בבקשה צריכה חוות דעת נוספת !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה צריכה חוות דעת נוספת !
    רויטל
    27/11/2011

שלום,
    אצל סבי התגלה גידול מסוג קרצינומה (CA) באזור עצם הלסת העליונה/לחי שמאל.
    עבר ניתוח לפני כ-4 חודשים להוצאת הגידול (שהוצא רק בחלקו) וסיים לאחרונה טיפול של חודשיים בהקרנות וכימותרפיה.
    נבנתה לו פלטה מיוחדת, שאמורה לכסות את אזור הניתוח כדי שלא ייכנס אוכל לאזור.
    למרות זאת, סבי סובל, אינו יכול לאכול כמעט כלום, ומה שהוא כבר מצליח לאכול יוצא דרך האף. אני לא מתיימרת להבין בנושא, אבל אני כן מבינה את סבלו וקשה לי לעמוד מהצד ולראות שדבר לא נעשה בכדי להקל עליו. כל רופא מומחה שהוא הוא הולך לפגוש (בין אם אונקולוג או מומחה פה ולסת) אומר שבחודשים הקרובים לא ניתן לעשות דבר, ובכלל יש הרגשה שהוא לא בידיים טובות ולאף אחד לא באמת אכפת מסבלו הרב.
    נמאס לי מהרגשת הייאוש שאנו "האזרחים הפשוטים" תמיד מרגישים כשרופא נותן וטו בעניין מסוים, ללא הסבר מסביר את האוזן. אני רוצה לדעת האם נכון הדבר שלא ניתן לעשות כלום בכדי להקל ולעזור לסבא שלי? כמובן שניתוח נוסף לא בא בחשבון, הייתה לו התאוששות קשה ביותר מהניתוח לסת שעבר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה צריכה חוות דעת נוספת ! - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    27/11/2011

שלום
    אני מבין שסבא סובל.
    זכותכם לקחת אותו לקבל לחוות דעת נוספת.
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו