בעיה במפרק הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במפרק הלסת
    אורית
    17/09/2011

שלום אני בחורה בת 27 סובלת כבר חודשיים מבעיה במפרק הלסת בצד שמאל. יש לי לעיתים קרובות כאבים חדים סביב המפרק והאוזן שמקרינים לראש, כמו כן נשמע קליק כאשר אני פותחת את הפה עד סופו. אין לי בעיה בפתיחת הפה מסוגלת לפתוח את הפה עד הסוף. הכאבים מתגברים אחרי אכילה ובזמן דיבור ממושך. בנוסף יש לי הרגשה של כבדות בראש שיוצרת תחושה של מעיין ריחוף/נידנוד בזמן ההליכה , האם הדבר יכול להיות קשור לבעיה במפרק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במפרק הלסת

הוספת תגובה

• בעיה במפרק הלסת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    17/09/2011

כן. כאבים בפרק הלסת עשויים להקרין לראש ולאוזן. גשי לבדיקה אצל רופא השיניים המטפל לצורך התאמת טיפול מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי

אורית
    17/09/2011

השאלה שלי האם הבעיה במפרק יכולה לגרום לתחושת כבדות בראש שיוצרת מעיין הרגשת ריחוף/נידנוד בזמן הליכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    19/09/2011

לא מוכרת תופעה שכזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו