דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    מיטל
    10/09/2011

בת 32 בריאה, צריכה לעבור 4 עקירות שורשים בשיניים טוחנות עליונות בצד ימין, מאחר ואני חרדתית היסטרית ולאחר דיונים ארוכים עם רופא נחמד שהוא לא כירוג הסכמתי לבצע אמר שניתן להוציא עקירה אחת או 2 כמה שאוכל לעמוד בזה באותו מעמד הרופא שיבצע הוא רופא שינים לא כירוג לטענתו בצילום אין מניעה לעשות כי השורשים ישרים, התייעצתי גם ברמבם עם כירוג האם זה אפשרי אצל רופא רגיל טענו שכן אין מניעה לא מסובך..השאלה שלי היא כזו בשני המקרים נאמר לי על ידי הרופאים לקיחת אנטיביוטיקה רק לאחר העקירה, בצילום יש דלקת על כל האזור וציסטה על אחת השיניים, אין כמעט נפיחות בפנים אבל חיה עם תחושה של לחץ וכאב כרוני, מזה המון זמן, בעבר לקחתי מספר לא מבוטל של אנטיביוטיקה בגלל השינים האלה כתוצאה מכאבים חזקים מאוד ונפיחות של הפנים באותו צד, ובחצי השנה האחרונה לא נגעתי ולו בכדור, אני מאוד מפחדת מזיהום שלאחר העיקרה והבנתי שלקיחת אנטיביוטיקה לפני הביצוע מקטין את הסיכוי ואת הכאב במהלך העקירה, שאלתי אם ישנה נפיחות בחניכיים ליד השינים כי הכל רקוב שם וקצת בחיך וכן זה המון זמן ככה ג בבדיקה של אף אוזן גרון טען עקירות האנטיביוטיקה לא תעזור בלעדיהם..., שאלתי האם גם אם מדובר בדלקת כרונית של שנים הרי שנוגעים בה היא יכולה להתפתח למשהו חמור לא? , אני מאוד מבולבלת ורוצה לדעת אם לקיחת נניח כמה ימים לפני באמת יכולה למנוע ממני סיבוכים עתידיים או שלהפך , כי קראתי לא מעט מקרים לאחר עקירות שנגמרו רע מאוד מזיהום ומהעובדה שלא הייתה מספיק אנטיביוטיקה בדם שתמנע את זה ואני מאוד פוחדת.תודה על תשובכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• דילמה - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    11/09/2011

שלום
    אנא התיעצי עם הרופא שיעקור לך השיניים, אם ומתי לקחת אנטיביוטיקה
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו