פצע בלתי מזוהה בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בלתי מזוהה בלשון
    אנגליקה
    03/10/2011

שלום, אני בת 20 מעשנת כמעט 8 שנים .
    לפני כשבועיים התחיל לי כאב בחלק הפנימי של הלשון בצד, ממש בבסיס הלשון. לא ייחסתי לזה משמעות. הכאב חלף אחרי 4 ימים אבל נשארה תחושה מוזרה בלשון. היום ניסיתי לגעת בפצע עם קיסם שיניים ונורא כאב לי שם, זה נראה כאילו כיבים כאלה בלשון, זה נורא מלחיץ אותי כי קראתי על סרטן הפה והלשון ואני היפוכונדרית אז חיפשתי תסמינים. ומצאתי את זה שהפצע לא עובר כבר יותר משבועיים וזה נורא מפחיד אותי. האם זה חייב להיות משהו גרוע? או שזה יכול להיות סתם פצע שצריך טיפול תרופתי? בבקשה אבקש שתענו לי במהירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בלתי מזוהה בלשון

הוספת תגובה

• פצע בלתי מזוהה בלשון - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    05/10/2011

כל פצע בלשון שאינו חולף תוך שבועיים מחייב בדיקתו אצל מומחה בכירורגיה פה ולסת על מנת להחליט על הצורך בביופסיה. מומלץ כי תיגשי לבדיקה בהקדם האפשרי . הסבירות כי מדובר בתהליך סרטני נמוכה ביותר אולם נדרשת בדיקתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףףף

אנגליקה
    07/10/2011

נורא נלחצתי והלכתי לרופא אף אוזן גרון , הוא אמר שהוא לא יודע מזה ונתן לי משחה נגד אפטות ואמר לחזור אליו עוד 10 ימים, אותו יום הלכתי גם לרופאת משפחה והיא הסתכלה ואמרה לי להרגע ונתנה לי כדורי הרגעה. אמרה להשתמש במשחה שהרופא נתן לי . עבר 3 ימים והפצע עדיין לא עובר. אני נורא מפחדת שזה משהו סרטני! אני כבר לא יכולה לתפקד בגלל הלחץ והפחד הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו