אפטות בחיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפטות בחיך
    רוי
    30/08/2011

שלום שמי רוי ויש לי בעיה...אני בן 32 ולא היו לי אפטות בכלל בחיים שלי עד לפני חודש וחצי..ופתאום כאילו משום מקום יש לי אפטות בחיך-ורק בחיך!לא בלשון או בפה או בחניכיים רק בחיך-זה לא מתפשט מעבר לזה!
    בהתחלה הייתי אצל רופא משפחה ואצל רופאת אוזן וגרון ושניהם נתנו לי ספריי טבעי SOS BUCAL וזה עזר בהתחלה...אחרי 3 שבועות של טיפול הרופאה אמרה שלי שכמעט כל הפצעים נעלמו חוץ מפצע אחד שנשאר ולהפסיק להשתמש בספריי...הפסקתי והרגשתי טוב אבל אחרי יומיים שוב הרגשתי ברע וחזרתי לרופאה שאחרי בדיקה אישרה שהפצעים חזרו...בגלל זה שלחה אותי למיון ברמב"ם שם בדקו אותי רופא עור וגם פה ולסת...שניהם הסכימו שמה שיש לי זה לא גידול סרטי או משהו שצריך לנתח ובסופו של דבר נתנו לי לשים משחה בשם אורקורט E ואמרו לי לשים פעמיים שלוש ביום למשך שבוע וזה אמור לעבור...וגם להמשיך עם הספריי...ובכן בדיוק עבר שבוע ועדיין יש לי פצעים-אם כי פחות ואני כבר לא יודע מה לעשות!
    יש לי בעיות של חרדה ודכאונות ויש לי מערכת חיסון נמוכה-שיכול להיות שבגלל 2 דברים אלה-בעיות נפשיות ומערכת חיסון נמוכה יש לי את האפטות?
    מה עוד אני יכול לעשות?לאיפה עוד אני יכול לפנות?!
    נ.ב
    אני י8דע שיש גם מקלות כאלו עם צמר גפן עם חומר ששורף את האפטות..הבעיה שהפצעים נמצאים ממש בחיך ואפילו עם אור אני לא יכול לכוון את המקלות לפצע!
    בבקשה תעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפטות בחיך

הוספת תגובה

• אפטות בחיך - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    30/08/2011

תינגודת חיסונית נמוכה עשויה להביא להתפתחות אפטות. מומלץ כי תיבדק אצל מומחה לרפואת הפה לצורך טיפול בבעיתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

רוי
    30/08/2011

מומחה לפה זה לא רופא פה ולסת?כי רשמתי שהייתי אצל פה ולסת...
    יש ממש רפואת פה?ואם כן איפה?אני אזור הקריות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו