ניתוח אורטוגנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אורטוגנטי
    jenny
    22/01/2008

ד"ר שלום!
    אני נימצאת כרגע בשלבים מאוחרים של הכנה לניתוח אורטוגנטי עקב מנשך פתוח. עושים לי ניתוח בלסת עליונה בלבד.
    לפני שהתחלתי טיפול הרגשתי חוסר יציבות בפה וזה מה שגרם לי להחליט לעשות ניתוח כי לא הייתה שום בעיה במראה חיצוני...
    כרגע אני סובלת פי כמה וכמה יותר מאשר סבלתי לפני הטיפול. אני מרגישה ממש אי נוחות בפה וזה מפריע לי בדיבור אכילה ובכלל תיפקוד.
    רציתי לשאול אם זה נורמאלי שמטופלים שנימצאים סמוך לקראת ניתוח סובלים מתופעות דומות והאם זה עלול לעבור אחרי ניתוח
    וכמה זמן בערך לוקחת החלמה אחרי ניתוח כזה ז"א מתי הנפיחות נעלמת אחרי ניתוח
    תודה מראש על התשובה ועל הסובלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אורטוגנטי

הוספת תגובה

• ניתוח אורתוגנטי

ד``ר יזהר שוחט
    22/01/2008

לצורך ניתוח אורתוגנטי יש צורך בהכנה מקדימה הכוללת סידור השיניים בשתי הלסתות על מנת שבסיום הניתוח תושג התאמה בין הלסתות לכן ייתכן שאת עומדת לפני סיום הטיפול המכין כך שתחושת "חוסר ההתאמה" במנשך אכן עשויה להתרחש מתוך מגמה שתתוקן לאחר הניתוח.
    לאחר הניתוח צפוייה נפיחות וכאבים הנמשכים בד"כ מס' ימים כ 4-5 ימים שלאחריהם הנפיחות הניכרת חולפת אולם נדרשים עוד כשבועיים עד להעלמות מוחלטת של הנפיחות.

בהצלחה בטיפול
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו