הלסת כואבת ולא נפתחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלסת כואבת ולא נפתחת
    שלי
    26/09/2011

שלום,

בת 28, עברתי ניסיון לעקירת שן בינה ימנית תחתונה ללא הצלחה והומלץ על הרדמה כללית להמשך טיפול.

העניין הוא כזה, יום ראשון שעבר עברתי את העקירה שהשן נשארה במקום ונעשו תפרים בעקבות החתך.

יום למחרת התנפחתי והכל נשמע לפי ההסבר של הרופא אך ביום השני התחילה דלקת ניגשתי לרופא לקבל אנטיביוטיקה ...לאחר 3 ימים הנפיחות ירדה...אבל אני עדיין מרגישה כאבים מטורפים באזור אני מדברת אלייך אחרי שבוע , הכאב אותו כאב עז וקשה.... אני מטושטשת על נורופן ואופטלגין מאז יום ראשון + האנטיביוטיקה שתכף נגמרת...

מה שהכי מטריד אותי בסיפור הזה שמאז העקירה אין לי אפשרות לפתוח את הפה יותר מ-סנטימטר שניים וכאבים עזים בניסיון לפתוח את הפה (לסתות), ויש לי כל מיני רפלקסים בלסת תוך כדי תנועה שגורמים לכאב ותזוזה כואבת של הלסת ואין לי אפשרות לשלוט על זה.

בביקורת אצל הרופא אתמול נאמר כי השריר התכווץ ממש ממש חזק

השאלה יש מצב שמשהו הסתובב שם או נגרם נזק בעקבות ניסיון העקירה?
    תוך כמה זמן שריר כזה משתחרר אם בכלל?
    והאם יש דרך להעביר את זה חוץ משקיות חימום על הלחי והגרון?

תודה רבה על עזרתך
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלסת כואבת ולא נפתחת

הוספת תגובה

• הלסת כואבת ולא נפתחת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    26/09/2011

קרוב לוודאי שאכן מדובר בכיווץ של השריר העשוי להמשך גם 10 ימים אולם יש לשלול תהליך זיהומי במקום. מומלץ כי תבדקי בהקדם אצל כירורג פה ולסת לצורך החלטה על המשך טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו