגירה יותר קשה ומאולצת והלסת התחתונה הלכה אחורה , דבר שיוצר מראה מעוות. אני בת 30 כיום מטפל בי רופא שיניים שמרכיב לי תותבות בשני הצדדים למטה. הייתי אצל רופא מומחה בפה בלסת ברמב"ם והוא אמר לי לאחר שהתייעץ עם רופאים נוספים שלאחר שאגמור את הטיפול של השלמת התותבות דבר שיגרום למצב של הרמת מנשך, לבצע ניתוח שיזיז את הסנטר קדימה והלסת העליונה קצת פנימה כי היא קצת בולטת (פגם גנטי) או משהו כזה פשוט לגרום לסגירה קלה יותר וטבעית ולא מעוותת.
    בכלל אפשרי לבצע ניתוח כזה מסובך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזזת לסת

הוספת תגובה

• ניתוחים בלסתות

ד``ר דניאל ניצן
    04/05/2007

שלום מיטל
    קודם כל - אם רופא מומחה הציע לך את הטיפול - כנראה שאפשר לבצע אותו....
    ולגוף התשובה : קיימים ניתוחים אסטטיים רבים ומגוונים בלסתות - ניתן להזיז כל לסת בכל שלושת המישורים במרחב, ועל ידי כך לתקן מצבים של לסת (אחת או שתיים) בולטת, סטיה בקו האמצע, חוסר סימטריה, בעיות מנשך, ועוד.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו