dyskeratosis מודאגת מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• dyskeratosis מודאגת מאד
    יעל
    08/11/2011

שלום וברכה
    מדובר באימי בת ה75. מזה כמה חודשים שהיא סובלת מכאבים עזים בצד אחד לאורך הלשון. בטיפול הראשון- חתכו את המקום ניקזו ותפרו. ומאז ועד היום היא מטופלת אך ורק במשחה . מבקשים ממנה למרוח את המשחה במהלך היום כדי להרגיע הכאבים. היום הייתה בביקורת. הרופאה אמרה שאין מה לעשות(???) והיא נותנת לה שוב משחה.
    הרופאה אמרה שיש לה "דיסקרטוזיס". ולא הסבירה לה יותר.
    אינני יכולה לקבל את האפשרות שאמא שלי תמשיך כל הזמן לסבול כל רגע מכאבים כאלה.
    אני פונה אליכם כדי שתנחו אותי בבקשה, לאיזה תחום רפואה כדאי לפנות? (כירוגייה, פה ולסת וכו')
    מה זו המחלה ?
    האם ישנם טיפולים ?
    החלטתי לנסות לעזור לה בכל דרך גם אם באופן פרטי וכו' אני מתחילה מפורום זה כדי לקבל כוון. ואם אפשר הסבר על מחלה זו.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dyskeratosis מודאגת מאד

הוספת תגובה

• dyskeratosis מודאגת מאד - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    09/11/2011

שלום
    אנא גשו עם כל הבדיקות שעשיתן, לבדיקה של מומחה לרפואת הפה, כגון ד"ר נועם ירום.
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה

יעל
    09/11/2011

דר, שלום וברכה
    ראשית תודה על התגובה.
    אני שומרת לי את השם שקבלתי ממך . אך לפני כן אולי תוכל להמליץ על מישהו מאזור ירושלים אולי אפילו בהדסה או שערי צדק? יעזור מאד . אם לא תהיה ברירה נמשיך הלאה.
    ושוב , תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו