שלום! לאחר עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! לאחר עקירת שן בינה
    ניר
    12/02/2012

שלום לפני כ 48 שעות עברתי עקירה כירוגית של 2 שיני הבינה כלואה למעלה ולמטה בצד ימין
    (אגב לפני כשנה עקרתי גם 2 בינה כלואה בצד השמאלי-למטה ולמעלה)

אני רוצה לציין שזה כאבי תופת!!! גם לאחר 48 שעות זה פשוט סבל נוראי!!
    למה ככה? אני משתמש בכדורים 850 מיליגרם הקופסה הלבנה עם הסגול. שחכתי את השם.. גם כשלקחתי 2 כדורים ברצף אחד אחרי השני זה פשוט לא מזיז לכאב. זה סבל נוראי מה עושים??? יש עוד איזה כדורים או משהו שאפשר לקחת בשביל להפחית את הכאב? זה לא נורמלי. אני בן 24 בחור חזק, אם זה מאוד משפיע עליי אני מאמין על כולם זה ככה.. חייב להיות לזה פיתרון!!!
    יש לי נפיחות ענקית בפנים בצד של העקירה. לא נפיחות רגילה. אני יכול ולהגיד ענקית!!
    צד אחד של הפנים שלי כמו בלון ענק. מתי זה יעבור? אני עם קרח ועם קומפרסיה. ועם כל דבר שצריך. מידי פעם שוטף תפה עם מים ומלח.. הכל אני עושה כמו שצריך. אבל הכאב הוא סבל גדול..
    אגב עשו לי תתפרים האלו שינמסו לבד.. כמה זמן ייקח לזה עד שינמס?
    ומתי אני ירגיש טוב והנפיחות תירד?

אני גם רעבבבב מתתת לא מצליח לפתוח תפה לאכול....
    לפחות הורדתי איזה 2 קילו משהו טוב יצא מכל זה..

אני רציתי ללכת לבית החולים אבל ויתרתי כי לא נראה לי שהם יוכלו לעשות משהו עם הכאב...או שכן? תודה דוקטור :-) (חיוך כואב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום! לאחר עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• שלום! לאחר עקירת שן בינה - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    12/02/2012

שלום
    אנא התיעץ עם הרופא שטיפל בך לגבי משככי כאבים מתאימים.
    בדרך כלל המצב נרגע אחרי מספר ימים
    בהצלחה
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו