התאמה של הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמה של הלסת
    לילי
    15/09/2011

שלום,
    אני בת 23, יש לי בעיה בלסת, אותה אני יכולה לתאר הכי טוב כאיזשהו חוסר התאמה, או "יציאה מהמקום", כאילו כמו שכתף יוצאת... זה מוזר.. זה קורה רק כשאני פותחת את הפה לגמרי לגמרי, בנקודה מסוימת אפשר לראות את העצם "מחליקה" מעל או עוברת או לא יודעת.. והלסת התחתונה נדחפת הצידה, וכשאני סוגרת את הפה אני לא יכולה להחזיר את הלסת מצד ימין, אלא רק רק משמאל, לצד אליו היא נדחפה,אחרת זה כאילו דוחף את העצם חזרה ויכול להיות "קליק" שלפעמים כואב. זה מפריע מאוד בטיפולי שיניים, כשאני צריכה להחזיק את הפה פתוח הרבה זמן, לפעמים אפילו קצת בלעיסת מסטיק... זה נשמע מאוד מוזר, אני מקווה שמבינים למה אני מתכוונת מהתיאור. מה אפשר לעשות במצב כזה? ניתוח? כדאי בכלל, או שיש סיכון גדול מדי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמה של הלסת

הוספת תגובה

• התאמה של הלסת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    17/09/2011

אנא גשי לבדיקה המרפאה המתמחה בפרקי לסת - תה"ש, אונ' ת"א או הדסה עין כרם לצורך אבחנה וטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו