מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- gummy smileאביב01/09/2011
שלום יש לי בעיה שכאשר אני מחייך אז רואים לי יותר מדיי את החניכיים וזה לא יפה כבר הייתי אצל רופא שיניים כלשהו שבדק ואמר לי שאי אפשר לחתוך מהחניכיים ולחשוף יותר שן כי אז זה ייצור אצלי מצב לא יפה שהשיניים יותר מדיי ארוכות אז האם יש לכם פיתרון מסויים אחר? צירפתי גם להודעה תמונה שלי כאשר אני מחייך שתראו על מה אני מדבר...אשמח אם תענו לי...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר gummy smile - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/09/2011ניתן לבצע ניתוח במהלכו מורמת כל הלסת העליונה מעלה ומוקטנת חשיפת החניכיים. אנא גש לבדיקה משולבת של אורתודונט וכירורג שיוכלו להחליט בדבר אופציה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
אביב06/09/2011אצל מי ניתן לעשות זאת? האם אצלך ניתן לעשות ניתוח כזה? אתה כירורג פה ולסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011אנא תאם תור לבדיקה במרפאת פה ולסת באחד מבתי החולים.. המדובר בניתוח הנערך תחת הרדמה כללית ודורש אישפוז של 3-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול פחות או יותר מה עלות?
אביב11/09/2011מהי פחות או יותר העלות של ניתוח כזה שמעלים את הלסת העליונה כלפיי מעלה לצרכים אסתטיים? כי אני זוכר שבעבר ראיתי בפורום מסויים שרופא רשם פחות או יותר כמה זה עולה ואמר שהמחיר זה רק לימי האישפוז האם זה נכון? האם בגלל שאני צריך את הניתוח הזה אך ורק בגלל אסתטיקה ואין לי בעיה רפואית בלסת אז האם קופת החולים שלי(מכבי) לא תממן לי את הניתוח? סליחה על כמות השאלות אבל אני אשמח אם פעם אחת סוף סוף יפתרו לי את זה...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
אביב12/09/2011אפשר תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול פחות או יותר מה עלות? - תגובה
ד``ר יזהר שוחט14/09/2011עלות הניתוח אינה קבועה ותלויה בבית החולים בו אתה עתיד לבצעו. העלות מסתכמת באלפי שקלים אולם מידע מדויק תוכל לקבל המחלקה שבה תבחר לבצע את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניין במחלקת תל השומר
אביב14/09/2011מהי העלות במחלקת תל השומר לפה ולסת לניתוח כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?