התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    חני
    21/09/2011

בחודשים האחרונים סובלת מבעיות במפרק הלסת בצד ימין.
    לא ממש כאב ,יותר אי נוחות כאילו יש תזוזה של המפרק ולעיתים רגישות בשרירים.
    רופא לשיקום פה בדק מספר פעמים ואמר שהכל נראה לו בסדר וזה בגלל חוסר של 3 שיניים בלסת התחתונה(3 שיניים לפני השן בינה)
    כמו כן לפני כחודש היה לי אודם בכל הפה(לחיים פנימיות,לוע,חיך) וגם נקודות לבנות כמו הפרשה לבנה ומעט כאב בבליעה,במשטח גרון התגלה קנדידה ולאחר מספר ימים זה עבר.
    אתמול ראיתי בשני צידי הלחיים הפנימיות ,בכל צד שתי נקודות של דם,כמו דם שהתקרש
    והיום זה עבר ואני מרגישה שהלחי הפנימית מול השיניים החסרות והשן בינה מעט נפוח ולעיתים אני נושכת את הבשר של הלחי בעיקר כשאני אוכלת.
    כשאמרתי לרופא השיניים שיבדוק הוא טען שזה נראה לי כך בגלל שאין לי שיניים באזור זה.
    האם יתכן וזה גידול כלשהוא כי אני ממש מודאגת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

• התיעצות - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    23/09/2011

לא נישמע כי המדובר בתהליך גידולי כלשהו. נשיכת המקום עשויה לנבוע עקב חוסר בשיניים בלסת התחתונה. עם זאת לא ניתן ללא בדיקה קלינית להגיע לאבחנה מדוייקת ומומצת בדיקתך אצל רופא השיניים המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו