hemifacial microsomia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hemifacial microsomia
    אביב
    13/11/2011

אני כמעט בטוח שאני סובל מהתופעה משום שהלסת שלי עקומה כזו בצד ימין של הפה וגם נוטה קצת לצד ימין וזה נראה כאילו לחי ימין שלי קצת יותר נפוכה בשל כך וגם עין ימינית שלי קצת נסגרת בעת חיוך או בלי חיוך לא יודע כבר...וגם החצי הימיני של האף שלי נראה רחב יותר מצידו השמאלי...מקווה ששמעתם על התסמונת הזו...אולי אני לא סובל מהתסמונת הזו ויש לי רק לסת עליונה בולטת מה שנקרא בז'רגון המקצועי gummy smile? אני פשוט אצרף תמונות ותגידו לי מה דעתכם? ואני יודע שתמונה לא מחליפה פגישה מקצועית אבל בכל זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hemifacial microsomia

הוספת תגובה

• hemifacial microsomia - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    13/11/2011

לא נראה לפי התמונה כי המדובר במקרה של מיקרוזומיה. אנא גש לבדיקה במרפאת פה ולסת על מנת שתיבדק ויותאם טיפול התואם למצבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה אומר?

אביב
    13/11/2011

שיש לי gummy smile לפי התמונה? ואם כן מה הטיפול לגמי סמייל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה אומר? - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    13/11/2011

כן
    הטיפול בעיקרו ניתוחי = העלאת הלסת ההעליונה והסתרת החניכיים מאחורי השפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך חיוך יפה!

רונה
    05/12/2015

אתה נראה ממש טוב
    לא צריך לשנות כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו