ניתוח להוצאת ציסטה-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להוצאת ציסטה-דחוף
    ירון
    16/12/2011

שלום,
    אני אמור לעבור השבוע ניתוח להוצאה של ציסטה מהסינוס המקסילרי מעל שיניים 26 ו 27.
    הייתי אצל מומחה פרטי שעיין בסי טי ובצילום הפנורמי ואמר שלצורך כך לא תהיה ברירה
    ונצטרך לעקור את שתי השיניים האלה (שן 26 בכל מקרה היתה מיועדת לעקירה) ולנקות את הציסטה ולאחר תקופה לבצע הרמת סינוס ושתלים.הניתוח אמור להיות בהרדמה מלאה במרפאה פרטית עם מרדים ועלותו היא גבוהה מאד.הניתוח כולל המרדים עלותו 15000 ש"ח והרמת סינוס עוד כ- 7000 ש"ח האם זה מספרים סבירים ביחס למקרה שלי?
    האם פרוצדורה כזאת ניתנת לביצוע בבית חולים דרך קופת חולים או שרק באופן פרטי (הבנתי שבגלל שזה קשור לשיניים אין כיסוי דרך קופת חולים).
    כמו כן הרדמה כללית שמתבצעת במרפאה פרטית עם מרדים האם היא שגרתית ובטוחה או שדבר כזה אמור להתבצע בבית חולים שיש בו מן הסתם מכשור יותר מתקדם למקרה שהעניין יסתבך ?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאדע לקבל החלטה.
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להוצאת ציסטה-דחוף

הוספת תגובה

• ניתוח להוצאת ציסטה-דחוף - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    18/12/2011

שלום
    לגבי עלויות - אין זה מתפקידו של הפורום לתת יעוץ כלכלי.
    טיפול בהרדמה כללית בהחלט מקובל לבצע במרפאות פרטיוות, אין צורך בבית חולים לשם כך.
    טיפול כזה לא כלול בסל הבריאות ולכן גם אם יבוצע בבית חולים יגבו בעבורו תשלום.
    בהצלחה
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו