נעילת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעילת שיניים
    אני
    26/09/2011

שלום,

מזה מס' שנים אני חשה כאבים בצדו השמאלי של הפה, באזור שן מס' 27, וכן מתחת לאוזן השמאלית עד לצוואר. נבדקתי ע"י עשרה רופאי שיניים שונים ואף אחד לא ראה בעיה עד שהגיעו למסקנה כי טיפול השורש הקודם שעשו לי בשן אינו מוצלח ולכן עברתי חידוש טיפול שורש, שהגיע לסיומו לפני למעלה מחודש וחצי. הכאבים לא פסקו ואף גברו, בעיקר הכאבים סביב האוזן, ולכן חצבו מסביב לשן כדי להוריד לחץ. כתוצאה מכך הכאבים בשן פחתו אך הכאבים מתחת לאוזן נותרו בלתי נסבלים (אני מתעוררת בלילה) ומקרינים לכל האזור. רופא השיניים משער כי יתכן וזה נובע מנעילת השיניים והציע סד. האם יתכן שזו הבעיה? האם יש פתרונות אחרים? הבנתי שיש טיפות וזריקות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעילת שיניים

הוספת תגובה

• נעילת שיניים - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    26/09/2011

יתכן שהדבר נובע מבעיה בפרק הלסת. יש צורך בבדיקתך במרפאה לפרקי לסתות - בבית חולים תל השומר, הדסה עין כרם או באוניברסיטת תל אביב בבית הספר לרפואת שיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו