בעיה במפרק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במפרק
    טלי
    21/08/2011

בשבועות האחרונים אני סובלת מכאב במפרק הלסת בצד שמאל, ישם כאבים סביב במפרק, לעיתים מדובר בכאב קל ולעיתים מדובר בכאב חד סביב באוזן שמקרין לחלק בגולגולת הנמצא מעל האוזן. אין לי בעיה בפתיחת הפה גם אין כאב במפרק בזמן פתיחת הפה או בזמן לעיסה. כשאני לוחצת על המפרק בזמן פתיחת הפה אני מרגישה כאב, כמו כן בפתיחת הפה עד הסוף נשמע רעש באוזן שמאל. האם מדובר בבעיה במפרק הלסת אפילו שאין בעיה בפתחית הפה ואין כאב בזמן לעיסה? כמו כן לפעמים יש לי כאב במצח ולחיים, לעיתים כאב במצח בזמן הזזת העיינים ולעיתים כאב ככה סתם, האם זה גם נובע מהבעיה במפרק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במפרק

הוספת תגובה

• בעיה במפרק - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    23/08/2011

שלום
    הכאבים במצח ועיניים לא קשורים.
    קליקים בפרקי הלסת הם נפוצים ומעידים על שחיקה מסוימת בסחוס שבפרקי הלסת.
    למידע נוסף התיעצי עם כירורג פה ולסת
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טלי
    23/08/2011

אני סובלת בשלושה ימים האחרונים מכאבים נוראיים במפרק השמאלי, שמקרינים לאוזן ולראש בצד ימין כמו כן לשיניים. הייתי אצל רופאת השיניים היא המליצה לי על סד לילה, האם זה אמור לעזור לכאבים? כי יש לי כאב חד למשך כל היום, בלילה אין כאבים, אבל מהרגע שאני אוכלת משהו בבוקר מתחילים הכאבים לאורך כל היום. חשוב לציין שהייתי לועסת מסטיקים עד לפני חודש וחצי, הייתי לועסת מסטיקים לאורך כל היום, כך למשל 5 השנים האחרונות.כמו כן כיוון שחסרה לי שן בצד ימין אז אני נוהגת ללעוס כמעט רק בצד שמאל. האם מכאן נובעים הכאבים במפרק השמאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

טלי
    23/08/2011

הכאב במפרק מקרין לראש בצד שמאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו